Moralim çok bozuk beta hcg 148

Benimde adetim 12 gün geçti şuanda gitsem kese görünürnü görünmezmi die düşünürken

İki gündür ishal oldum mideme kramplar giriyo zehirlendimmi acaba die düşünüyorum bende doktorada gitmedim aklıma geliyo öyle bişeyler ama napsam bişmiyorum doktora gitsem doktor napıcak ishal bu akşama kadar geçmesse gidicektim bilmiyorum bebekmi zehirliyo kafam çok karışık olumlu bişey düşünemiyorum

Canım Benım degerım 97'54 tü suan 19 haftalık oldum kımsenin sözüne bakma üzme kendını rabbım bebeklerımızı bızlere bağışlasın ınsallah

Sacmalama suan bebek zehirliyemez ishal hormondan dolayi olabilir
Biraz sires yapma sitreste kramplara neden olabiliriz hersey guzel ve iyi olicak de rahat birak kendini biraz

Benim ilk bebeğimde bat geçtikten 3 hafta sonra 118 çıkmıştı. Hatta doktorum sat 3 hafta ileri çekmişti. Önemli olan düzenli artması. Hiç kafanı bulandırma ve kendini yıpratıp bebeğini tehlikeye atma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Sacmalama suan bebek zehirliyemez ishal hormondan dolayi olabilir
Biraz sires yapma sitreste kramplara neden olabiliriz hersey guzel ve iyi olicak de rahat birak kendini biraz
İnşallah canım inşşallah perişan ettim kendini valla eşimde bıraktı işi geliyo kendime engel olamıyorum ağlamamı durdudtamıyorum kimseyede söylemedim

Canım öncelikle üzülme ve hemşireler doktorlar bazen çok değişik davranıyor bunu unutma ben bebeğimi öğrendiğim de değerim 34 idi sen sadece dua et Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın

İnşallah böyle örnekler var bende bunlardan biriyimdir zaten çok duygusalım şuan helak oldum ağlamaktan ikinci kürtaj beni yıkıcak

mesajınız bana bile ümit verdi. 2 gün gecikmede 152 çıkan sonucum inşallah yarın fazlaca yükselir

Canım öncelikle üzülme ve hemşireler doktorlar bazen çok değişik davranıyor bunu unutma ben bebeğimi öğrendiğim de değerim 34 idi sen sadece dua et Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın
Ediyorum canım inşallah söylediğin gibidir rabbim bu sefer sağlıklısını verniştir ve kucağımıza alırız

İnşallah canım inşşallah perişan ettim kendini valla eşimde bıraktı işi geliyo kendime engel olamıyorum ağlamamı durdudtamıyorum kimseyede söylemedim
Cnm yapma bole bebigide etkiliosin bebek saglikli bile olsa dusuk ypabilirsin bole yaparak uzuntu sitres dusuk yaptirir oyuzden hemen sil gozyasini yuzunu yika emin ol bebegini kucagina aldiginda bugunki halini dusunup gulceksin...

Ediyorum canım inşallah söylediğin gibidir rabbim bu sefer sağlıklısını verniştir ve kucağımıza alırız
Amin hepimize insallah sen dua et ben elimi karnıma koyup Rabbim emanetin için elimden geleni yapıyorum ama taktir senin diyorum Allah im hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Cnm yapma bole bebigide etkiliosin bebek saglikli bile olsa dusuk ypabilirsin bole yaparak uzuntu sitres dusuk yaptirir oyuzden hemen sil gozyasini yuzunu yika emin ol bebegini kucagina aldiginda bugunki halini dusunup gulceksin...
İnşallah canım çok doğru söylüyosun geneldede gerçekçi biriyim ve hiç ufak bi umudum bile kalmadı örnekler var tabiki rabbimiz neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz sizlerde dua edin

Benimde adetim 12 gün geçti şuanda gitsem kese görünürnü görünmezmi die düşünürken
Görünebilir ana kalp atışı konusunda emin değilim. İlk zamanlar biraz stresli ama sakin olup geçirmek lazım. Zaman geçiyor kendinizi boş yere strese sokmayın

Hormonal değişikliklerden kaynaklı barsak hareketleri değişir. Yada üşütmüşsündür havalar malum değişiyor.

A Ames88 canım ne yaptin testi tekrarladın mi? İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor 10. Haftaya kadar böyle normalde canim belki sen yanlış hesaplamış olabilirsin üzülme hemen..Kac haftalikken kürtaj olmuştun?

Bende merak ettim ne yaptın canım test yaptın mi
48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor 10. Haftaya kadar böyle normalde canim belki sen yanlış hesaplamış olabilirsin üzülme hemen..Kac haftalikken kürtaj olmuştun?
Düşük yaptım arkadaşlar aynı gün kanama başladı doktorun kan pıhtılaşmasından şüphelendi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…