Benimde adetim 12 gün geçti şuanda gitsem kese görünürnü görünmezmi die düşünürkengeç döllenme olabilir benimde adetim 5 gün geçtikten sonra 90larda falan çıkmıştı. önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması. kendini boş yere üzme 2 gün sonra tekrar kan ver test yaptır.
İki gündür ishal oldum mideme kramplar giriyo zehirlendimmi acaba die düşünüyorum bende doktorada gitmedim aklıma geliyo öyle bişeyler ama napsam bişmiyorum doktora gitsem doktor napıcak ishal bu akşama kadar geçmesse gidicektim bilmiyorum bebekmi zehirliyo kafam çok karışık olumlu bişey düşünemiyorumBak cnm hic bir insan ayni olmadigi gibi 5 parmagin5ide ayni olmadigi gibi hicbir gebelikde ayni deildir oyuzden kafandan at ve bol bol dua et
Amin duan icin benim bir kurtajim bir dusugum var ilkinin nedeni gelisim geriligi ikincinin nedeni ise gida zehirlenmesi yadaim zehirlenme kanima dahi karistigi icin bebegide kaybettim .oyuzden bol bol dua et hic bir sey ayni deildir ben hamile kalsam ilkini ikinciyi unutur bebegimide etkilmem kotu yu cagirmam sana tavsiyem kotuyu cagirma sadece dua et bebisinede iyi bak
Canım Benım degerım 97'54 tü suan 19 haftalık oldum kımsenin sözüne bakma üzme kendını rabbım bebeklerımızı bızlere bağışlasın ınsallahSelam arkadaşlar bugün 5+4 olmam gerekiyor kan testi yaptırdım 148 çıktı daha önce bir kürtaj oldun bebek gelişmedi aldılar sanırım bıda gelişmiyor doktora gitmeye korkuyorum çok üzgünüm eve geldim ağlıyorum kendi kendime koydum teşhisi( yalnış mı düşünüyorum kimseye söylemedim hemşirede söylene değer çok az dedi
Sacmalama suan bebek zehirliyemez ishal hormondan dolayi olabilirİki gündür ishal oldum mideme kramplar giriyo zehirlendimmi acaba die düşünüyorum bende doktorada gitmedim aklıma geliyo öyle bişeyler ama napsam bişmiyorum doktora gitsem doktor napıcak ishal bu akşama kadar geçmesse gidicektim bilmiyorum bebekmi zehirliyo kafam çok karışık olumlu bişey düşünemiyorum
İnşallah canım inşşallah perişan ettim kendini valla eşimde bıraktı işi geliyo kendime engel olamıyorum ağlamamı durdudtamıyorum kimseyede söylemedimSacmalama suan bebek zehirliyemez ishal hormondan dolayi olabilir
Biraz sires yapma sitreste kramplara neden olabiliriz hersey guzel ve iyi olicak de rahat birak kendini biraz
Canım öncelikle üzülme ve hemşireler doktorlar bazen çok değişik davranıyor bunu unutma ben bebeğimi öğrendiğim de değerim 34 idi sen sadece dua et Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasınSelam arkadaşlar bugün 5+4 olmam gerekiyor kan testi yaptırdım 148 çıktı daha önce bir kürtaj oldun bebek gelişmedi aldılar sanırım bıda gelişmiyor doktora gitmeye korkuyorum çok üzgünüm eve geldim ağlıyorum kendi kendime koydum teşhisi( yalnış mı düşünüyorum kimseye söylemedim hemşirede söylene değer çok az dedi
İnşallah böyle örnekler var bende bunlardan biriyimdir zaten çok duygusalım şuan helak oldum ağlamaktan ikinci kürtaj beni yıkıcakBenim ilk bebeğimde bat geçtikten 3 hafta sonra 118 çıkmıştı. Hatta doktorum sat 3 hafta ileri çekmişti. Önemli olan düzenli artması. Hiç kafanı bulandırma ve kendini yıpratıp bebeğini tehlikeye atma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
mesajınız bana bile ümit verdi. 2 gün gecikmede 152 çıkan sonucum inşallah yarın fazlaca yükselirgeç döllenme olabilir benimde adetim 5 gün geçtikten sonra 90larda falan çıkmıştı. önemli olan değerin yüksekliği değil düzenli artması. kendini boş yere üzme 2 gün sonra tekrar kan ver test yaptır.
Ediyorum canım inşallah söylediğin gibidir rabbim bu sefer sağlıklısını verniştir ve kucağımıza alırızCanım öncelikle üzülme ve hemşireler doktorlar bazen çok değişik davranıyor bunu unutma ben bebeğimi öğrendiğim de değerim 34 idi sen sadece dua et Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın
Cnm yapma bole bebigide etkiliosin bebek saglikli bile olsa dusuk ypabilirsin bole yaparak uzuntu sitres dusuk yaptirir oyuzden hemen sil gozyasini yuzunu yika emin ol bebegini kucagina aldiginda bugunki halini dusunup gulceksin...İnşallah canım inşşallah perişan ettim kendini valla eşimde bıraktı işi geliyo kendime engel olamıyorum ağlamamı durdudtamıyorum kimseyede söylemedim
Amin hepimize insallah sen dua et ben elimi karnıma koyup Rabbim emanetin için elimden geleni yapıyorum ama taktir senin diyorum Allah im hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinEdiyorum canım inşallah söylediğin gibidir rabbim bu sefer sağlıklısını verniştir ve kucağımıza alırız
İnşallah canım çok doğru söylüyosun geneldede gerçekçi biriyim ve hiç ufak bi umudum bile kalmadı örnekler var tabiki rabbimiz neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz sizlerde dua edinCnm yapma bole bebigide etkiliosin bebek saglikli bile olsa dusuk ypabilirsin bole yaparak uzuntu sitres dusuk yaptirir oyuzden hemen sil gozyasini yuzunu yika emin ol bebegini kucagina aldiginda bugunki halini dusunup gulceksin...
Öyle amincanmAmin hepimize insallah sen dua et ben elimi karnıma koyup Rabbim emanetin için elimden geleni yapıyorum ama taktir senin diyorum Allah im hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Görünebilir ana kalp atışı konusunda emin değilim. İlk zamanlar biraz stresli ama sakin olup geçirmek lazım. Zaman geçiyor kendinizi boş yere strese sokmayınBenimde adetim 12 gün geçti şuanda gitsem kese görünürnü görünmezmi die düşünürken
Hormonal değişikliklerden kaynaklı barsak hareketleri değişir. Yada üşütmüşsündür havalar malum değişiyor.İki gündür ishal oldum mideme kramplar giriyo zehirlendimmi acaba die düşünüyorum bende doktorada gitmedim aklıma geliyo öyle bişeyler ama napsam bişmiyorum doktora gitsem doktor napıcak ishal bu akşama kadar geçmesse gidicektim bilmiyorum bebekmi zehirliyo kafam çok karışık olumlu bişey düşünemiyorum
48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor 10. Haftaya kadar böyle normalde canim belki sen yanlış hesaplamış olabilirsin üzülme hemen..Kac haftalikken kürtaj olmuştun?Selam arkadaşlar bugün 5+4 olmam gerekiyor kan testi yaptırdım 148 çıktı daha önce bir kürtaj oldun bebek gelişmedi aldılar sanırım bıda gelişmiyor doktora gitmeye korkuyorum çok üzgünüm eve geldim ağlıyorum kendi kendime koydum teşhisi( yalnış mı düşünüyorum kimseye söylemedim hemşirede söylene değer çok az dedi
Bende merak ettim ne yaptın canım test yaptın mi
Düşük yaptım arkadaşlar aynı gün kanama başladı48 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor 10. Haftaya kadar böyle normalde canim belki sen yanlış hesaplamış olabilirsin üzülme hemen..Kac haftalikken kürtaj olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?