Diğeri 10 haftalıktı bu düşen 5+448 saatte bir 2 katına çıkması gerekiyor 10. Haftaya kadar böyle normalde canim belki sen yanlış hesaplamış olabilirsin üzülme hemen..Kac haftalikken kürtaj olmuştun?
çok şükür istediğimiz anda kaldım ama düşükler yıpratıyo insanı kan pıhtılaşması diye birşey varmış hayatımda duymadım doktor büyük ihtimal ondan çok sık rastladığımız bir durum dedi bir sürü gebe varmış öyle olan hamile kalıncada iğne olacakmışım hergünçok geçmiş olsun @Semabatu.bende seninle üzüldüm ama düşünsene senin hamile kalmakla ilgili bir sıkıntın yok çok şükür.diğer soruınunda sebebi araştırılır çözümü elbet vardır ve inşallah hayırla hayırlı bir evlat sahibi olacaksın.çok zor bir durum olsa da rabbim sabır elbet verir.inşallah güzel haberlerinide aldığımız gün gelecek:)
bak işte çözümüde varmış çok şükür :) inşallah herşey güzel olacak inan buna ve bir daha ki hamileliğinde olumsuz şeyler düşünme düşünceler duaya dönüşürmüş iyi düşün inan iyi olsun inşallah :)Ü
çok şükür istediğimiz anda kaldım ama düşükler yıpratıyo insanı kan pıhtılaşması diye birşey varmış hayatımda duymadım doktor büyük ihtimal ondan çok sık rastladığımız bir durum dedi bir sürü gebe varmış öyle olan hamile kalıncada iğne olacakmışım hergün
İnşallah canımbak işte çözümüde varmış çok şükür :) inşallah herşey güzel olacak inan buna ve bir daha ki hamileliğinde olumsuz şeyler düşünme düşünceler duaya dönüşürmüş iyi düşün inan iyi olsun inşallah :)
İnanmıyorumDüşük yaptım arkadaşlar aynı gün kanama başladıdoktorun kan pıhtılaşmasından şüphelendi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı
Canim benim biliyorum o iğneyi günlük vurulunca Allah'ın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olursun.. keşke bunu önceden söyleselerdi size işte kızıyorum böyle düşükler oldukça daha çok yıpranıyor insan ama pihtilasma iğnesini hic aksatma bir sonraki gebeligindeÜ
çok şükür istediğimiz anda kaldım ama düşükler yıpratıyo insanı kan pıhtılaşması diye birşey varmış hayatımda duymadım doktor büyük ihtimal ondan çok sık rastladığımız bir durum dedi bir sürü gebe varmış öyle olan hamile kalıncada iğne olacakmışım hergün
Ü
Merhaba oncelikle gecmis olsun.. Benim de pıhtılaşma nedeniyle iki kaybim oldu cok şükür suan 27 haftalik hamileyim ve her gün igne vuruluyorum doguma kadar da devam edecek.. Vitamin içmek gibi düşünün cok şükür caresi var ve kolay bir yöntem :)Ü
Canım 97 çıktıgında adetin gecikmişmiydi?Canım Benım degerım 97'54 tü suan 19 haftalık oldum kımsenin sözüne bakma üzme kendını rabbım bebeklerımızı bızlere bağışlasın ınsallah
hayırlısı canım üzülmeDüşük yaptım arkadaşlar aynı gün kanama başladıdoktorun kan pıhtılaşmasından şüphelendi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı
Gecmis olsun canim..ben suan gebeyim ve kanama yapiyDüşük yaptım arkadaşlar aynı gün kanama başladıdoktorun kan pıhtılaşmasından şüphelendi test yaptırıcaz bakalım hayırlısı
Gecmis olsun canim ..ben 28 hatalik kizimi kaybettim..sonra 8 haftalik kalbi durdu bebegimin testler yaptim genetik kromozon temiz cikti pihtilasma yoktu..suan gebeyim ve dusuk tehlikem var kansmam filan doktorum hemen igne verdi bebegin beslenmesi icin seninde hemen baslana lszimhdi..bende pihtilasma olmadigi halde bebegin gelisimi icin..Diğeri 10 haftalıktı bu düşen 5+4
İnşallah canımİnanmıyorumgerçekten çok üzüldüm düşük yaptığım için anlayabiliyorum seni nolur bırakma kendini birden..dua ediyorum sana en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde gebeligin olur inşaAllah sadece ben miyim diye düşünme olur mu canim son zamanlar çok olmaya başladı 2. dusukler tabi biz ne kadar söylesek de yine uzuluceksin ama çok stres yapma kendine inşaAllah tekrardan hamileliğin olur sağlıklı bir sekilde
Canım çok doğru söylüyosun ilk gebelikte gittiğim doktor (özel olmasına rağmen ) sağlıksız yumurta veya spermdir dedi geçiştirdi giç bi araştırma yaptırmadı şimdiki doktoruma ilk gebeliğimi anlattığımda keşke pıhtılaşma testi yaptırsaydın dedi hemen çözüm odaklı yaklaştı bakalım pıhtılaşma varmı yojmu onuda bilmiyorum sonuç ne çıkıcak çıkmasa bile biz tedavisini uyguluycaz dedi dıktorum ona güveniyorumCanim benim biliyorum o iğneyi günlük vurulunca Allah'ın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olursun.. keşke bunu önceden söyleselerdi size işte kızıyorum böyle düşükler oldukça daha çok yıpranıyor insan ama pihtilasma iğnesini hic aksatma bir sonraki gebeliginde
İçimi ferahlattın :) iğneleri kendin mi vuruyosun pıhtılaşma nedenini sordum doktora genetik dedi halbuki etrafımda hiç yok bendede çıkıcakmı merakla bekliyorumMerhaba oncelikle gecmis olsun.. Benim de pıhtılaşma nedeniyle iki kaybim oldu cok şükür suan 27 haftalik hamileyim ve her gün igne vuruluyorum doguma kadar da devam edecek.. Vitamin içmek gibi düşünün cok şükür caresi var ve kolay bir yöntem :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hep dua ediyorum sağlıklı bebek sağlıklı hamilelik diye inşallah doğduğunda hiçbir sıkıntısı olmaz boşuna üzülmüşüm dersin bende üçüncü gebeliğimde sağlıklı bi bebiş alırım kucağıma...Benim adetim uç gün geçmişti beta HCG 108 çıktı başlarda bir hafta geriden gidiyordu su an 36 haftaligim haftasıyla uyumlu ama ne var ki 22 haftalıkken yaptırdığımız ayrıntılı ultrason da bebegimin beyninde sıvı birikimi çıktı ve doğunca belki ameliyat olacak bu yuzden çok üzgün stresli bi hamilelik geçirdim dememm o ki Allah tan hayirlisini isteyin sağlıklı evlatlar versin ben hiç dusuk yapmadim hemen hamile kaldım ilk bebeğim ama böyle sıkıntı li bi süreç yaşadım Allah kimseye yasatmasin
Amin inşallah canım sanada en kısa zamanda ...Canım benimde başımdan 2 ay önce geçti aynı durum. Sonuç düşük yaptım malesef. Canını sıkma. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
Ewet canım bu doktorumda test teniz çıksa bile sana ipne tedavisi uygulayacağız dedi allah sabır versin sanada 28 haftalık kızın çok üzmüştürGecmis olsun canim..ben suan gebeyim ve kanama yapiy
Gecmis olsun canim ..ben 28 hatalik kizimi kaybettim..sonra 8 haftalik kalbi durdu bebegimin testler yaptim genetik kromozon temiz cikti pihtilasma yoktu..suan gebeyim ve dusuk tehlikem var kansmam filan doktorum hemen igne verdi bebegin beslenmesi icin seninde hemen baslana lszimhdi..bende pihtilasma olmadigi halde bebegin gelisimi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?