- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Purpleisbliss
-
Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?Eki Görüntüle 1536161
Herkese Merhabalar az önce üye oldum.. Öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum
Moralim çok bozuk... Geçen sene nişanım için aldığım su sebilini bir arkadaşım ödünç aldı ve kırdı.
Benim için çok çok çok önemliydi.. Dün akşamdan beri her yerde arıyorum bakmadığım site kalmadı.. Aldığım yere sordum ama yok.. Piyasadan kalkmış
Geçen sene English Home dan almıştım ama hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım..
En son burası geldi aklıma, ikinci eline de razıyım.. ne olur elinizde varsa veya tanıdığınız birinde varsa bana satmak ister misiniz ?
Veya bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Benim onu kesinlikle almam lazım, benim için çok çok önemliydi.
Herkese teşekkür ediyorum.
Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?
Heee sen arkadşının kini kırıp aynısını bulmak istiyorsan o başka.
Ben de sana yorumumu beğendirmek zorunda değilim.Konuşma şeklini,bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun bilmiyorum ama biraz geri durçSenin çocuğun yok karşında.Kimi azarlıyorsun.Ön yargıya bak :)) Kız açık açık çok önemli olduğunu söylemiş.. bize ne gerisinden.
Varsa söyle yoksa boşver..
Arkadaş ya herkesin derdi kendine büyüktür.. millete dert beğendirmekle mi uğraşacak üyeler bir de.
Reklam yapmak gibi olmasın söylediğim yerle bir ilişiğimde yok fakat bende mutfak malzemelerine bakınırken İnstagram'da cicilibicilieveeyalari diye bir yer var oradan bulabilirsin. Dün gördüm bendeEki Görüntüle 1536161
Herkese Merhabalar az önce üye oldum.. Öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum
Moralim çok bozuk... Geçen sene nişanım için aldığım su sebilini bir arkadaşım ödünç aldı ve kırdı.
Benim için çok çok çok önemliydi.. Dün akşamdan beri her yerde arıyorum bakmadığım site kalmadı.. Aldığım yere sordum ama yok.. Piyasadan kalkmış
Geçen sene English Home dan almıştım ama hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım..
En son burası geldi aklıma, ikinci eline de razıyım.. ne olur elinizde varsa veya tanıdığınız birinde varsa bana satmak ister misiniz ?
Veya bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Benim onu kesinlikle almam lazım, benim için çok çok önemliydi.
Herkese teşekkür ediyorum.
Yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkürler. Bu başlığı açarken nereden tedarik ederim ya da bir bilen vardır düşüncesi ile açtım. Ancak çabalarım sonuç verdi ve English Home olumlu cevap verdi. Tekrar aynı ürünü kendilerinden tedarik edeceğim. Bu konu ile sizin de zamanını aldığım için özür dilerim.
Ürün fotoğrafı ile ilgili sorulara cevap vermem gerekirse mağazadan çekmiştim kendi bahçemizdeki fotoğrafından anlaşılmayacağı için.
Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum, benim için kapanmıştır. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?