Moralim çok bozuk.. hem de çok.

Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?
Heee sen arkadşının kini kırıp aynısını bulmak istiyorsan o başka.

senin için kıymetli olan bişeyi neden başkasına ödünç verdin ki?

nasıl bukadar önemli olabilir bi sebil ? biri hediye falan mı etmişti . illaki evinizde onu görmeli mi yani nasıl bukadar önemli cidden merak ettim

Senin için önemli olan sebil kırılmış.Yenisini benzerini alsan nolacak ki?
Heee sen arkadşının kini kırıp aynısını bulmak istiyorsan o başka.

Ön yargıya bak :)) Kız açık açık çok önemli olduğunu söylemiş.. bize ne gerisinden.
Varsa söyle yoksa boşver..
Arkadaş ya herkesin derdi kendine büyüktür.. millete dert beğendirmekle mi uğraşacak üyeler bir de.

Eee bu resmi nerden buldunuz ev değil mağazadan çekilmiş bu resim ?

Ben de sana yorumumu beğendirmek zorunda değilim.Konuşma şeklini,bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun bilmiyorum ama biraz geri durçSenin çocuğun yok karşında.Kimi azarlıyorsun.
Bu benim yorumum.Beni bağlar.Okursun geçersin.

Reklam yapmak gibi olmasın söylediğim yerle bir ilişiğimde yok fakat bende mutfak malzemelerine bakınırken İnstagram'da cicilibicilieveeyalari diye bir yer var oradan bulabilirsin. Dün gördüm bende

Yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkürler. Bu başlığı açarken nereden tedarik ederim ya da bir bilen vardır düşüncesi ile açtım. Ancak çabalarım sonuç verdi ve English Home olumlu cevap verdi. Tekrar aynı ürünü kendilerinden tedarik edeceğim. Bu konu ile sizin de zamanını aldığım için özür dilerim.

Ürün fotoğrafı ile ilgili sorulara cevap vermem gerekirse mağazadan çekmiştim kendi bahçemizdeki fotoğrafından anlaşılmayacağı için.

Konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum, benim için kapanmıştır. Teşekkürler

Eklentiler

• geçenyıl.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 130
bence onun mahçup olupta kendisinin arayıp bulması gerekir....
umursamaz insanlardan nefret ederim

O kadar da abartmayin yahu. Allah cana dert vermesin.

arkadaşınız da amma ayıp etmiş.ben birinin emanetini kırsam herhalde utancımdan yerin dibine göçerdim.yenisini almadan da iade edemezdim.burada bu konuyu sizin değil arkadaşınızın açması lazım.insana verilen değerdir bu.siz de ona göre davranın bundan sonra derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…