MORALIM ÇOK BOZUK YARDIM

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba hanımlar,
Sorun erkek arkadaşım. Son zamanlarda ilişkimiz iyi gitmiyor. Onun baskısı, düşüncesizlikleri çok gelmeye başladı artık kaldıramıyorum. Hicbir incelik düsünmez oldu ben soylersem ancak yaparsa yapiyo o da. Bu sorunlardan dolayi sürekli kavga eder olduk her lafimiz birbirimize batmaya başladi sanki. En son bardaği taşıran olay şu oldu. Benim doğum günümden bir kaç gün once ara verelim biraz dedim toparlanalım ikimizde diye. sonrasında bana yazdı yine de bir seyler danışmak için. neyse doğum günümde 00.00 da aradı. kutladı hediyen var bende dedi. gerek yoktu dedim. istemiyorsan söyle diye beni tersledi. ben de kızdım kibarlık olsun diye söylüyorum onu bile anlamıyorsun dedim tartıştık. o gün beni ne aradı ne sordu. yanımda olur diye düşündüm aramadı bile. o kadar üzüldüm ki. mesaj attım neden yanımda olmadın diye. sana gelcem demedim kı yazdı bana. 10 dakikalık yoldan gelmedi yanıma. yakın zamanda onun doğum günü vardı. tatil kasabasına götürdüm deniz kenarı yemek yeriz pasta keseriz diye. duygularımı anlatan bir kutu yaptım. bir de hediyesini aldım. ve o gün emeğime saygı duymadı bile kavga çıkardı. neymiş arabayla giderken yolda duran adama bakmışım gözüm dışardaymış. ne yemek kaldı ne hediye. ben hediyede de değilim aramız bozuk da olsa yanımda olmasını beklerdim aramızı düzeltmek için fırsata bile çevirmedi bunu. daha geniş zamanda kutlarız diye düşündüm neden böylesin diye beni suçladı. o zaman söyleyebilirdin üzülceğimi düşünebilirdim dedim. gözümden iyice düştü kızlar ayrılmak istediğimi söyledim kestim iletişimimi. napmaya çalışıyor bu adam ? 2 senedir beraberiz.

Hem ara veriyorsunuz,sonra da dogum gununuzde yaninizda olmasini bekliyorsunuz, anlamsiz geldi bana. Su sevgiliyken ara vermeleri de hic anlamam,zaten ayni evde yasamiyorsunuz,neyin arasi bu? Evli olunur ayni evde yasanir toplar esyani gidersin de zaten oyle bir durum yok.
Ayri olmak sizi uzduyse karsiniza alip yeniden baslamak istediginizi soyleyin bari

Hem ara veriyorsunuz,sonra da dogum gununuzde yaninizda olmasini bekliyorsunuz, anlamsiz geldi bana. Su sevgiliyken ara vermeleri de hic anlamam,zaten ayni evde yasamiyorsunuz,neyin arasi bu? Evli olunur ayni evde yasanir toplar esyani gidersin de zaten oyle bir durum yok.
Ayri olmak sizi uzduyse karsiniza alip yeniden baslamak istediginizi soyleyin bari
sorun ayrı kalmak ya da yeniden başlamak değil ki. her iki tarafında kendı hatalarını anlaması için bazen mesafe gerekiyor. tamamen iletişimimiz kesilmiş olsa aramasını bile beklemezdim. ama ara verelim dedikten sonra bana akıl danışmak için yazıyor şunu söyle mi yapsam bilem ne diye. doğum günüme gelince mi cephe aldı yani ona alma veremedim. üstelik ben olsam düşünürüm o benim mutlu olmam için neler yaptı ben de vefamı göstereyim diye. düşman değiliz sonuçta

sorun ayrı kalmak ya da yeniden başlamak değil ki. her iki tarafında kendı hatalarını anlaması için bazen mesafe gerekiyor. tamamen iletişimimiz kesilmiş olsa aramasını bile beklemezdim. ama ara verelim dedikten sonra bana akıl danışmak için yazıyor şunu söyle mi yapsam bilem ne diye. doğum günüme gelince mi cephe aldı yani ona alma veremedim. üstelik ben olsam düşünürüm o benim mutlu olmam için neler yaptı ben de vefamı göstereyim diye. düşman değiliz sonuçta
Ama akil sormak baska dogum gununde kutlama baska. Ben herkese akil sorabilirim,benim icin ozel biri olmasina gerek yok. Ama basbasa da dogum gunu kutlamam yani. Kaldi ki adam kutlamis,hediyen bende demis tamam yeterli yani. Devamini beklemek gereksiz.

Ama akil sormak baska dogum gununde kutlama baska. Ben herkese akil sorabilirim,benim icin ozel biri olmasina gerek yok. Ama basbasa da dogum gunu kutlamam yani. Kaldi ki adam kutlamis,hediyen bende demis tamam yeterli yani. Devamini beklemek gereksiz.
Ben eğer onu gözden çıkarmadıysam, bir adım olması için, yaşanmışlıkların da hatrına o gün yanında olurdum. ondan da böyle bir düşünce bekledim.

o zaman ilişkinin miadı dolmuş,
olabilir. son zamanlarda özellikle bir isteksizlik seziyorum. soruyorum yorgunum diyor hep. mesela bir akşam konsere gidicektik sadece 1 saat. yorgunum gitmesek olur mu dedi. ben de çalışıyorum ve ne kadar yorgun olursam 1 saatimi ayırırdım. bu gibi şeyler beni kırıyor

ben de senin gibi düşünüyordum. Ben iş çıkışı geliyorum sen neden gelemiyorsun ama ben böyle istiyorum sen beni sevmiyorsun istediklerim olmazsa ayrılalım diye diye 3 yılı geçirdik. Artık o dayanamadı sessiz sedasız bitirdi. Şimdi ben düzeltmek için uğraşıyorum. Eğer yorgunsa başka zaman çıkın dışarı dinlensin. Zorlamayın zaten içinden gelirse yapar. Inanın ayrilmadan konuşmak çok kolay umarım siz de üzülmezsiniz.

tek sorun da bu değil ki. uzaklaşmamızdaki en önemli sorun bana göre evlilik. ailemden destek yok bekler misin dedi. beklerim dedim. annem soruyor süreklı kızımı kıme emanet ediyorum en azından tanışalım diye. daha yeni tanıştılar. 5 sene de olsa bana aşağı yukarı zaman söyle diyorum o da yok. 1 ay da olabilir 1 sene de diyor. geziyoruz herkes biliyor nişana bile karşı. nişan yapsak ne zaman evlencez diye tutturcaksın diyor. bu konu da çok kafamı karıştırıyor. tamam evlenmeyelim ama sonuçta belli zamandır beraberiz ailelerimize sorumluluğumuz var bunu önemsemiyor. evlenelim diyen oydu şimdi böyle yapıyor. bana sahip çıkmıyor gibi hissediyorum böyle olunca. evlilik düşüncen yoksa yollarımızı ayıralım dedim kaç kez. ona da yanaşmadı. en son kavgada dedi ki benim yapmam gereken şeyleri sen söylüyorsun bir bekleyemedin dedi. ben de 18 yaşında değilim ki 24 yaşımdayım. önümü görmek istiyorum.

ben de senin gibi düşünüyordum. Ben iş çıkışı geliyorum sen neden gelemiyorsun ama ben böyle istiyorum sen beni sevmiyorsun istediklerim olmazsa ayrılalım diye diye 3 yılı geçirdik. Artık o dayanamadı sessiz sedasız bitirdi. Şimdi ben düzeltmek için uğraşıyorum. Eğer yorgunsa başka zaman çıkın dışarı dinlensin. Zorlamayın zaten içinden gelirse yapar. Inanın ayrilmadan konuşmak çok kolay umarım siz de üzülmezsiniz.
aramız 10 dakika haftada 1 görüşüyoruz. ona kalsa o da cts akşam 2 saat. pazar evde yatıcak. benim de pazar tatilim var sadece ama ben haftaiçinin acısını çıkarmak istiyorum o gün kafamı dağıtmak istiyorum.

İlişkinin süresi dolmuş saygı bozulmuş bitmesi en hayırlısıymış demekki.

Yani evliliğe sıcak bakmıyorsa neden sizinle çıktığını sorup konuşmalısınız. Eğer maddi acıdan bekliyorsa biraz daha sabırlı olun derim. Bulusma mevzusunda ise görüşelim bir saat oturalim yorgun olmadığın bir gün acısını cikaririz diyebilmelisiniz. Her zaman bu şekilde görüşmeleri erteliyorsa zaten uğraşmayın derim.

yakın zamanda onun doğum günü vardı. tatil kasabasına götürdüm deniz kenarı yemek yeriz pasta keseriz diye. duygularımı anlatan bir kutu yaptım. bir de hediyesini aldım. ve o gün emeğime saygı duymadı bile kavga çıkardı. neymiş arabayla giderken yolda duran adama bakmışım gözüm dışardaymış.

Sen burda tokadı çarpıp sen beni ne sanıyorsun diye bitirmediyesen bizim yapabilceğimiz bişe yok..Şu aşkları saplantılı hale getirmeyin..

Sen o kadar hazırlık yapacaksın, düşüneceksin, beyefendi vay gözün dışarda dicek kavga çıkaracak..ya gözüm dışarda olsa niye o kadar hazırlık yapasın..Karşındaki tam bir ÖKÜZ..senide sevmiyor kusura bakma..eften püften sebeblerle kavga çıkarıyoresa bir erkek.. hele onca özenmene çabana rağmen..zaten o olay bitmiştir onun için..FElaket tellalı değilim..Tecrübeyle sabittir..

Yani evliliğe sıcak bakmıyorsa neden sizinle çıktığını sorup konuşmalısınız. Eğer maddi acıdan bekliyorsa biraz daha sabırlı olun derim. Bulusma mevzusunda ise görüşelim bir saat oturalim yorgun olmadığın bir gün acısını cikaririz diyebilmelisiniz. Her zaman bu şekilde görüşmeleri erteliyorsa zaten uğraşmayın derim.
maddiyata diycek lafım yok. ama iki yüzük alıp takmak da zor değil ki. böyle bekleyelim demesini isterdim. sürekli ağzında yorgunum lafı var. iş hep olucak hayatımızda bana haftada 1 gün ayırabilmeli. ki benim de boş 1 günüm var ona ayırmaktam gocunmuyorum. ya da o boş gününde kahveye balığa falan gittiğnde alınıyorum. bir bana da mı yorgun diye. sonra gelsin kavgalar

Back
X