moralim çok bozuk yine yalnızım

bence her erkek biraz değişiyor evlenince önemli olan bunun derecesi.. benim eşim evlenmeden meyva soyar bana ve elleriyle yedirirdi düşünün.. şimdi bu ve bunun gibi şeyler yok ne yazıkki ama olsun.. ben de değişmişimdir belki eskisi kadar ilgi göstermiyo olabilirim..bilmiyorum..

ilgi görmeyince göstermemekte çok normal canım benim eşim nişanlıyken bana bir söz vermişt hafta sonları kahvaltını yatağa getiricem diye.. 15 yıl oldu ben bu özü unutmadım unutamamda çünkü 1 defa bile yapmadı:S söz ağızdan çıktımı bitmiştir bende belki kötü bir şey ama bende öyle..

ilgi görmeyince göstermemekte çok normal canım benim eşim nişanlıyken bana bir söz vermişt hafta sonları kahvaltını yatağa getiricem diye.. 15 yıl oldu ben bu özü unutmadım unutamamda çünkü 1 defa bile yapmadı:S söz ağızdan çıktımı bitmiştir bende belki kötü bir şey ama bende öyle..

neden içinde tutuyorsun ben olsam çatlardım.. söylemedin mi hiç? sen böyle demiştin bana diye?

canım ya kıyamam. Benim kocam da işten gelir yemek yer, tv izler, kitap okuyup uyur. Pek konuşmaz. Geceleri uyanır, beni sever öper sarılır, uykusuna devam eder. Ben de 2buçuk senedir başka şehirdeyim. Hiçbir yere gitmeme izin vermez, annesiyle bile... Bir de bebeğim var benim. O oyalıyor şimdilik. Bir de işten çocuktan artan zamanlarda Kur'an öğrenmeye çalışıyorum. Istediğim herşeye su gibi para harcar ama gezmeme izin vermez...
Bende buna kendimce bir çare buldum: şimdi evde sims diye bir oyun var, bilgisayar oyunu. Bunun sims2 sürümü ve ek paketleri var. Insan yapıyorsun, aile kedi köpek vs. Geziyor. Tatile filan çıkıyor... Her neyse; ben kocişkomla ikimizi yaptım. Sonra kocişkoma kızdığımda oyundaki evde bulunan klozeti kaldırıyorum altına yapıyo, simsteki benle kocişkomu kavga ettiriyorum bi temiz dayak yiyor sim kocişkom. Geçen de oyunda evimin ortasına penguen tuvaletini yaptı ona temizlettim, bir de elektirik çarptırdım. Ay çok eğleniyorum...

ayy harika yaçok güldüm :1::1::1:

Karşına geçip konuşmayı denedin mi?Bence konuş içindekileri anlat rahatlarsın güzel giyin süslen degişik bi şeyler yap dikkatini çek ve konuşmaya çalış.Gerçi bazı erkekler odun oluyo anlamıyolar ama sen yinede dene belki işe yarar.

valla canım benım daha bıraz once bunun konusu oldu eskısı gıbı degıl hersey dedım esıme ıcten gelmıyo artık kac yıl oldu coluk cocuk sorumluluk derdı ınsanda duygu bırakmıyo dedı bende sacmalama bı sevgı sozu bı sarılma yada fılm ızleme bunlar ıcın o dedıklerıne gerek yok dedım cocukları yatır bak ben senle ılgılencem dedı uyuyakaldı ne dersın kı evlılık bu nısanlılık gıbı olmuyo buyusunu yıtırıyo malesef

ay bir de ben şımarığımdır biraz üzerime afiyet. Çocukluk arkadaşım var, kız bebekler gibi severdi beni. Rahmetli annem saçlarımı tarardı 23 yaşında koca kazıktım, nazlı çiçeğim derdi, yatardım dizlerine öyle seve seve uyuturdu. Şimdi kocamın ilgi eksikliği beni hem üzüyor, hem de hırçınlaştırıyor.

canım ya kıyamam. Benim kocam da işten gelir yemek yer, tv izler, kitap okuyup uyur. Pek konuşmaz. Geceleri uyanır, beni sever öper sarılır, uykusuna devam eder. Ben de 2buçuk senedir başka şehirdeyim. Hiçbir yere gitmeme izin vermez, annesiyle bile... Bir de bebeğim var benim. O oyalıyor şimdilik. Bir de işten çocuktan artan zamanlarda Kur'an öğrenmeye çalışıyorum. Istediğim herşeye su gibi para harcar ama gezmeme izin vermez...
Bende buna kendimce bir çare buldum: şimdi evde sims diye bir oyun var, bilgisayar oyunu. Bunun sims2 sürümü ve ek paketleri var. Insan yapıyorsun, aile kedi köpek vs. Geziyor. Tatile filan çıkıyor... Her neyse; ben kocişkomla ikimizi yaptım. Sonra kocişkoma kızdığımda oyundaki evde bulunan klozeti kaldırıyorum altına yapıyo, simsteki benle kocişkomu kavga ettiriyorum bi temiz dayak yiyor sim kocişkom. Geçen de oyunda evimin ortasına penguen tuvaletini yaptı ona temizlettim, bir de elektirik çarptırdım. Ay çok eğleniyorum...

Benim kocada aynı erkenden uyur ilgi göstermez gezmek deyince dellenir ah bu erkekler neden bu kadar odun oluyolar ne yaptıysam aynı degişmiyo Gerçi konu sahibinede konuşmayı dene süslen dikkatini çekecek bi şeyler yap dedim de degişmeyen degişmio belki onunki degişr inş..

Benim kocada aynı erkenden uyur ilgi göstermez gezmek deyince dellenir ah bu erkekler neden bu kadar odun oluyolar ne yaptıysam aynı degişmiyo Gerçi konu sahibinede konuşmayı dene süslen dikkatini çekecek bi şeyler yap dedim de degişmeyen degişmio belki onunki degişr inş..

şu ademoğlundaki "alışkanlık mekanizması" herşeyin sorumlusu. Şimdi giyinecek, süslenecek, kokuş kokuş mis gibi parfüm sıkacak. Ama bir süre sonra kocası onun yeni haline de alışacak, sonra hoop başa... Kendimden biliyorum.
Keşke kalıcı bir çözüm olsa...

bizde 4 yıllık evliyiz.
eşim erken uyur mesela. akşamları gidecek arkadaşımız falna da yoktur.
ama tek lüksümüz kalk dışarda yürüyelim derim allahtan onu yapar evlilimmizin tek lüksü sanırım.
kalk gezelim yürüyelim desen onadamı gelmez???????

benim esimde ayni eve gelir yemegini yer bilg oyunun basina gecer..saatlerce oynar zorla konusurum falan iste..sonra dizi izlemek icin herhangi bir kanali acarim diziyi izlemek istemiyorsa hem bilg oynar hemde diziye mudahale edip izletmez..buna ragmen sorunumuz yok cok sukur polemige girmem bende degistiririm..cunku ne dersem yapar..

bende bir ara boyle sinir olmustum..arkadasim kizim niye sinirleniiyorsun birak gozunun onunde oynasin iste..disarimi cikiyor eve gecmi geliyor istediginimi yapmiyor..e bunlar varsa birak takilsin orada kendi halinde gozu disarilarda degilya ona bakicaksin sen dedi..sonra baktim bu felsefeyle bakinca oo daha iyis simdi gercekten benim kuruntularimis dedim..

benim esimde ayni eve gelir yemegini yer bilg oyunun basina gecer..saatlerce oynar zorla konusurum falan iste..sonra dizi izlemek icin herhangi bir kanali acarim diziyi izlemek istemiyorsa hem bilg oynar hemde diziye mudahale edip izletmez..buna ragmen sorunumuz yok cok sukur polemige girmem bende degistiririm..cunku ne dersem yapar..

bende bir ara boyle sinir olmustum..arkadasim kizim niye sinirleniiyorsun birak gozunun onunde oynasin iste..disarimi cikiyor eve gecmi geliyor istediginimi yapmiyor..e bunlar varsa birak takilsin orada kendi halinde gozu disarilarda degilya ona bakicaksin sen dedi..sonra baktim bu felsefeyle bakinca oo daha iyis simdi gercekten benim kuruntularimis dedim..

ay benimki de fifa ile assasin creed delisi. Hayır adam oynuyor ben de çalışma odasında yanında duracakmışım, beni de engelliyor. Sebep?? Efendim tercüme yapacakmışım ona :s zaten adam ispanyol aksanıyla konuşuyor zor anlıyorum. Delü adam, hem pc ye gömülüp suratıma bakmıyor, hem beni de süründürüyor.

Bizde benzer sorunu yaşıyoruz. Akşam işten gelince bi muhabbet ilgi alaka bekliyorum benimki ya bi gazete ya dergi yada kitap muhakkak okuyacak bişey bulup içine dalıyor ne söylediğimi işitiyor ne bi tepki veriyor. En son gazeteyi çarşaf gibi sermiş keyfle okurken gittim gazetenin üstüne oturdum:19: anlattım, anladı ama o akşamlıkmış. yine aynı devam ediyor...:50:

3,5 senelik evliyiz bu ara aynı şeyleri bende hissediyorum.

Ama küçük bir ilçedeyiz komşum falanda yok oda öyle arkadaş çevresi yok.Tabi işi burda işyerinde birsürü kişiyle görüşüyor.Ben evde kızımla sabahtan akşama iligileniyorum.Eşim eve geliyor pc ye takılıyor bu ara kendisi internet cafeci ama bi oyunu var ona bakıyo:(pek konuşmuyor.

Bende iki üç gündür bunu farkediyorum ve susuyorum.Ypacak bişey yok.Herşey ilk zamanlarr gibi olmuyo konuşacak konular azalıyor.En iyisi susup kendi işimize bakmak...

şu ademoğlundaki "alışkanlık mekanizması" herşeyin sorumlusu. Şimdi giyinecek, süslenecek, kokuş kokuş mis gibi parfüm sıkacak. Ama bir süre sonra kocası onun yeni haline de alışacak, sonra hoop başa... Kendimden biliyorum.
Keşke kalıcı bir çözüm olsa...

çok haklısın keşke olsa kalıcı bi çözüm nerde değişmeyen değişmiyo ne yapsak boş ben böyle kabullenmeye çalışıyorum artık kafaya çok takınca işin içinden çıkamıyorum takmamaya ve kendimi üzmemeye karar verdim tabi ne kadar başarılı olurum bilmiyorum denicem...

Back
X