Moralim çok bozuk

hayatin_anlami

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
933
2.567
333
Merhaba hanımlar,
Geçen ay saç dökülmesi şikayetiyle cilt doktoruna gittim. Doktor erkek tipi saç dökülmesi teşhisi koydu. Genetik olduğunu, ön tarafta ve yanlarda zamanla erkeklerdeki gibi kellik görülebileceğini söyledi. M.. ile başlayan bir ilaç yazdı. Özel bir fısfıs başlığı var. Bu sıvıyı sabah akşam saç derisine uygulamamı önerdi. Saçlarımı kestirdim, dökülme için sarımsak özlü bir şampuan kullanmaya başladım ama dökülme devam ediyor. İşin kötüsü doktor dökülen yerlerde bir daha saç çıkmayacağını söyledi. Doktor böyle dedikten sonra biz ne yapalım diyenler olacaktır. Ne bileyim , benimki de bir umut işte. Belki aynı şeyleri yaşayan ve derdine derman bulanlar vardır. Tavsiye ve çözüm önerisi yazacak hanımlara şimdiden teşekkür ederim.

Bir arkadaşımda daha böyle erkek tipi dökülme olmustu .sonra endokrin doktoruna göründü ,hormon testlerine göre tedavisi uygulandı ve hersey düzeldi .hormon testlerinizin yapılmadı gerekir bence

Bir arkadaşımda daha böyle erkek tipi dökülme olmustu .sonra endokrin doktoruna göründü ,hormon testlerine göre tedavisi uygulandı ve hersey düzeldi .hormon testlerinizin yapılmadı gerekir bence
Haftaya yine randevum var. Doktorumdsn hormon testi isteyeyim o zaman.
Ama arkadaşınızın dökülen yerlerde saç çıktı mı tekrar?

böyle olan bir arkadaşım sarımsak kürü yaptı epey düzeldi saç dökülen yerlerden yeniden saç çıktı demişti
dene istersen gerçekten gözle görülür düzeldi onun çünkü
ama önce kesin bir hormon testi yaptır hormonlarında sorun varsa düzeltsinler sonra bunları denersin gerekirse

aynı sorun bende de var yıllardır hep seyrektir saçım.çok takmıyorum kafaya dünya da üzülecek daha büyük şeyler var.
Tabii ki öyle, çok şükür halimize . Seyrek olması sorun değil ama ön taraflarda biraz açılmalar var. En azından kelleşmeye başlayan bölgeler çözüm bulunsa benim için yeterli.

Hormon testini isterim doktordan. Sarımsak kürü internette yazan bir kür mü , yoksa bildiğin özel bir kür var mı

Saç kıran tedavisini uygulasanız bi umut belki işe yarayabilir,Saç bitmez denilen yerlerin kök hücrelerini canlanarak yeniden saç ürüyormuş.. saç olmayan bölgeyi tahriş ederek üzerine sarmısak ile ovun, çok can yakıyor ama bence denemeye değer, bende fazlasıyla boya ve açıcı kullanmaktan yıpranmıştı ve dökülmeye moralim bozulmaya başladığında, bi cesaretle saçımı jilete vurdum, tahriş edip sarmısak sürdüm, çamterepentin yağı vs ile bakım yaptım bir haftadan fazladır hergün jilete vurmaya çalışıyorum ki yeni çıkacak olanlar daha kalın çıksın, öyle işte...
Küçük bi araştırma yapsanız...

Öneriniz için teşekkür ederim. Aslında ben de saçımı kökten kestirmeyi düşünmedim değil . Şu an zaten çok kısa. Hormon testi yaptırıp, sonuca göre karar vereyim. Size de çok geçmiş olsun.

Ben olsam teşhisi kesinleştirmek için bir doktora daha görünürdüm eğer böyle olacağı kesinse de saç ektirme işlemini araştırmaya başlardım.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz. Şimdiki doktorum bulunduğum semtteki en iyi doktor. Ama başka bir doktora da danışsam iyi olur sanırım

Çok memnun olurum
Merhaba canım sordum, sarımsak sürüp ovalıyormış öyle o iyi geldi de diyor asıl bir doktora dermapen yaptırmış ondan sonra toparlamış
dermapeni araştırsın ama güzellik merkezlerinde değil de doktor tercih etsin dedi (çünkü iğneli bir cihazmış) tuzlu da olsa en iyi o geldi diyor
bir de D vitaminine de baktırsın hormon testi yanında onu istesin dedi ona pek bakmıyorlar ama ondan da kaynaklı çıkabiliyormuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…