Moralim çok bozuk

Kai Hiwatari

Duranza Kırmızı Anka Kuşu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
132
238
23
27
Russia
Arkadaşlar Merhaba, 48 52 arasında bocalayıp duruyorum herkes çok zayıf olduğumu söylüyor ve bu benim psikolojimi bozuyor. Zaten yüzüm de güneşten iyice siyah beyaz oldu esmerleşti bir kısmı söz konusu üniversitede olunca da işler iyice can sıkıyor napacağım ben? Hem kilo alamıyorum hemde yüzümde ki özellikle alnımda ki esmerliği kapatamıyorum iyice moralimi bozdu. Aynalara yaklaşamıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Siz "48 52 arasında bocalamak" yazınca ben de 48 beden olmakla 52 beden olmak arasında sandım :)))
Boyunuz kaç ki, 50 kg gayet güzel bir kilo.
Esmerliğe yapabileceğiniz bir şey yok ama uygun saç rengi kombinasyonu ile çok güzel gözükebilirsiniz.

Gerçekten yeseniz illa ki alırsınız,he kimisi 3000 kaloride alır kimisi 5000 kaloride alır.Yiyorum zannederken yemiyorsunuzdur,kiloyla sebze yeseniz de alamazsınız.Baya karbonhidrat tüketmelisiniz,hamur isi,baklagil,bulgur pilav makarna,tatlılar.Ya yemek yemek kadar güzel bir sey olamaz.Patso falan yiyin günde 3 tane almazsanız ben de bir sey bilmiyorum

Herkesin derdi kendine büyük işte nolsun :)

Pirinç maskesi mi? Biraz açar mısınız?

Dışarı çıkarken yüzünüze güneş koruyucu sürün mutlaka , karbonhidrat ağırlıklı beslenirsinizde kilo alabilirsiniz

Valla bende anlamıyorum ki o kadar dışardan yiyorum hergün cips aburcubur takılıyorum yemekte yiyorum ama alamıyorum akşam 1 sabah kahvaltısında yarım ekmek alıyorum diğer türlü ağır geliyor

okula falan giderken güneş kremini kullanmayı unutmayın en azından daha fazla değişmez renginiz ama diğerleri için bir önerim yok.

Boyunuz kaç? Boy kilo uyumunu bilmek gerek. Güneş yanması ve lekeler için gece uyumadan yüzünüze limon sürün sabah yıkayın bir kaç ton açıyor
Limonu bende duydum çok fazla ama bütün gece durmasi sakıncalı olmaz mi sonuçta asitli bir yapısı var

Boyunuza göre zayifsin biraz evet bol bol muz yiyin icine elmada karistir ki kabiz olma..yüzun icinde bende limon öneririm gercekten limon beyazlatiyor

Ben bugday tenliydim normalde.Pirinc unu maskesi yaptim bir kac defa o bile ise yaradi.Yüzümü acti.Hatta daha etkilisi.var biraz gulsuyu ve biraz pirinc ununu karistir.Yuzunde kuruyuncaya kadar beklet.Sonrasinda yika.Bunu hafta da artik senin ihtiyacina gore iki uc defa uygula.İnanilmaz faydasini gorursun.Benim su anda yuzum beyaz vücudum bugday olduYabiki baska seylerde uyguladim fakat genel olarak pirinc unu etkili diyebilirim.

Selin ciğercinin bi tarifi var. Bulursam yazayım

Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum

Canını sıkan kilon değil insanların sürekli zayıf olduğunu söylemesi bence. Birileri aa senin gözünün üstünde kaşın var diyorsa sürekli, bìr süre sonra bunun anormal olduğunu düşünmeye başlıyorsun ama aslında insanlar sadece herseye yorum yapma peşinde, çoğu da boş konuşuyor. Kilon gayet normal. Insanların ne söylediğini kafana takmamayı öğrenmelisin, sorun kesinlikle senin kaç kilo olduğun değil. Ama kendini daha iyi hissetmek istersen abur cuburları azalt daha sağlıklı beslenmeye çalış, yapmıyorsan düzenli spor yapmaya başla. Moralini bozan ruhunu emen insanlardan uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…