- Konu Sahibi Kai Hiwatari
-
Arkadaşlar Merhaba, 48 52 arasında bocalayıp duruyorum herkes çok zayıf olduğumu söylüyor ve bu benim psikolojimi bozuyor. Zaten yüzüm de güneşten iyice siyah beyaz oldu esmerleşti bir kısmı söz konusu üniversitede olunca da işler iyice can sıkıyor napacağım ben? Hem kilo alamıyorum hemde yüzümde ki özellikle alnımda ki esmerliği kapatamıyorum iyice moralimi bozdu. Aynalara yaklaşamıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Bir deneyeceğim sağolun boy 1.67Boyunuz kaç? Boy kilo uyumunu bilmek gerek. Güneş yanması ve lekeler için gece uyumadan yüzünüze limon sürün sabah yıkayın bir kaç ton açıyor
Eğer cidden kilonuzdan rahatsızsanız bunun nedenine baktırın ilk olarak .
Keşke zayıf olsam da sorunum zayıf olmak olsa :))
Diğer bir yandan da yüzünüze koruyucu sürmeden kesinlikle çıkmayın ve pirinç maskesini deneyin. Çok işe yarıyor :)
Diyetisyene gittin mi hiç?
Gerçekten yeseniz illa ki alırsınız,he kimisi 3000 kaloride alır kimisi 5000 kaloride alır.Yiyorum zannederken yemiyorsunuzdur,kiloyla sebze yeseniz de alamazsınız.Baya karbonhidrat tüketmelisiniz,hamur isi,baklagil,bulgur pilav makarna,tatlılar.Ya yemek yemek kadar güzel bir sey olamaz.Patso falan yiyin günde 3 tane almazsanız ben de bir sey bilmiyorum
1.67 o kadar uzun değil bence yaBoyun cok mu uzun ki ?
Limonu bende duydum çok fazla ama bütün gece durmasi sakıncalı olmaz mi sonuçta asitli bir yapısı varBoyunuz kaç? Boy kilo uyumunu bilmek gerek. Güneş yanması ve lekeler için gece uyumadan yüzünüze limon sürün sabah yıkayın bir kaç ton açıyor
Selin ciğercinin bi tarifi var. Bulursam yazayımArkadaşlar Merhaba, 48 52 arasında bocalayıp duruyorum herkes çok zayıf olduğumu söylüyor ve bu benim psikolojimi bozuyor. Zaten yüzüm de güneşten iyice siyah beyaz oldu esmerleşti bir kısmı söz konusu üniversitede olunca da işler iyice can sıkıyor napacağım ben? Hem kilo alamıyorum hemde yüzümde ki özellikle alnımda ki esmerliği kapatamıyorum iyice moralimi bozdu. Aynalara yaklaşamıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?