- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi Kai Hiwatari
-
Canını sıkan kilon değil insanların sürekli zayıf olduğunu söylemesi bence. Birileri aa senin gözünün üstünde kaşın var diyorsa sürekli, bìr süre sonra bunun anormal olduğunu düşünmeye başlıyorsun ama aslında insanlar sadece herseye yorum yapma peşinde, çoğu da boş konuşuyor. Kilon gayet normal. Insanların ne söylediğini kafana takmamayı öğrenmelisin, sorun kesinlikle senin kaç kilo olduğun değil. Ama kendini daha iyi hissetmek istersen abur cuburları azalt daha sağlıklı beslenmeye çalış, yapmıyorsan düzenli spor yapmaya başla. Moralini bozan ruhunu emen insanlardan uzak dur.
167 boya 52 kilo cok zayif degil hatta bnce ideal bnde bi zamnlar oyleydim cokta guzel ne zayif ne kilolu siz balik etlimi olmak istyrsunuz
Ne güzel söylediniz bende çok istiyorum ama insanların beni sırf zayıf olduğum için kıyaslamalarından bıktım. Her giydiğim kıyafetin arkadaşlarımın yanında beni ince göstermesini istemiyorum. Şöyle ki onların yapısının yanında ben vücuden çocuk gibi duruyorum
Çocuk gibi durmanın kiloyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Boyuna göre kilolu olup yaşıtlarından daha küçük görünen birçok kişi tanıyorum. Inan ki hissettiğin bu rahatsızlık büyütmeye değmez.
Çevrendekiler belli ki senin bu kilo konusundaki rahatsızlığını keşfetmiş isteyerek ya da istemeden gündeme getiriyorlar. Konusu açıldığında tutumunu değistir. Güvensiz durma. Ya ben gayet memnunum kilomdan, istediğimi yiyorum kalori hesabı derdim yok, beğendiğim kıyafetlerin bedenini kolayca buluyorum gibi olumlu cümleler kullan. Kilo konusmanın gereksiz olduğunu söyle. Aynı şey kilolu insanlar için de geçerli herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Başkasının lafları ne kilo aldırır ne verdirir.
Valla bende anlamıyorum ki o kadar dışardan yiyorum hergün cips aburcubur takılıyorum yemekte yiyorum ama alamıyorum akşam 1 sabah kahvaltısında yarım ekmek alıyorum diğer türlü ağır geliyor
Yazın hiç evde durmadan 4 ay boyunca iç Anadolu Doğu Anadolu gidip geldim kapalı biriyim bu yüzümden şalımın şeklini aldı.Yüzünüzün neden sadece bir kısmı yandı?
1.67 ye 48 kilo nun nesi normal bazi yorumlar normal demis kilo almak icin doktora gidin bol tatli hamur isi agirlikli veriyorlar.Bir deneyeceğim sağolun boy 1.67
Ben geçen yaz denemiştim. Aslında 4 yada 5 saat dursun yazıyordu ama ben tüm gece tutmuştum Bi zararı olmadı. Sabahta yıkadıktan sonra gül suyu sürünce daha bi etkili oluyoLimonu bende duydum çok fazla ama bütün gece durmasi sakıncalı olmaz mi sonuçta asitli bir yapısı var
Deneyin sabahta yıkadıktan sonra gül suyu sürün. Ben faydasını görmüştüm. Ama boynunuza göre kilonuz ideal gibi 2 yada 3 kilo alsanız tam kıvamında olur gibiBir deneyeceğim sağolun boy 1.67
Gül suyu bazı kişilerde sivilce yapıyor sizde de yaptı mıBen geçen yaz denemiştim. Aslında 4 yada 5 saat dursun yazıyordu ama ben tüm gece tutmuştum Bi zararı olmadı. Sabahta yıkadıktan sonra gül suyu sürünce daha bi etkili oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?