Moralim çok bozuk

Ne güzel söylediniz bende çok istiyorum ama insanların beni sırf zayıf olduğum için kıyaslamalarından bıktım. Her giydiğim kıyafetin arkadaşlarımın yanında beni ince göstermesini istemiyorum. Şöyle ki onların yapısının yanında ben vücuden çocuk gibi duruyorum

Çocuk gibi durmanın kiloyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Boyuna göre kilolu olup yaşıtlarından daha küçük görünen birçok kişi tanıyorum. Inan ki hissettiğin bu rahatsızlık büyütmeye değmez.

Çevrendekiler belli ki senin bu kilo konusundaki rahatsızlığını keşfetmiş isteyerek ya da istemeden gündeme getiriyorlar. Konusu açıldığında tutumunu değistir. Güvensiz durma. Ya ben gayet memnunum kilomdan, istediğimi yiyorum kalori hesabı derdim yok, beğendiğim kıyafetlerin bedenini kolayca buluyorum gibi olumlu cümleler kullan. Kilo konusmanın gereksiz olduğunu söyle. Aynı şey kilolu insanlar için de geçerli herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Başkasının lafları ne kilo aldırır ne verdirir.

Harbi teşekkür ederim

Valla bende anlamıyorum ki o kadar dışardan yiyorum hergün cips aburcubur takılıyorum yemekte yiyorum ama alamıyorum akşam 1 sabah kahvaltısında yarım ekmek alıyorum diğer türlü ağır geliyor

167 cm boyda 52 kg olduğunuzda BMI olarak normal kilolu kategorisinde oluyorsunuz. Ama 51.5’un altına inmemeniz gerekiyor.

Öyle abur cubur, cipse de yüklenmeyin. Çok sağlıksız. Önce bir dahiliye uzmanına gidin, tüm değerlerinize, TSH vs bakılsın. Sonra da iyi bir diyetisyene gidin.

Bende 48 kiloyum bana da ayni seyleri diyorlar ama ben halimden cok cok memnumum. Bana bunu diyenlerin benim bedenimde olmak icin kirk takla attiklarina adim gibi eminim. Bence kendinle barisik ol evlilikti dogumdu falandi filandi derken kilo aliniyor istemsiz hadiiiii bu sefer de veremiyosun. Takilma etrafina.

Benim boyum 168 ideal kg 62 diyor. Siz en azından 55 olsanız daha iyi hissedersiniz belki. Diyetisyenler sadece kg vermek icin yardimci olmuyor kg alma ve saglikli beslenme ogretmek amaciyla da yardimlari oluyor. Daha bugun benim diyetisyenim kg alanları paylasiyordu, ve not düşmüş kg almak kg vermekten daha zordur, sabir ster diye

Aman niye dert ediyosun ki streç kotlar o kiloda kurtarıcı oluyo. doğum yapınca vücut hatları daha dolgun oluyo o zaman geçer bu sıkıntın ama piskolojini etkiliyosa eğer spor salonuna yazıl güzelde bie liste al diyetisyenden baya faydasını görürsün orantılı ve sağlıklı kilo alırsın en azından

Ben de 1.69 boya 50 kiloydum, yani sizinle hemen hemen aynı. Çok zayıf olduğumu düşünürdüm. Hamilelik sürecinde 30 kilo alınca zayıf halimin kıymetini anladım. Neyse ki eski kiloma döndüm de şimdi hiç sesimi çıkarmıyorum :))

167 cm ile 52 kg cok zayif sayilmaz . Tahminimce 34/36 bedensiniz. 2 kilo alirsaniz ideal olursunuz. Ama suandada tam fitsiniz bence.

Yüzünüzün neden sadece bir kısmı yandı?

Seneler önce 52-53 kg arasındaydım ve herkes beni çok zayıf bulurdu, ne giysem üzerimde durmazdı, popom bile yoktu. Spor yapmaya başladıktan sonra kilo verdim, formum değişti ve ne giysem çok yakışır, boyum biraz kısa da olsa çok güzel bir fiziğim var diyebilirim.
48kiloyum bu arada. Yani önemli olan vücudunun yapısı.
Spor yaparsan kendine özgüvenin artar, vücudun şekillenir, kendini daha çok beğenirsin.

Boyum 1,67. Üniversite yıllarımda 52 kiloydum. (şuan 60 kilo olabilirim ama hala taş gibiyim, lütfen ) Hiç de öyle iskelet gibi durmuyordum, çevrenizdekiler abartıyor olabilir mi? Ha aynı boy ve kiloda olan insanlar bile vücut yapısı sebebiyle çok farklı görünebilir tabi. Bir diyetisyene gidin, spor yapın. Kilo almak için değil daha sağlıklı görünmek için yapın bunları ama... Cildiniz bile güzelleşir dengeli beslenip, spor yaptıkça. İnsanların ne dediklerini de sallamayın. Ve ayrıca sizi beden olumlama hareketine davet ediyorum. Bir araştırın, iyi gelir.

Bende 1.67 boyundayım evlenmeden önce 48 kilodan yukarı çıkamazdım.Eşimin beslenme alışkanlığına uyunca 6 ayda 55 olmuştum. Oysaki kilo almak için ne macunlar alırdım aktardan.Beslenme şeklin kilo aldırmıyor demekki. Yüzün içinde nişasta pirinç suyu, internetten bir bak korelilerin böyle cildini beyazlattığını okumuştum.

Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar. Ben tabii şu anda 52 değilim 48'im belki terazi yanlış gösteriyordu bilmiyorum. Spor yapın diyorsunuz ben okçuluk yapıyorum düzenli hareket hayatımda var. Keşke 60 kilo olabilseydim tek hayalim bu. Evlilik öncesi bu form iyi diye düşünüyorsunuz ama ben evlilik hiç düşünmediğim için kilo kaygısı yaşıyorum.
Yüzünüzün neden sadece bir kısmı yandı?
Yazın hiç evde durmadan 4 ay boyunca iç Anadolu Doğu Anadolu gidip geldim kapalı biriyim bu yüzümden şalımın şeklini aldı.

Limonu bende duydum çok fazla ama bütün gece durmasi sakıncalı olmaz mi sonuçta asitli bir yapısı var
Ben geçen yaz denemiştim. Aslında 4 yada 5 saat dursun yazıyordu ama ben tüm gece tutmuştum Bi zararı olmadı. Sabahta yıkadıktan sonra gül suyu sürünce daha bi etkili oluyo

Ben geçen yaz denemiştim. Aslında 4 yada 5 saat dursun yazıyordu ama ben tüm gece tutmuştum Bi zararı olmadı. Sabahta yıkadıktan sonra gül suyu sürünce daha bi etkili oluyo
Gül suyu bazı kişilerde sivilce yapıyor sizde de yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…