- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Millete görüşünü sorarsan kudurmuş gibi eleştirir. İnternette her şeyle dalga geçerek havalı olduğunu zanneden zavallı bir nesil türedi. Mantıklı mantıksız demeden salakca espriler yazıyorlar. Gerçekte kekelemeden selam bile veremezler bu dijital peltelere ne bakiyorsun ki?Ne yapacağım gerçekten öylemiyim
Millete görüşünü sorarsan kudurmuş gibi eleştirir. İnternette her şeyle dalga geçerek havalı olduğunu zanneden zavallı bir nesil türedi. Mantıklı mantıksız demeden salakca espriler yazıyorlar. Gerçekte kekelemeden selam bile veremezler bu dijital peltelere ne bakiyorsun ki?
Bol bol kitap okuyacaksınız. Roman ve hikayeden ziyade felsefe, sanat tarihi kitapları okumanızı tavsiye ederim. Okudukça çok çekici olacaksınız.Ne yapacağım
Mesaj atıyorumGönder ben bakayım objektif değerlendiririm
HahahahaGönder ben bakayım objektif değerlendiririm
Gönderirse ciddi değerlendiricem :)Hahahahabu saflıkla gönderir :) (temiz manasında saf:) )
Mesaj atıyorum
valla da gönderiyoGönderirse ciddi değerlendiricem :)
Sen kaşınmışsınMerhabalar kızlar, ben kendimi beğeniyorum yani çirkin bulmuyorum fakat internette nasılım diye biryer var oraya yükledim resmimi çok kötü yorumlar geldi bir kendime bakıyorım hadi kötü dersiniz anlarım o kadar mı kötü Ya diyorum, psikolojim bozuldu ne yapacağım
Bu hale nasil sokmusun kendini derken,ne yaptin ki kendine?
valla da gönderiyo
Ya takilma bence...cirkin kadin nerdeyse yok gibi gunumuzde,ben eminim abartiyolar sirf konusmak icin konusmuslarBişey yapmadım onların fikri
Nasilsa ifsa olmussun buraya da koy resmini.bizde bakalim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?