- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Merak ettim kiz yazik fena yuklenmisler kiza ne kadar cirkin olabilir ki
Sen kac yasindasin cnmÇünkü o kadar mı kötüyüm merak ediyorum onlar doğrumu söylüyor diye
Oraya foto yükleyip sorcagınıza buraya yükleyip sorsaydınız daha gercekçi yorumlar gelirdi benceMerhabalar kızlar, ben kendimi beğeniyorum yani çirkin bulmuyorum fakat internette nasılım diye biryer var oraya yükledim resmimi çok kötü yorumlar geldi bir kendime bakıyorım hadi kötü dersiniz anlarım o kadar mı kötü Ya diyorum, psikolojim bozuldu ne yapacağım
Profilime koydum bakabilirsiniz gerçekten öylemiyimOraya foto yükleyip sorcagınıza buraya yükleyip sorsaydınız daha gercekçi yorumlar gelirdi bence
Profilime koydum bakabilirsiniz gerçekten onların dediği gibi iğrenç kötünün kötüsümüyümBurayada koy fotonu bakip yorum yspalim madem:)
Yahu sen delimisin? Birde ciddiye alip uzuldun,su gibi kizsin ya....Profilime koydum bakabilirsiniz gerçekten öylemiyim
Bence fazla dogal gelmissindir ordakilere.. malum kizlar makyajsiz gezmiyorlarxartikProfilime koydum bakabilirsiniz gerçekten onların dediği gibi iğrenç kötünün kötüsümüyüm
Çirkin bir yüz göremedim. Fakat şu var estetik ve makyaj o kadar ilerledi ve yaygınlaştı ki sen o ölçülere göre değerlendirilerek çirkin denmişsin. Yani kaşlarına kontur, kirpiklerini ipek, yanaklarına hollywood, çene törpü yaptırsaydın evet onların istediği tarzda bir güzelsin derdim. Şu an doğal olan ne varsa yok ediyorlar doğayı tabiatı ve insanı. Ne güzel yüzün var saçların doğal canlı onlara neymiş ki seni eleştirmek. Hadleri değil.Profilime koydum bakabilirsiniz gerçekten öylemiyim
24 yasındayımSen kac yasindasin cnm
Yav kendi kaşınmış :) Gençler herşeyle dalga geçiyolar götür koy ergenlerin arasına adrianayı ona da şaşı derlerMerak ettim kiz yazik fena yuklenmisler kiza ne kadar cirkin olabilir ki
Teşekkür ederim neden beni bu kadar kırdılar zaten özgüvensizdim iyice özgüvenim gitti o anYahu sen delimisin? Birde ciddiye alip uzuldun,su gibi kizsin ya....
Yapma bir suratin yok da ondanTeşekkür ederim neden beni bu kadar kırdılar zaten özgüvensizdim iyice özgüvenim gitti o an
Masallah cok güzel bi kızsınProfilime koydum bakabilirsiniz gerçekten öylemiyim
Çirkin bir yüz göremedim. Fakat şu var estetik ve makyaj o kadar ilerledi ve yaygınlaştı ki sen o ölçülere göre değerlendirilerek çirkin denmişsin. Yani kaşlarına kontur, kirpiklerini ipek, yanaklarına hollywood, çene törpü yaptırsaydın evet onların istediği tarzda bir güzelsin derdim. Şu an doğal olan ne varsa yok ediyorlar doğayı tabiatı ve insanı. Ne güzel yüzün var saçların doğal canlı onlara neymiş ki seni eleştirmek. Hadleri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?