Moralim çok bozuldu

Oraya foto yükleyip sorcagınıza buraya yükleyip sorsaydınız daha gercekçi yorumlar gelirdi bence

Vasat, hiç doğru düzgün meşgalesi olmayan bir güruh var tek yaptıkları insanları demoralize etmek. O yüzden boşuna takma kafana, ne güzel kendini beğeniyormuşsun beğenmeye devam etBu arada bahsettiğin siteyi merak ettim öğrebilir miyim?

Profilime koydum bakabilirsiniz gerçekten öylemiyim
Çirkin bir yüz göremedim. Fakat şu var estetik ve makyaj o kadar ilerledi ve yaygınlaştı ki sen o ölçülere göre değerlendirilerek çirkin denmişsin. Yani kaşlarına kontur, kirpiklerini ipek, yanaklarına hollywood, çene törpü yaptırsaydın evet onların istediği tarzda bir güzelsin derdim. Şu an doğal olan ne varsa yok ediyorlar doğayı tabiatı ve insanı. Ne güzel yüzün var saçların doğal canlı onlara neymiş ki seni eleştirmek. Hadleri değil.

Tipin gayet güzel de resmini öyle her yee koyma kendini ifşa etme
İkinci olarak internet manyak dolu sadece bizim millet değil
Bir gün Linkedinde geziniyordum Audinin yeni modelinin haberi vardı. Ben de çok beğendim stili bir şey yazdım. Sonra bir Amerikalı herif de benim yazdığıma yorum yapmış mutluluğu parayla satın alamazsın. Ben de espri yaptım Audi gayet mutluluk getiriyor diye. Herif de bana özelden mesaj yazmış sen asla mutlu olamicaksın psikoloğa git bir şeyler daha yazmış Ben de dedim ki kardeş espri yaptım. Adam yazdıkça yazıyor. Daha fazla yazmayın ilgilenmiyorum kardeşim yazdım.Adam devam. Dayanamadım sonunda kendi hayatlarından tatmin olan insanlar başkalarının hayatlarına bu kadar yorum yazmazlar hele de hayatta görmediği biriyse, yazdım. Sonra da engelledim. Hayatımda görmediği birine hayatı hakkkında kıtalararası laf yetiştiren manyaklar var bu dünyada
Boşuna internet manyak dolu demiyorum bakın.

Kirpik neyse o kontur kaş o kadar yapma ve çirkin duruyor ki....göz var izan var yaptıranlar hiç mi aynaya bakmıyor??? Bir kaş farı bir kaş kalemi kullanmak kötü görüntüye yol açmıyor ama o kontur paranla kendini zorla çirkinleştirmek.

O estetik müdaheleler güzel görüntüler yaratmıyor bence baştan aşağı yapay be sahte duruyor. Başarılı estetik sonucu bir tek Deniz Akkayayı biliyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…