Moralim çok bozuldu

Bence turkan soray:)

Ya bence de cok sahte ve tek düzeler. Ama bu konu sahibi arkadaşın resmini attığı sitedekiler o müdahaleli fabrikasyon estetik ürünü yüzleri dikkate alarak eleştirmişler. Doğal hiç bir kadın kalmayıncaya kadar devam edecekler bu baskıya. Şahsen ben direniyorum yaptırmayacağım hiç bir yerimi :)

Ks’a yükledin değil mi? O siteden uzak durmalısın 8 senedir ilk üyelerindenim ki ordaki çoğu kişi leş torbası hepsi fake. Neden bu kadar önemsiyorsun insanların fikrini?

üzülecek bir şey yok ki. doğalsınız yani oradaki erkekler büyük ihtimalle genel anlamda estetikli kadınları seviyor ve onların doğal olduğunu vs düşünüyorlardır. bana göre gayet doğal ve güzelsiniz.

not:ipek kirpik, microblading, elmacık ve dudak dolgum var mutluyum.

Ks’a yükledin değil mi? O siteden uzak durmalısın 8 senedir ilk üyelerindenim ki ordaki çoğu kişi leş torbası hepsi fake. Neden bu kadar önemsiyorsun insanların fikrini?
İlk defa yaptım ve çirkin deseler bir nevi kabul edilir kötünün kötüsü önemli olan iç güzelliği yüzünde düzelir dediler

bazı kadınların tek derdi nasıl gözüktüğü , erkeklerin büyük bir kısmı tipten ziyade kültürlü oturup 2 kelime muhabbet edebileceği insanları beğeniyor

Ben de tam estetik makyaj düşmanı gibi mesajlar yazmışım Estetik ve makyaj düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın sadece kadınlara bu konuda baskı uygulanmasına karşıyım. Rol model ünlüler, kadın dergileri, diziler hep bunu insanlara empoze ediyor. Her kadın güzelliği, güzel olmayı sever ama yöntemi bu şekilde doğru mu bilemiyorum.

Onun da burnunu kim yaptıysa çok çok iyi yapmış.
Aynen simdikiler ayni fabrikadan cikmis gibi.. eski yesilcamin hepsi estetikli nerdeyse..ama hic biri birbirine benzemiyor. Iki dudak yanak sisirdik diye estetik mudahale yaptik saniyorkar ama cok cakma duruyor simdikiler cok. Turkan soray gulsen bubikoglu bunlari cok begeniyorum..,esretikliymis ikiside.. dogsl guzel yok mu hic? Diye dusunesi geliyo insanin

valla ben insanlara yorum hakkı tanımıyorum ki o konuda ben söylemesem kaşlar hariç -ki o da en doğal modeli- kimse yüzümde bir şey olduğunu anlamaz. böyle mutluyum, genetik etkenler var değiştiremem ve sürekli kendimle de uğraşamam 6 ayda bir yenileyip yoluma devam ediyorum. herkes mutlu olduğu şekilde yapsın yani :)

Gerçekten hayattaki mutluluğunuz veya mutsuzluğunuz bu kadar başkalarına mı bağlı? Birileri sizi güzel bulsa ne çirkin bulsa ne? Buna bu kadar takılmak asıl çirkinlik bence.Ya kitap okuyun,kendinizi geliştirin kendinize güvenin ve her yerde bu kadar açık açık fotoğrafınızı paylaşmayın.Bu denli zayıf oldugunuzu bilen insanlar sizi bununla vuracak.Güzellik kadar subjektif,içi boş bir şeye tahammül edenlere dayanamıyorum bunlar hep güvensizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…