- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bence turkan soray:)Kirpik neyse o kontur kaş o kadar yapma ve çirkin duruyor ki....göz var izan var yaptıranlar hiç mi aynaya bakmıyor??? Bir kaş farı bir kaş kalemi kullanmak kötü görüntüye yol açmıyor ama o kontur paranla kendini zorla çirkinleştirmek.
O estetik müdaheleler güzel görüntüler yaratmıyor bence baştan aşağı yapay be sahte duruyor. Başarılı estetik sonucu bir tek Deniz Akkayayı biliyorum o kadar.
Aslen Yunanistan göçmeniyim sizdemi göcmensiniz tesekkür ederim herkese10 yil onceki halime benziyorsun yayanaklarimi ozledim
Evet ya var biseylerAslen Yunanistan göçmeniyim sizdemi göcmensiniz tesekkür ederim herkese
Merak ettim kiz yazik fena yuklenmisler kiza ne kadar cirkin olabilir ki
Ya bence de cok sahte ve tek düzeler. Ama bu konu sahibi arkadaşın resmini attığı sitedekiler o müdahaleli fabrikasyon estetik ürünü yüzleri dikkate alarak eleştirmişler. Doğal hiç bir kadın kalmayıncaya kadar devam edecekler bu baskıya. Şahsen ben direniyorum yaptırmayacağım hiç bir yerimi :)Kirpik neyse o kontur kaş o kadar yapma ve çirkin duruyor ki....göz var izan var yaptıranlar hiç mi aynaya bakmıyor??? Bir kaş farı bir kaş kalemi kullanmak kötü görüntüye yol açmıyor ama o kontur paranla kendini zorla çirkinleştirmek.
O estetik müdaheleler güzel görüntüler yaratmıyor bence baştan aşağı yapay be sahte duruyor. Başarılı estetik sonucu bir tek Deniz Akkayayı biliyorum o kadar.
Evet ya hic gerek yok byle seylere oradakiler guzel doyince guzel olmuyorsun cirkinn deyince de çirkin olmuyorsun sonuctaYav kendi kaşınmış :) Gençler herşeyle dalga geçiyolar götür koy ergenlerin arasına adrianayı ona da şaşı derler
İlk defa yaptım ve çirkin deseler bir nevi kabul edilir kötünün kötüsü önemli olan iç güzelliği yüzünde düzelir dedilerKs’a yükledin değil mi? O siteden uzak durmalısın 8 senedir ilk üyelerindenim ki ordaki çoğu kişi leş torbası hepsi fake. Neden bu kadar önemsiyorsun insanların fikrini?
Buraya atmadım profilime koydum gerçekten öyle mi diye merak edip bakmak istedilerneyin peşindesiniz?buraya da atmışsınız fotoğrafınızı
Bence turkan soray:)
Ben de tam estetik makyaj düşmanı gibi mesajlar yazmışımüzülecek bir şey yok ki. doğalsınız yani oradaki erkekler büyük ihtimalle genel anlamda estetikli kadınları seviyor ve onların doğal olduğunu vs düşünüyorlardır. bana göre gayet doğal ve güzelsiniz.
not:ipek kirpik, microblading, elmacık ve dudak dolgum var mutluyum.
Aynen simdikiler ayni fabrikadan cikmis gibi.. eski yesilcamin hepsi estetikli nerdeyse..ama hic biri birbirine benzemiyor. Iki dudak yanak sisirdik diye estetik mudahale yaptik saniyorkar ama cok cakma duruyor simdikiler cok. Turkan soray gulsen bubikoglu bunlari cok begeniyorum..,esretikliymis ikiside.. dogsl guzel yok mu hic? Diye dusunesi geliyo insaninOnun da burnunu kim yaptıysa çok çok iyi yapmış.
Ks nedir?Ks’a yükledin değil mi? O siteden uzak durmalısın 8 senedir ilk üyelerindenim ki ordaki çoğu kişi leş torbası hepsi fake. Neden bu kadar önemsiyorsun insanların fikrini?
Oyle mi:) erkeklerin buyuk kismi diyorsun birde, cok iddiali:))bazı kadınların tek derdi nasıl gözüktüğü , erkeklerin büyük bir kısmı tipten ziyade kültürlü oturup 2 kelime muhabbet edebileceği insanları beğeniyor
Ben de tam estetik makyaj düşmanı gibi mesajlar yazmışımEstetik ve makyaj düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın sadece kadınlara bu konuda baskı uygulanmasına karşıyım. Rol model ünlüler, kadın dergileri, diziler hep bunu insanlara empoze ediyor. Her kadın güzelliği, güzel olmayı sever ama yöntemi bu şekilde doğru mu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?