- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çünkü güzellik görecelidir, diyelim ki çirkinsin çoğu kişiye göre, nolcak ki napıcaksın hayatın boyunca üzülecek misin gerçekten? Kolu bacağı olmadan doğanlar var güzellik bi lükstür ama ihtiyaç değil.
Kız üzülünecek ne var bunda, güzellikten daha önemli bişey var o da zeka, bu daha çok dikkat çeker ve hoş karşılanır emin ol
İlk defa yaptımNeden böyle bir şey yapıyor sunuz anlamadım ama dünyanın en "güzel" kadını bile olsa internette her yorumu alıyor. Çünkü insanlar mutsuz ve siz de bu mutsuz insanlara eleştiri fırsatı sunmuşsunuz.
Bize çirkin diyenler ölsünay bana benziyosun sen ya yunanistan göçmenliği de varmış... o kırmızı yanaklar biraz utanınca yüzle bütünleşiyordur kesin ... kendime benzettiğim için diyorum ki güzeliz biz kız
Derdim o değilki aşırı derece kötülemeleriKız üzülünecek ne var bunda, güzellikten daha önemli bişey var o da zeka, bu daha çok dikkat çeker ve hoş karşılanır emin ol
HaklısınızNeden böyle bir şey yapıyor sunuz anlamadım ama dünyanın en "güzel" kadını bile olsa internette her yorumu alıyor. Çünkü insanlar mutsuz ve siz de bu mutsuz insanlara eleştiri fırsatı sunmuşsunuz.
Sanırım makyajı çok beceremiyorum.. oda bir sanat elim yatkın değilMakyajlı resiminizide bi görsek
Aaaa gülşen bubikoğluda mıAynen simdikiler ayni fabrikadan cikmis gibi.. eski yesilcamin hepsi estetikli nerdeyse..ama hic biri birbirine benzemiyor. Iki dudak yanak sisirdik diye estetik mudahale yaptik saniyorkar ama cok cakma duruyor simdikiler cok. Turkan soray gulsen bubikoglu bunlari cok begeniyorum..,esretikliymis ikiside.. dogsl guzel yok mu hic? Diye dusunesi geliyo insanin
Evet kızlar soruyor sitesi. Alışkanlık kısaltılışını söylerim hep:)Ks nedir?
Edit: kızlar soruyor galiba:)
her insani allah ozene bozene yaratmis. cok guzel olmak onemli degil sempatik sicak kanli olmak insana guuzellik katr bir insan. fizigiyle saciyla makyajiyla degil davirlariyla begenilirMerhabalar kızlar, ben kendimi beğeniyorum yani çirkin bulmuyorum fakat internette nasılım diye biryer var oraya yükledim resmimi çok kötü yorumlar geldi bir kendime bakıyorım hadi kötü dersiniz anlarım o kadar mı kötü Ya diyorum, psikolojim bozuldu ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?