Moralim çok bozuldu

Çünkü güzellik görecelidir, diyelim ki çirkinsin çoğu kişiye göre, nolcak ki napıcaksın hayatın boyunca üzülecek misin gerçekten? Kolu bacağı olmadan doğanlar var güzellik bi lükstür ama ihtiyaç değil.

Neden böyle bir şey yapıyor sunuz anlamadım ama dünyanın en "güzel" kadını bile olsa internette her yorumu alıyor. Çünkü insanlar mutsuz ve siz de bu mutsuz insanlara eleştiri fırsatı sunmuşsunuz.

ay bana benziyosun sen ya yunanistan göçmenliği de varmış ... o kırmızı yanaklar biraz utanınca yüzle bütünleşiyordur kesin ... kendime benzettiğim için diyorum ki güzeliz biz kız

Güzellik kime göre.. neye göre?
Yapmayın bunu kendinize siz yapmayın, oda yapmasın, kimse yapmasın.Dünyanın en güzel kadını olsaydınız nasıl bir hayatınız olacaktı sizce?
Bence bu hayatta bir kişiye güzel olmak yetiyor.
Dünyada bu kadar güzellik varken kendinizde çirkinliği nasıl bulduğunuzu anlayamıyorum.Hele başkasının lafını bu derece ciddiye almayı hiç anlamıyorum.
Siz çirkin değilsiniz ama insanlar çok kötü.

Aaaa gülşen bubikoğluda mı

Keşke kendini bu duruma düşürmeseydin. O lafları edenlerin de kalbi iğrençmiş. Yüz çirkinliğine çare var da kalp çirkinliğine yok.

her insani allah ozene bozene yaratmis. cok guzel olmak onemli degil sempatik sicak kanli olmak insana guuzellik katr bir insan. fizigiyle saciyla makyajiyla degil davirlariyla begenilir

ya ben göremedim ama o siteye ben de fotoğraf koymuştum ve çok miniksin, büyü de öyle fotoğraf at filan yazılmıştı diye hatırlıyorum o zamanlar daha ergenliğimin başlarındaydım ve minyon tipli olunca daha da bir küçük duruyordum; ama aslına bakarsınız üzülmemiştim ya. bence siz kendinizi yeteri kadar beğenmiyosunuz ki bunu sorma ihtiyacını hissettiniz ve gelen tepkilere bu kadar üzüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…