Moralim çok bozuldu

Oyle mi:) erkeklerin buyuk kismi diyorsun birde, cok iddiali:))

benim çevremde ki beyin olarak gelişimini tamamlamış olanlar öyle düşünüyorlar diyeyim ben bile bazen kendi kız arkadaşlarımdan sıkılıyorum oturuyoruz saatlerce ay saçımı nasıl yapayım kaşımı nasıl yapayım sen ne şampuan kullanıyorsun .... ben oturup bir tarih siyaset ülke dünya gündemi konuşamadığım insanlardan sıkılıyorum . Bir erkeklede makyaj saç konuşamayacağına göre erkeklerde birikimsiz kadınları tercih etmezler

Ben sadece cevremden bahsetmedim zaten:)) tabiiki o tarz erkekler yok degil.. internette bi dolas yorumlara bak.. kadinlar kendilerini degistiriyor.. bak boyle degismeyen kizlarida yazik yerin dibine sokuyorlar. Hos bazi kizlarinda istedigi bu.. yani dolgulu popoyla twerk cekip koyarsan adamlar ne dusunsun dimi:)

eee o düşüncede ki insanı ne yapayım ben dimi ne sevgili olur ne eş

öyle yerlerde ooo harikasın diyen zor olur zaten ama yine de oraya yüklemek çokta mantıklı değil. insanlar her türlü nefret kusma derdinde. kendinizi ömür boyu sahip olacağınız bedenden soğutmayın.

O dediginiz yerdeki insanların yarisi abaza gibi bişey istediği model kızlar olmayınca öyle diyorlar bazı kızlarda fesatliktan okadar sorun edicekseniz niye attiniz herkesin güzellik gorecesi farklı
İlk defa yaptım ve çirkin dense anlarım önemli olan iç güzelliği yüzünde düzelir falan dediler

Güzellik göreceli bir kavram birine göre güzel olan bir başkası için değildir. Kimse sizi beğenmek zorunda değil. Siz kendinizi beğenmeyi değer vermeyi öğrenmek zorundasınız.

Güzellik göreceli bir kavram birine göre güzel olan bir başkası için değildir. Kimse sizi beğenmek zorunda değil. Siz kendinizi beğenmeyi değer vermeyi öğrenmek zorundasınız.
Ben kendimi o denli çirkin bulmuyordum hepsi birden kadın erkek baya kötü iğrençsin önemli olan yüz güzelliği yüzünde düzelir dediler psikolojim bozuldu

Psikolojiniz bu kadar çabuk bozulmasın. Artık son dönemlerde eline telefonu alan tanıdığı tanımadığı herkese içindeki nefreti kusuyor ve bunu da eleştiri olarak görüyor. Hiç takılmayın bile. Ömrünüz boyunca sizi beğenmeyen illaki birileri olacaktır herkesin beğenmesi mümkün değil.

Aynen yahu
Dedim ya internet manyak dolu
Hakaret yemeden ya da asagilanmadan tek kelime yazamiyorsun artik hicbir yere

Aynen yahu
Dedim ya internet manyak dolu
Hakaret yemeden ya da asagilanmadan tek kelime yazamiyorsun artik hicbir yere
Kendine ne yaptın böyle dediler sanki aykırı biriyim gibi veya çirkin manasına geliyor işte, önemli olan iç güzelliği içinin güzelliği yüzüne yansımamış dediler ciddi ciddi, özürlü gibi dediler, birde tavsiye verdiler bende aynaya baktım gerçekten öylemiyim diyerek o yüzden size sordum

Şimdi burada da sizi beğenmeselerdi ne olacaktı? Dünyadaki herkese güzel gelemeyeceğimize göre illaki birilerine çirkin veya kötü geliyoruzdur. Siz sokakta gördüğünüz herkesi beğeniyor musunuz? Yani böyle bir anket çalışması çok saçma olmuş, yaşınıza göre özellikle.

bazı kadınların tek derdi nasıl gözüktüğü , erkeklerin büyük bir kısmı tipten ziyade kültürlü oturup 2 kelime muhabbet edebileceği insanları beğeniyor

Keske dediginiz gibi olsa. Insan öyle olmali diye düşünüyor.
Geçenlerde bir is kokteyli gibi bir seye katıldım.
Hani is hayati ve is konusulacak diye bekliyorsunuz .
Karsimdaki adamlar benim mememi konusuyordu.
Grand takimla gelmis kariyer sahibi insanlar.
Önce bedenini konustuklarini duydum sonra ayaga kalksa da g.tunu görsek dedi.
Diğeri güldü.
Yerimden adamların üstüne ucmamak icin zor dayandım.
Birsey diyemedim dert oldu içime.

Yani aslinda durum tam tersi bence.
Ama keske dediginiz gibi olsaydı .

Beğenmedim deseler anlaşılır da teyze abimisin falan dediler, insan benim yüzümde ne var bu kadar mı kötü diyor

Bir daha görmeyeceğiniz insanlarn sizin hakkınızda ne düşündüğünün ne önemi var ki? Sizin sevdiğiniz insanların beğenip değer vermesi daha önemli bence. Kendinize değer vermelisiniz insanlar her zaman kusur bulacak yer arıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…