Benım tamır etttırmeme ızın vermıyor,tamırcı tel çöpe gıder dedı,arkadaşımda gıtsın napım babam baska tel alır dedı,ona bozuldumCok karisik anlatmissiniz. Ben de dogru anladigima emin degilim. Ama galiba sizin ona hediye ettiginiz telefonu dusurup kirmis, tamir ettirmeye de yanasmiyor.
O telefon artik onun. Ister tamir ettirir, ister ettirmez. Tepki vermenizi gerektirecek bir sey yok. Saygi duyun kendisinin kararina.
İşte ben yaptırsam ınakı yenı telefon almama verdıgım paraya acımıcam ama çok zorlandım,şimdi çöpe gidecek telefon,ona üzüldüm,yoksa hedıye verdım deyıp karışmamak mı en doğrusu?ben olsam bende bozulurdum bu durumda.
tamam düşmesi kırılması kazayla olmuş olabilir ama en azından yaptırabilir telefonu. ya da babam yenisini alır diyeceğine parası yoksa bile, şuan maddi açıdan rahat değilim elime para geçince yaptırırım demesi gerekirdi.
Ne bıleyım kıyamadım,helâlı hoş olsun,nıye verdım asla demem de babam baska alır,yaptırmıcam,çöpe gıderse gıtsin denmesine bozuldum,daha on gün oldu verelı,çok mu fesatım yoksa1500 tllik telefonu kiyamadginiz icin arkadasiniza verip kendiniz zar zor butce ayirip 1000 tlye yeni tel aliosunuz.amaç?yakin arkadaş olursanız olun böyle alışverişler bana saçma geliyor.herkesin bütçesi kendine.. Sorunu tam olarak anlamasamda tavsiyem böyle saçma işlere girmeyin kendi malınıza sahip çıkın sonra öyle hor kullanırlar
Var tabı,su an veremem dedı,ben vereyım dedım kabul etmedı,tamırcı boyle kullanırsa çöpe gıder deyınce de gıderse gıtsin dedi,daha on gun oldu verelı,yaptırsam kullansa,işe yarasa hıc gocunmam,aynı telden aldım zaten200 tlsi var mı yok mu diye soracak samimiyetiniz yok mu?
Ben de anlamadım umarım yanlış anlamışımdır çünkü istediğim kadar yakın arkadaşım olsun telefonu kötü diye 1500 tl lik telefonumu vermem.1500 tllik telefonu kiyamadginiz icin arkadasiniza verip kendiniz zar zor butce ayirip 1000 tlye yeni tel aliosunuz.amaç?yakin arkadaş olursanız olun böyle alışverişler bana saçma geliyor.herkesin bütçesi kendine.. Sorunu tam olarak anlamasamda tavsiyem böyle saçma işlere girmeyin kendi malınıza sahip çıkın sonra öyle hor kullanırlar
İşte,arkadaslar yanlıs anladı ama aynı telden aldım zaten,hanı ıse yarasa,cektıgım sıkıntıya değse,bıraz kullansa ıyı olucam,o yüzden yaptırmak ıstedıminsan o cumleden deger vermedigini anlıyor tabi garipserdim bende kurdugu cumle yanlıs
ben olsam bende bozulurdum . bence bozulmakta haklısın fakat ne tepki verdiğinizi anlayamadımBenım tamır etttırmeme ızın vermıyor,tamırcı tel çöpe gıder dedı,arkadaşımda gıtsın napım babam baska tel alır dedı,ona bozuldum
Tepkı vermedım ama bozuldum ve bozulunca fesatmıyım acaba dıye rahatsız oldumben olsam bende bozulurdum . bence bozulmakta haklısın fakat ne tepki verdiğinizi anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?