Moralim çok bozuldu

İşte,arkadaslar yanlıs anladı ama aynı telden aldım zaten,hanı ıse yarasa,cektıgım sıkıntıya değse,bıraz kullansa ıyı olucam,o yüzden yaptırmak ıstedım
canım benim maddi imkanlarım iyi olsa bende senin yaptığını yapardım senin yaptığında bir anormallik yok fakat arkadaşının senin ona karşı bu kadar hassas olmana karşın malının kıymetini bilmemesi hoş değil ama bu durumun sana özel değil kendi aldığı şeylerde de geçerli olduğunu düşünüyorum.

Tepkı vermedım ama bozuldum ve bozulunca fesatmıyım acaba dıye rahatsız oldum
hayır fesat değilsin sadece arkadaşın malının kıymetini bilmiyorken senin onu bu kadar ince düşünmemen gerektiğini öğrenmene vesile olmuş bu olay

Bu kadar yakin arkadassiniz, ama kizin huyunu bilmiyor muydun? Demek malina kiymet veren biri degil, veya hediyesine kiymet veren degil. Konu nerden tutsam elimde kaliyor. Bu kadar icine dert olacaksa keske vermeseydin. Simdi o telefonu denize de atsa bir sey demeye hakkin yok, cunku telefon resmen onun. Senin bozulma sebebin kendi duygusalligindan kaynaklaniyor.

Twlwfonu kiza verdikten sobra tamirinede karisma bence , arkadaslar arasinda bile olda bu kadar pahali alisverisler bana gore yanlis ..
Belki suan durumu yok nazil bir dile param yok diyebilirdi en azindan ..
Ama en buyun suc sende .. ne olursa olsun kendi ihtiyacin oldugu seyi baskasina vermen cok yanlis. Fazladan kosede durmuyordu sonucta o telefon.

Ben katılmıyorum.Bazı insanlar için elektronik aletlerin onarılmasına önem vermiyor.Açıkçası benimde telefonuma birşey olsa gezmemden kısar telefonumu yada ekranını yaptırırım ama bazı insanlar için bu öncelik değildir.Yakın arkadasımında telefon ekranı bir senedir kırık.Yaptıralım dedım hatta bir iki yer arastırdım ama amann boşver dedi.Parasının olmadığını düşünüp teklif ettim vak olduğunu ama onu rahatsız etmediğini söyledi.Bende artık daha fazla ısrar etmedim.

Çok tatlısın
arkadasin ayıp etmiş
ama madem iyi aranız bu tarz bir mesele aranızi acmasiN

Insaniz düşüncesiz olabiliyoruz
karakterinden eminsen arkadasinin gormezden gel

Yani bunu bana arkadaşım hediye etti deyip manevi bir değer vermesi gerekirken yaptığına bak.olsun kullanılmasın babam yenisini alır demesi hiç hoş değil sanki parasını o verdi. Ben olsam ver telefonumu deyip çekip giderdim.

Ya sacmalama bi de ustune para verip yaptiracak misin!! Sakın yaptirma.

Madem istediği an telefon alabilecek durumu var neden sen verdin ki?
Hem de zorla biriktirmişsin.
Bence sonradan aklın kalacağını tahmin edemedin, o anlık içinden geldi verdin ve pişman oldun.

Nasil bi karaktere sahiptir arkadasiniz genelde?
Evet cok sacma bi cumle kurmus banane cope gitsin sanki babam yeni alir diye.
Dogru.
Ama belkide senin her seferinde itiraz ettigini bildigi icin oyle yapti?
Belkide hayir geri bide 200 lira cikarmasin cebinden benim icin diye tamir ettirmiycem dedi?
Eger karakterinden eminsen cok uzerini alinma bence.
Yanlis bi cumle kurmus.

Ayri bi konu .1500 hic az uz bi para degil.
Boyle buyuk meblalari o senin icin hic gozden cikardigi oldumu?

istese babasi alirmis yani , bozulma canim sen iyilik yapmissin . onemli olan ne idi niyet ...

Davranışı çirkin olmuş arkadaşın ama telefon hediye edecek kadar kardeş gördüysen kendine, bu lafı da duymazdan gelecek kadar kredisi olması lazım sende. Densizce edilmiş laf ama hoş görmeye çalış 10yil hatrina boşver

ben olaya farklı bir boyuttan bakıyorum,bence arkadaşınız sizin ona yaptığınız inceliğin farkında ve size daha fazla yük olmak istemiyor,parası da olmadığı için yaptıramıyor ve zaten sizin ona verdiğiniz telefonun yükü ve kırdığı için ezikliğiyle birde yapılması için para harcamanızı istemiyor,

aslında babasına falan yeni telefon aldıracağını sanmıyorum,ya o şekilde kırık kullanmaya devam edecektir yada kendisi bir şekilde yaptıracaktır.yani o anlık konuyu geçiştirmek için söylenmiş bir söz.valla ben böyle yorumladım.

yanlış anlamadıysam arkadaşın sana yük olmak istememiş, zaten kırmış istemeden oyüzden birde sana yaptırtmak istememiş, demekki yük olmayı hiç sevmeyen biri ve duygularını kolay ifade edemeyen biri gibime geldi.
bence kötülük yok içinde arkadaşının, sende de yok, teli vermişsin yaşananlar yaşanmış bitmiş gitmiş, bu konuyu kendi içinde kapat gitsin 10yıllık dostlukmuş dile kolay.

siz 1500 liik telefonu arkadaşına veriyorsunuz. hemde kolay almadığınız. oda düşürüp kırıyor. tamam arkadaşlık güzelde,bu fazla vericilik. ilişkinize mesafe koymayı bilememişsiniz.

yaw zaten telefonu vermişsin bir de kırık camını yaptırsan olmaz o kadar minnetin altına ben de giremezdim arkadaşın haklı bence
Ayrıca sana saygısından böyle davranmış ki yoksa enayi yeine koyup gayet iyi niyetli tavrını suistimal de edebilrdi
kendi parası olsa yaptıırır zaten demek ki yok ki kendisi de yaptıramıyor...

çöpe gıder deyınce de gıderse gıtsin dedi
bu sözü de ayıp olmuş ama sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…