canım benim maddi imkanlarım iyi olsa bende senin yaptığını yapardım senin yaptığında bir anormallik yok fakat arkadaşının senin ona karşı bu kadar hassas olmana karşın malının kıymetini bilmemesi hoş değil ama bu durumun sana özel değil kendi aldığı şeylerde de geçerli olduğunu düşünüyorum.İşte,arkadaslar yanlıs anladı ama aynı telden aldım zaten,hanı ıse yarasa,cektıgım sıkıntıya değse,bıraz kullansa ıyı olucam,o yüzden yaptırmak ıstedım
hayır fesat değilsin sadece arkadaşın malının kıymetini bilmiyorken senin onu bu kadar ince düşünmemen gerektiğini öğrenmene vesile olmuş bu olayTepkı vermedım ama bozuldum ve bozulunca fesatmıyım acaba dıye rahatsız oldum
Afedersiniz ama siz enayimisiniz?ohh kirilirsa babam yenisini alir..ayip yahu...Bıraz düzelttım ama umarım anlaşılır olmustur
Ya sacmalama bi de ustune para verip yaptiracak misin!! Sakın yaptirma.Var tabı,su an veremem dedı,ben vereyım dedım kabul etmedı,tamırcı boyle kullanırsa çöpe gıder deyınce de gıderse gıtsin dedi,daha on gun oldu verelı,yaptırsam kullansa,işe yarasa hıc gocunmam,aynı telden aldım zaten
ben olaya farklı bir boyuttan bakıyorum,bence arkadaşınız sizin ona yaptığınız inceliğin farkında ve size daha fazla yük olmak istemiyor,parası da olmadığı için yaptıramıyor ve zaten sizin ona verdiğiniz telefonun yükü ve kırdığı için ezikliğiyle birde yapılması için para harcamanızı istemiyor,kızlar,on yıllık bır arkadasım var,gercekten KARDEŞ gıbıyız,yanı uc yıl ayrı şehırlerde yaşadık ama gunde bes kez konuşmaya devam ettık.
Bu arkadasla para alışverısımız olmadı ama elı çok acıktır,zorla Hesabı öder,zorla hedıye alır,kendıne ne alıyosa aynısını bana vs..
Arkadasım gecen ay işten ayrıldı,bende moral vermek için yanındaydım,ben uc ay once çok pahalı bır tel aldım bütçeme göre,yaklaşık 1500 tl kı ılk guzel telefonum bu,Çokta sevıyordum,bu arkadasa oturmaya gıttıgımde bır aksam yegenı gelmıştı,yegenı unıversıtede,yegenının elinde çok eskı bır tel var,yegenıyle arkadaşları dalga gecmısler,arkadasım çıkardı telını verdı buna,degıstırdıler,yegenıne kendı telını verıp eskısını aldı.Yegenı dondü üniversiteye.bundan sonrası arkadaslabenım aramda gecenler.
Arkadaşımda eskı teli kullanmaya basladı,bende bır aksam arkadaşımla Cafe'de otururken şarjım bıtmıştı,tel lazımdı bana,arkadaşımla telefonları degıstık,haftaya görüşecektik,gerı vermek ıstedı,haftaya alırım dedım,kılıfını vermek ıstedım,yok bışı olmaz kılıfla kullanamam dedı,ıyı dedım,bır hafta sonra ıste telefonun çok ıyıymıs falan deyınce,ben de üzüldüm,dedım kı ben onu sevmıyodum,yenı tel gelecek bana o sende Kalsın,kabul etmedi,Israr ettım ok dedı,benım de durumum cok ıyı degıl şu an,bın tl BÜTÇE ayırıp zar zor dun bır tel aldım,bugun görüştük.aslında telefonu sevıyordum ama kıyamadım arkadasıma.
Bır baktım ekran kırık,dun düşürmüş kırmış,dedım kı bunu yaptıralım boyle olmaz,adam ıkı yuz tl ıstedı,adam dedı kı boyle kullanılırsa hepten çöpe gıder,bendeyaptıralım dedım gerek yok dedı,para veremezmış sımdı,e ben yaptırayım dedım,olmaz dedı,ee ama kullanılamayacak sonra dedım,napım kullanılmasın dedı,babam baska tel alır dedı,çok bozuldum ben ,bellı etmedım ama sıze göre tepkım gereksız mı yoksa gercekten çok mu rahat?
siz 1500 liik telefonu arkadaşına veriyorsunuz. hemde kolay almadığınız. oda düşürüp kırıyor. tamam arkadaşlık güzelde,bu fazla vericilik. ilişkinize mesafe koymayı bilememişsiniz.kızlar,on yıllık bır arkadasım var,gercekten KARDEŞ gıbıyız,yanı uc yıl ayrı şehırlerde yaşadık ama gunde bes kez konuşmaya devam ettık.
Bu arkadasla para alışverısımız olmadı ama elı çok acıktır,zorla Hesabı öder,zorla hedıye alır,kendıne ne alıyosa aynısını bana vs..
Arkadasım gecen ay işten ayrıldı,bende moral vermek için yanındaydım,ben uc ay once çok pahalı bır tel aldım bütçeme göre,yaklaşık 1500 tl kı ılk guzel telefonum bu,Çokta sevıyordum,bu arkadasa oturmaya gıttıgımde bır aksam yegenı gelmıştı,yegenı unıversıtede,yegenının elinde çok eskı bır tel var,yegenıyle arkadaşları dalga gecmısler,arkadasım çıkardı telını verdı buna,degıstırdıler,yegenıne kendı telını verıp eskısını aldı.Yegenı dondü üniversiteye.bundan sonrası arkadaslabenım aramda gecenler.
Arkadaşımda eskı teli kullanmaya basladı,bende bır aksam arkadaşımla Cafe'de otururken şarjım bıtmıştı,tel lazımdı bana,arkadaşımla telefonları degıstık,haftaya görüşecektik,gerı vermek ıstedı,haftaya alırım dedım,kılıfını vermek ıstedım,yok bışı olmaz kılıfla kullanamam dedı,ıyı dedım,bır hafta sonra ıste telefonun çok ıyıymıs falan deyınce,ben de üzüldüm,dedım kı ben onu sevmıyodum,yenı tel gelecek bana o sende Kalsın,kabul etmedi,Israr ettım ok dedı,benım de durumum cok ıyı degıl şu an,bın tl BÜTÇE ayırıp zar zor dun bır tel aldım,bugun görüştük.aslında telefonu sevıyordum ama kıyamadım arkadasıma.
Bır baktım ekran kırık,dun düşürmüş kırmış,dedım kı bunu yaptıralım boyle olmaz,adam ıkı yuz tl ıstedı,adam dedı kı boyle kullanılırsa hepten çöpe gıder,bendeyaptıralım dedım gerek yok dedı,para veremezmış sımdı,e ben yaptırayım dedım,olmaz dedı,ee ama kullanılamayacak sonra dedım,napım kullanılmasın dedı,babam baska tel alır dedı,çok bozuldum ben ,bellı etmedım ama sıze göre tepkım gereksız mı yoksa gercekten çok mu rahat?
yatırır valla. bu kadar bönkörlük fazlaYa sacmalama bi de ustune para verip yaptiracak misin!! Sakın yaptirma.
yaw zaten telefonu vermişsin bir de kırık camını yaptırsan olmaz o kadar minnetin altına ben de giremezdim arkadaşın haklı bencekızlar,on yıllık bır arkadasım var,gercekten KARDEŞ gıbıyız,yanı uc yıl ayrı şehırlerde yaşadık ama gunde bes kez konuşmaya devam ettık.
çöpe gıder deyınce de gıderse gıtsin dediVar tabı,su an veremem dedı,ben vereyım dedım kabul etmedı,tamırcı boyle kullanırsa çöpe gıder deyınce de gıderse gıtsin dedi,daha on gun oldu verelı,yaptırsam kullansa,işe yarasa hıc gocunmam,aynı telden aldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?