boşver canım dengesiz davranmış erkek arkadaşın, bozma moralini.neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.
canım, erkekler;sürekli
hastayım başım ağrıyo yatıyorum vs diye dert yanan kadınları itici buluyor..bende genelde hastayım,yatarım fln..bu e.arkadaşımın da hoşuna gitmiyor farkındayım ama hiç bi zaman bana bana bu konuda kırıcı laf söylemedi.bende ona hasta yatıyor olsam bile ,oturuyorum canım falan diyorum..sana senden başkası iyi gelmez bu durumda canım..illaki laf söylenir.. o yüzden sen bi an önce toparlan,iyileş.. biz varız burda kaydirigubbakcemile5
Canım büyük geçmiş olsun
Hastalığın verdiği psikoloji ile böyle düşünüyorsun
Kafana takmaya değmez,erkek arkadaşın düşünmeden söyledi sanırım...
Allah acil şifalar versin...a.s.
canım geçmiş olsun sen moralini bozma iyi olmaya bak,canını sıkarsan bu sefer Allah korusun vücudunda etkilenir daha hasta olursun.Anı şey benimkindede var bi umursamaz kötü kötü laflar elimizde kalıcaklar ama ne zaman bilmiyorumklava:
canım keşke dediğin gibi hastayım falan diye yakınsan sürekli o zaman bir derece hak veririrm. sıkılmıştır artık duymaktan diye düşünürüm. Ama ben 3 hafta hastanede kaldım, eve drenlerle çıktım hiç lafını etmedim. Aksine o sorar iyi misin, hasta mısın, sesin kötü geliyor bir şey mi oldu der ben de konuşmayalım bunları bir şey olsa söylerim iyiyim diye geçiştiririm.
Birgün de kızmış yine birine daha hastanedeyim 1 hafta olmuş ameliyat olalı ölümden döndüm o ameliyat sırasında gelmiş bana keşke ölseydin de kurtulsaydım senden dedi. Hiç konuşmadım o laftan sonra ısrarla aradı. ertesi gün açtım telefonu küs müyüz, ben öyle bir şey demedim ki diye şirinlik yapıyor.
empati denilen şey sıfır kendisinde
kızlar,
nasıl başlasam bilmiyorum ama başka bir konumda biraz bahsetmiştim. çok ağır bir ameliyat geçirdim ve hala etkileri devam ediyor. toparlanamadım bir türlü. psikolojim de çok bozulmuştu bu sebeple ama birkaç gündür moralimi yüksek tutmak için çabalıyordum. mutlu olmaya çalışıyordum. az önce erkek arkadaşımla konuşurken geldi bana haftanın 3 günü hastasın zaten dedi. sanki bu benim elimde olan bir şeymiş gibi dalga geçti. etrafındaki herkese duyarlı kişi bana gelince bu kadar öküz nasıl oluyor anlamıyorum. çok kalbim kırıldı.
içimi dökebileceğim kimse yok, evden dışarı çıkamıyorum bile.içimi dökmek istedim sadece. çok kırıldım
canım keşke dediğin gibi hastayım falan diye yakınsan sürekli o zaman bir derece hak veririrm. sıkılmıştır artık duymaktan diye düşünürüm. Ama ben 3 hafta hastanede kaldım, eve drenlerle çıktım hiç lafını etmedim. Aksine o sorar iyi misin, hasta mısın, sesin kötü geliyor bir şey mi oldu der ben de konuşmayalım bunları bir şey olsa söylerim iyiyim diye geçiştiririm.
Birgün de kızmış yine birine daha hastanedeyim 1 hafta olmuş ameliyat olalı ölümden döndüm o ameliyat sırasında gelmiş bana keşke ölseydin de kurtulsaydım senden dedi. Hiç konuşmadım o laftan sonra ısrarla aradı. ertesi gün açtım telefonu küs müyüz, ben öyle bir şey demedim ki diye şirinlik yapıyor.
şunu diyen ciğersizle değil sevgili olmak, aynı havayı soluman bile hata! ayrılmalısın!
yahu, bu şerefsizin dediği bu lafı annen baban duysa ne kadar üzülürler ne kadar kızarlar aklın eriyomu!!! benim evladım hastanelerde can çekişecek, eşek dölünün teki gelecek benim evladıma ölseydin diye beddua edecek!!!!!!!!!!!!! annene babana emeklerine verdiğin değer bumu senin!!!!!! onların hatrı için bu organizmayı HAYATINDA ÇIKAR!!!
ÇOK KIZDIM YA. NİYE YÜZ VERİYOSUNUZ ELİN BEYİNSİZLERİNE BU KADAR!!! NASIL SÖYLER SANA BUNU NASIL!!! KENDİMİ ANNENİN YERİNE KOYUYORUM İSTER İSTEMEZ VE O GERİZEKALIYI BEN ÖLDÜRMEK İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAS TEKMEYİ!!!!!!!!!!!!!!
güzelim hemşerim benim bak cnm aynı sorunla ben çok karşılaşıorum şuan bende yatıorum leğen kemiğim kırıldı yataktan çıkamıorum tuvalete gidemniorum merdivenlerden düştüm erkek arkadaşım ilk başlarda çok telkaşlandı ama arada nie hep hastasın neden sorunlusun falan die konuşuo o zaman bırak arama sorma ona ulaşma bırak hatasını anlasın o elbet anlar ama sen geri çek kendini bitanem
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?