Moralim ok bozuldu :(

kaldirek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2009
94
1
286
İzmir
kızlar,
nasıl başlasam bilmiyorum ama başka bir konumda biraz bahsetmiştim. çok ağır bir ameliyat geçirdim ve hala etkileri devam ediyor. toparlanamadım bir türlü. psikolojim de çok bozulmuştu bu sebeple ama birkaç gündür moralimi yüksek tutmak için çabalıyordum. mutlu olmaya çalışıyordum. az önce erkek arkadaşımla konuşurken geldi bana haftanın 3 günü hastasın zaten dedi. sanki bu benim elimde olan bir şeymiş gibi dalga geçti. etrafındaki herkese duyarlı kişi bana gelince bu kadar öküz nasıl oluyor anlamıyorum. çok kalbim kırıldı.
içimi dökebileceğim kimse yok, evden dışarı çıkamıyorum bile.içimi dökmek istedim sadece. çok kırıldım

boşver canım dengesiz davranmış erkek arkadaşın, bozma moralini.neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.

boşver canım dengesiz davranmış erkek arkadaşın, bozma moralini.neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.

sağol canım, anlatmakla bitmez bana olanlar. dengesiz davranmış diyorsun da benim ne kadar üzüldüğümü biliyor durumumla dalga geçilmemesi gerektiğini nasıl kavrayamıyor bilmiyorum.

boşvermek istiyorum ama o benim en yakınım sıradan biri değil, sanırım o bu şekilde düşünmüyor ki dalga geçme hakkını gördü kendinde

canım, erkekler;sürekli
hastayım başım ağrıyo yatıyorum vs diye dert yanan kadınları itici buluyor..bende genelde hastayım,yatarım fln..bu e.arkadaşımın da hoşuna gitmiyor farkındayım ama hiç bi zaman bana bana bu konuda kırıcı laf söylemedi.bende ona hasta yatıyor olsam bile ,oturuyorum canım falan diyorum..sana senden başkası iyi gelmez bu durumda canım..illaki laf söylenir.. o yüzden sen bi an önce toparlan,iyileş.. biz varız burda kaydirigubbakcemile5

Canım büyük geçmiş olsun
Hastalığın verdiği psikoloji ile böyle düşünüyorsun
Kafana takmaya değmez,erkek arkadaşın düşünmeden söyledi sanırım...
Allah acil şifalar versin...a.s.

canım keşke dediğin gibi hastayım falan diye yakınsan sürekli o zaman bir derece hak veririrm. sıkılmıştır artık duymaktan diye düşünürüm. Ama ben 3 hafta hastanede kaldım, eve drenlerle çıktım hiç lafını etmedim. Aksine o sorar iyi misin, hasta mısın, sesin kötü geliyor bir şey mi oldu der ben de konuşmayalım bunları bir şey olsa söylerim iyiyim diye geçiştiririm.

Birgün de kızmış yine birine daha hastanedeyim 1 hafta olmuş ameliyat olalı ölümden döndüm o ameliyat sırasında gelmiş bana keşke ölseydin de kurtulsaydım senden dedi. Hiç konuşmadım o laftan sonra ısrarla aradı. ertesi gün açtım telefonu küs müyüz, ben öyle bir şey demedim ki diye şirinlik yapıyor.

empati denilen şey sıfır kendisinde

canım geçmiş olsun sen moralini bozma iyi olmaya bak,canını sıkarsan bu sefer Allah korusun vücudunda etkilenir daha hasta olursun.Anı şey benimkindede var bi umursamaz kötü kötü laflar elimizde kalıcaklar ama ne zaman bilmiyorum klava:

öncelikle sağol iyi niyetin için. dediğin şey çok doğru psikolojim gerçekten çok bozuldu ama ben düzelmeye çalışırken etrafımdaki herkes istemeden ya da isteyerek bana hatırlatıyorlar bunları.
tutunacak bir dal arıyorum da maalesef gelen vuruyor giden vuruyor kaydirigubbakcemile3

2,5 aydır evden dışarı toplasan 3-4 kere çıkmışımdır. Durduk yere grip kaptım ama o kadar şartladım ki kendimi hasta olmamaya ' benim derdim bana yetiyor bir de grip mi çekeceğim' diye diye ateşim olduğu halde hiç gripmişim gibi hisetmiyorum kendimi :) Allah kimsenin başına vermesin. Kimseye evlat acısı vermesin. Annem babam perişan oldular. gece uyku yok. Ben afedersiniz çıkartıyorum onlar başımda bekliyor. Onlar benim için bu kadar çabalarken elin adamının beni böyle üzmesini hazmedemiyorum işte.

valla öyle bir öfkeliyim ki sen seninkini de bana getir ben ikisini birden parçalarım. senin elin kana bulanmasın :)

neeeee:1shok: bu cümlenin ne telafisi olur ne de bahanesi.. canım yerinde olsam ilişkimi keserdim ,bu cümleyi insanın ancak düşmanı der :bbo:

güzelim hemşerim benim bak cnm aynı sorunla ben çok karşılaşıorum şuan bende yatıorum leğen kemiğim kırıldı yataktan çıkamıorum tuvalete gidemniorum merdivenlerden düştüm erkek arkadaşım ilk başlarda çok telkaşlandı ama arada nie hep hastasın neden sorunlusun falan die konuşuo o zaman bırak arama sorma ona ulaşma bırak hatasını anlasın o elbet anlar ama sen geri çek kendini bitanem
çok geçmiş olsun

yolarım onun saçını başını valla klava::teselli: sen hiç sıkma canını iyileş bir an önce hem bak bizler varız burda biz sana moral veririz hehe :tesellipuyorumnanaktanyerimseniben:enbuyukkk:

şunu diyen ciğersizle değil sevgili olmak, aynı havayı soluman bile hata! ayrılmalısın!
yahu, bu şerefsizin dediği bu lafı annen baban duysa ne kadar üzülürler ne kadar kızarlar aklın eriyomu!!! benim evladım hastanelerde can çekişecek, eşek dölünün teki gelecek benim evladıma ölseydin diye beddua edecek!!!!!!!!!!!!! annene babana emeklerine verdiğin değer bumu senin!!!!!! onların hatrı için bu organizmayı HAYATINDA ÇIKAR!!!

ÇOK KIZDIM YA. NİYE YÜZ VERİYOSUNUZ ELİN BEYİNSİZLERİNE BU KADAR!!! NASIL SÖYLER SANA BUNU NASIL!!! KENDİMİ ANNENİN YERİNE KOYUYORUM İSTER İSTEMEZ VE O GERİZEKALIYI BEN ÖLDÜRMEK İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAS TEKMEYİ!!!!!!!!!!!!!!

canım sana bu lafı söyleyen adamla neden hala birliktesin.bu laf çok ağır.

canım ben kavga ettiğimizde kimseye anlatmam hep içime atarım ama o laf öyle bir koymuştu ki bana ilk defa erkek arkadaşımı şikayet ettim anneme bana böyle dedi diye. aynen senin dediklerini söyledi. ben senin eline kıymık batsa kan ağlarım şu halindeyken sana bu lafı etti ya benim gözümde bitti artık dedi. benden çok annem affetsin diye uğraştı.
ben babamdan da biliyorum çok üzüldükleride onlar moral vermek yerine kendilerini rahatlatmak için kırıcı oluyorlar. benim babam da böyleydi eskiden. o lafı içten söylemediğini biliyorum. kırıcı tabii ama insanlar farklı tepki veriyorlar.

o laftan çok az önce söylediği hep hastasın lafı daha çok koydu valla

canım sana da çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsin inşallah. ameliyatım 7 saat sürdü benim. alt tarafı safra kesem alınacaktı biz öyle gittik hastaneye ama bir sürü sorun çıktı işte. hastaneye beraber gittik bana diyordu sen çıkarsın ameliyattan benim de çok önemli bir toplantım var erteleyemedim çıktıktan sonra 1 saat giderim. o toplantıdan geldiğinde ben anca çıkmıştım. uzayınca ameliyat gitmiş çiçek almış kocaman, hastaneye her gün işten çıkıp geldi etti , annesini apar topar getirdi başka şehirden, her gün defalarca nasılsın diye sorar ama nedense bugün böyle bir densizlik yapası tuttu.
ben zaten kendi derdimdeyim hiç sevgili dertleriyle uğraşacak durumda değilim . aramıyorum sormuyorum. o arasın banane

Sana bu lafı diyen bir adama hala erkek arkadaşım diyorsun, hala onunla birliktesin, ve haftanın 3 günü hastasın zaten dedi diye mi moralin bozuluyor..
Sana bu moralini bozan laftan çoook daha ağırını hemde ameliyat sırasında söylemiş....
Bu lafın üstüne adama bırak sevgili olmayı, bırak konuşmayı, yanıma bile yaklaştırmazdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…