Moralim ok bozuldu :(

erkeklerin böyle abuk subuk lafları var işte düşünmeden konuşuyolar sonunun ne olacağını düşünmüyolar bende belimi incittiğimde 2 hafta yerimden kıpırdayamadım bide üstüne onun sözlerini taksaydım hastanelik olurdum heralde hiç hak etmiyo bunlar bizi anacım hiç... klava:
iyiki burası varda biraz içimizi döküyoruz rahatlıyoruz sen üzülme iyileşmeye bak a.s.

valla patavatsız v.s anlamam ben. sanki insan ayy bi hasta olsam da yatsam diyerek mi hasta oluyor. hastalık bu gelir. ama erkekler çok odun bu konularda. kendilerinin de burnu aksın ayağa kaldırırler heryeri. başlarlar ben hastayımda sen benimle ilgilenmiyosun diye. sen şimdi bu öküzcük sevgiline madem ben sürekli hastayım defol git daha sağlıklısını bul de. gitsin ne hali varsa görsün.

canım çok geçmiş olsun
erkekler hassas olamıyor malesef
sonuçta senin elinde olan bişey değil
kafana takmaya değmez ya
iyileştikten sonra ama burnundan fitil fitil getirebilirsin klava:

meraba arkadaşım bu bazen ağzından elinde olmadanda çıkıyor olabilir hastayım oram ağrıyor buram arıyor sözü belki ama kimiside böyle neresi ne kadar ağırırsa ağrırsın söylemeyen tipler vardır içindekini karşısındakine belli etmeyen sen onu sevdiğin için onunla paylaşmıcanda kiminle paylaşıcam acımı yapmışın ama olmamış o senınle alay etme hakkını elinden al ve ileride birgün mutlaka oda hastalanır grip olur falan sende başına kakmasını biliceksinki ona zamanında sana ne demek istediğini anlasın

saol güzelim sende tez zamanda iyileşirsin inş
cnm benim belki bi sorunu var ve sana anlatamıo olabilir arada erkeklerin böle dengisizlikleri oluo sen kendini sakın üzme biz her zaman burdayız seni dinleriz her zamanda yanındayız bunu sakın unutma biraz zaman cnm yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır

Canım benimde bünyem çok hassas...Grip olurum karnım ağrır üşürüm ateşim çıkar vs..
Benimkide seni check-up a sokcam der..Bende bazen gülüyom halime ama ne yapalım..İnsanız sonuçta..Zaten etrafta milyonlarca mikrop var..Yediğimiz içtiğimiz hormonlu..Nefes aldığımız hava bile temiz değilken...Takma kafana..Rahatsızlık duymussun bunuda paylaş...İçinde kalmasınn..

çok geçmiş olsun canım ama keşke ölseydin lafını duyunca inan şok oldum bu laf söylenir mi ameliyattan yeni çıkmış insana bence ilişkini gözden geçir.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız ilaç gibi geldiniz valla.
o laftan sonra hiç konuşmadım zaten erkek arkadaşımla.
ben o kadar düzelmek için çabalıyorum uğraşamam şimdi bir de onunla.
hasta olmak benim elimde değil ki. senelerdir kapı kapı dolandım bütün doktorları kimse bir teşhis koyamadı hatta bir doktor bana numara yapıyorsun bile dedi. en sonunda kendim teşhisi koydum doktora bu araştırın dedim öyle çıktı. karaciğerim çürümeye başlamıştı artık. sonra da basit bir safra ameliyatı diye gittim ameliyatta içteki dikişlerim patlamış safra içeri akmış, doktorum farketmese masada kalıyordum. onu düzeltmeye çalışırlarken de bir farketmişler benim doğuştan safra yolum incecik bulamamışlar bir türlü. bana yeni organ yapıldı ameliyatta.
tamamen şanssızlık benimki. elimden gelen bir şey olsa bu kadar acı çeker miydim hiç.
bu sitede en şanssız kim anketi yapsak açık ara farkla birinci olabilirim sanırım:)

Ya böylesi sorumsuz, densiz ve konuştuğu belli olmayan erkeklerle olmak çok zor.
ınsanın zor zamanında belli oluyor sevdikleri.
ılişkinizi gözden geçirmeniz için bundan daha iyi fırsat yok gibi...
Otur ve düşün derim.
a.s

dediğin şeyde çok haklısın canım
insanın zor zamanında belli oluyor her şey.
o kadar günahını almayayım Allah razı olsun her gün yanımdaydı.
geldi, ilgilendi, moral verdi. sadece benimle ilgilenmek de değil. annemin, babamın hep yanındaydı. Hastanede hep çıkartıyordum dakika başı, haliyle onun yanında yapmak istemediğimden kovuyordum ama o sarılıyordu bana gitmiyordu.
ama işte mazem bu kadar özen gösteriyorsun çeneni de tut iki dakika.
Konuşmuyorum zaten o laftan beri. belki de sıkılmıştır bahanesi olsun en azından ayrılmak için. fırsat veriyorum ona

Ayrılmak için değil belki ama düşünmek için sana sebep işte canımcım...
Allah hayırlısını versin.

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…