canım ben kavga ettiğimizde kimseye anlatmam hep içime atarım ama o laf öyle bir koymuştu ki bana ilk defa erkek arkadaşımı şikayet ettim anneme bana böyle dedi diye. aynen senin dediklerini söyledi. ben senin eline kıymık batsa kan ağlarım şu halindeyken sana bu lafı etti ya benim gözümde bitti artık dedi. benden çok annem affetsin diye uğraştı.
ben babamdan da biliyorum çok üzüldükleride onlar moral vermek yerine kendilerini rahatlatmak için kırıcı oluyorlar. benim babam da böyleydi eskiden. o lafı içten söylemediğini biliyorum. kırıcı tabii ama insanlar farklı tepki veriyorlar.
o laftan çok az önce söylediği hep hastasın lafı daha çok koydu valla
yolarım onun saçını başını vallaklava::teselli: sen hiç sıkma canını iyileş bir an önce hem bak bizler varız burda biz sana moral veririz hehe :teselli puyorumnanaktanyerimseniben:enbuyukkk:
canım ben kavga ettiğimizde kimseye anlatmam hep içime atarım ama o laf öyle bir koymuştu ki bana ilk defa erkek arkadaşımı şikayet ettim anneme bana böyle dedi diye. aynen senin dediklerini söyledi. ben senin eline kıymık batsa kan ağlarım şu halindeyken sana bu lafı etti ya benim gözümde bitti artık dedi. benden çok annem affetsin diye uğraştı.
ben babamdan da biliyorum çok üzüldükleride onlar moral vermek yerine kendilerini rahatlatmak için kırıcı oluyorlar. benim babam da böyleydi eskiden. o lafı içten söylemediğini biliyorum. kırıcı tabii ama insanlar farklı tepki veriyorlar.
o laftan çok az önce söylediği hep hastasın lafı daha çok koydu valla
güzelim hemşerim benim bak cnm aynı sorunla ben çok karşılaşıorum şuan bende yatıorum leğen kemiğim kırıldı yataktan çıkamıorum tuvalete gidemniorum merdivenlerden düştüm erkek arkadaşım ilk başlarda çok telkaşlandı ama arada nie hep hastasın neden sorunlusun falan die konuşuo o zaman bırak arama sorma ona ulaşma bırak hatasını anlasın o elbet anlar ama sen geri çek kendini bitanem
çok geçmiş olsun
annenin onu hala affettiğini sanmıyorum. babam da aynıydı demişsin, annen o zaman o lafı işitmenin ne denli ağır bişey olduğunu senden çok daha iyi biliyor olmalı. annen yaşarken bu adamla evlenmeyi aklından çıkar. ben olsam cesedimi çiğnetir yine de o şerefsizle kızımın evlenmesine müsade etmezdim. insan azıcık insan olmalı. bu adamdan sana hayır yok. baban şu an iyi bir koca olabilir ama çektiklerini annene sormak lazım. acaba şu anki aklı olsa evlenirmiydi babanla? belki de baban bu kadar ağır konuşmadığı için evlenmiştir.. tabii senin gibi çok sevdiği bir evladı var bundan pişman olmadığına eminim.. anlamışsındır beni. aynı hatayı yapmak zorunda değilsin. bi laf vardır... avluda iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana diye. sen de madem iti çıkardın tepene, bırak onu orda. inan sadece sevgiyle aşkla, saygı olmadan hiç bir ilişki yürümüyor.
zaten burası da olmasa kafayı yerdim. ameliyattan önce çok uğramazdım bu siteye yazmazdım çok fazla ama şimdi burdaki herkes kardeşim- ablam gibi. vakit böyle geçiyor :)
canım keşke dediğin gibi hastayım falan diye yakınsan sürekli o zaman bir derece hak veririrm. sıkılmıştır artık duymaktan diye düşünürüm. Ama ben 3 hafta hastanede kaldım, eve drenlerle çıktım hiç lafını etmedim. Aksine o sorar iyi misin, hasta mısın, sesin kötü geliyor bir şey mi oldu der ben de konuşmayalım bunları bir şey olsa söylerim iyiyim diye geçiştiririm.
Birgün de kızmış yine birine daha hastanedeyim 1 hafta olmuş ameliyat olalı ölümden döndüm o ameliyat sırasında gelmiş bana keşke ölseydin de kurtulsaydım senden dedi. Hiç konuşmadım o laftan sonra ısrarla aradı. ertesi gün açtım telefonu küs müyüz, ben öyle bir şey demedim ki diye şirinlik yapıyor.
empati denilen şey sıfır kendisinde
bence gerçekten şirinlik yapmak istemiştir, erkeklerin vardır böyle patavasız şakaları şirinlikleri, senden kurtulmak isteseydi gerçekten ölmeni beklemezdi dimi
fazla alıngan davranmışsın
kendimden biliyorum, bundan 5-6 sene önce zor bi ameliyat geçirmiştim, hastanede yatmak insanın moralini acayip bozuyor, insnaların söylediğini sürekli yanlış anlıyor kendini yanlız ve çaresiz hissediyorsun, allahtan bu geçici bi psikoloji, sende atlatırsın
sen genede erkek arkadaşını fazla sıkma, şakası gerçek olmasın
canım benim kızdığım şey zaten patavatsız olması. ben o psikolojiyi üzerimden atmak için o kadar çabalıyorum sussun 2 dakika ne olacak. ben özellikle ondan rica ediyorum. bana hasta mısın diye sorma, bu konuları açma, yaşanmamış gibi davranalım diye ama o inadına böyle dalga geçer gibi davranıyor.
Diğer yazdığınıda şimdi gördüm...
Keşke ölseydinde kurtulsaydım senden lafını...
Bu lafı neden söyledi?
Onu bir şeye çok kızdırıp naz kapris sıkıntı acı stresten dolayı ona yüklendiğin içinmi?
Yoksa durup duruken başkasına kızıp gelip sen bir şey yapmamışken ve dememişken sana bu lafı durup dururken mi söyledi?
İkisi bana göre çok farklı şeylerdir...
Neyse geçmiş olsun sana.
canım sen dalga geçer gibi bir tavır sezememişsindir bu çok normal çünkü konuşan bendim nasıl bir söyleyiş tarzında olduğunu ne anlama geldiğini de ben daha iyi bilirim. bu lafı da ailesinin yanına şehir dışına gittiğinde neden olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı söylemişti.
her şeyi hastalığına yoruyorsun diyorsun da adam zaten bana her gün hastasın dediği için bu konuyu açtım. Herhalde bugün dolunay var diye her gün hastasın demedi.
düşüncesizler nerde nasıl konuşulacak bilmiyorlar. ben de senin gibi vazgeçtim artık. başladı mı patavatsızlığa kapatıyorum suratına telefonu o zaten anlıyor.canım demekki huyu böyle, benim eşimde böyle, gıcık saçma salak şakalar, espiriler yapar bazen, valla kaç senedir vazgeçiremedim bu huyundan, gerçi kötü niyetli olmadığını bildiğim için üstünde durmuyorum artık, malesef erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyor, onlar hasta olsa, ameliyat olsa dağları taşları inletirler ama
geçmiş olsun bu arada canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
valla canım o zaman ona diceksinki, ben iyileşince buluşalım bunaldım bu laflarından, işe yarar mı ki, ona biraz özlem lazım heralde
canım keşke dediğin gibi hastayım falan diye yakınsan sürekli o zaman bir derece hak veririrm. sıkılmıştır artık duymaktan diye düşünürüm. Ama ben 3 hafta hastanede kaldım, eve drenlerle çıktım hiç lafını etmedim. Aksine o sorar iyi misin, hasta mısın, sesin kötü geliyor bir şey mi oldu der ben de konuşmayalım bunları bir şey olsa söylerim iyiyim diye geçiştiririm.
Birgün de kızmış yine birine daha hastanedeyim 1 hafta olmuş ameliyat olalı ölümden döndüm o ameliyat sırasında gelmiş bana keşke ölseydin de kurtulsaydım senden dedi. Hiç konuşmadım o laftan sonra ısrarla aradı. ertesi gün açtım telefonu küs müyüz, ben öyle bir şey demedim ki diye şirinlik yapıyor.
empati denilen şey sıfır kendisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?