Moralim ok bozuldu :(

annenin onu hala affettiğini sanmıyorum. babam da aynıydı demişsin, annen o zaman o lafı işitmenin ne denli ağır bişey olduğunu senden çok daha iyi biliyor olmalı. annen yaşarken bu adamla evlenmeyi aklından çıkar. ben olsam cesedimi çiğnetir yine de o şerefsizle kızımın evlenmesine müsade etmezdim. insan azıcık insan olmalı. bu adamdan sana hayır yok. baban şu an iyi bir koca olabilir ama çektiklerini annene sormak lazım. acaba şu anki aklı olsa evlenirmiydi babanla? belki de baban bu kadar ağır konuşmadığı için evlenmiştir.. tabii senin gibi çok sevdiği bir evladı var bundan pişman olmadığına eminim.. anlamışsındır beni. aynı hatayı yapmak zorunda değilsin. bi laf vardır... avluda iti çıkarma çatıya, döner sıçar kafana diye. sen de madem iti çıkardın tepene, bırak onu orda. inan sadece sevgiyle aşkla, saygı olmadan hiç bir ilişki yürümüyor.

yolarım onun saçını başını valla klava::teselli: sen hiç sıkma canını iyileş bir an önce hem bak bizler varız burda biz sana moral veririz hehe :tesellipuyorumnanaktanyerimseniben:enbuyukkk:

zaten burası da olmasa kafayı yerdim. ameliyattan önce çok uğramazdım bu siteye yazmazdım çok fazla ama şimdi burdaki herkes kardeşim- ablam gibi. vakit böyle geçiyor :)

Ya çok safsın, ya da aşktan gözün kör olmuş..... Bu şekilde birt açıklama getirebildiysen sevgilinin hadsizliğine.. O zaman bu son bmbası için de aynı açıklamayı yapabilirsin...
Aslında senin hastalıpına çoook üzüldüğü için sana moral vermek adına demiştir haftanın üç günü hastasın diye... Hani senin moralini düzeltmek için seni kırmıştır...

güzel kardeşlerim böyle sütübozukları hayatınızda tutarak niye ödüllendiriyorsunuz? sen hiç hata yapmadın mı böyle diyeceksiniz, yaptım ama ben neyin ne olduğunun farkına vardığımda zaten bitirmiştim.. siz farkındasınız bu ağır lafların. haketmiyor bunlar sizin sevginizi lütfen yapmayın ya. aklı yok mu bunların da çocuk muamelesi yapıp takmamazlık edeceksiniz? kazık kadar herifler bunlar. siz bunlara iyi bir ders vermedikçe karşılarına çıkan her kıza (size veya bi başkasına) aynısını yapmaya devam edecek bunlar ömürleri boyunca. :umursamaz:

canım dediğinde çok haklısın ben de başkası böyle bir şey yazsa aynen senin dediğin gibi cevap verirdim. Babam da böyle derken babam hasta olmamıza böyle ameliyat olmamıza dayanamaz. o anda içinde çektiği acıyı yansıtmamak için karşısındaki kırmayı tercih ederdi. Ben senelerce bu hastalığı çektim boşu boşuna apar topar apandist ameliyatı olmuştum. sedye geldi artık gideceğim ameliyathaneye bana kızmaya başladı ağlattı bile beni. laf işiten kişi için çok zor bir durum biliyorum ama nedenini bildiğim için çok kafaya takmıyorum. Yukarıda yazdım zaten o laftan sonra annem çok kızmıştı ama sonrasında aralarında benim bilmediğim bir konuşma geçti affetti annem onu. gerçekten o laf bana şimdi söylediği laf kadar koymamıştı

canım bak.. bu işin sonu yok bu yüzden bu kadar kızıyorum. belki benden büyüksündür bile, bilmiyorum. ama hep dışardan bakan bi şekilde daha iyi görüyo biliyomusun. ben bu kadar sert konuşuyorum, niyetim sizi ayırmak değil. insanlar değişmiyor. bak, annemle özel konuştular demene rağmen utamadan sana aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. senelerdir hastalık yüzünden harap olmuşsun. sana anlayışlı birisi lazım, ilacın olacak... ama bu adam daha da üzüyo seni. sonu yok bu işin. hayatında olduğu sürece üzmeye devam edecek. keşke bişi olsa yapabileceğin ama yok ki. varmı aklına gelen? takma, bişi de, şunu yap bunu yap da, erkek arkadaşın düzelsin? hayır canım hiçbişey bu adamı düzeltemez.. o yüzden hasta halinle bu sorunlu insanı hayatından çıkar..

zaten burası da olmasa kafayı yerdim. ameliyattan önce çok uğramazdım bu siteye yazmazdım çok fazla ama şimdi burdaki herkes kardeşim- ablam gibi. vakit böyle geçiyor :)

yeri geliyor benim sıkıntım oluyor bana destek oluyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar yeri geliyor ben elimden geldiğince aynısını yapmaya çalışıyorum opuyorumnanaktan çok seviyorum bu siteyi ben daha sık uğra artık buraya olur mu bak bizler buradayız opuyorumnanaktan:teselli::enbuyukkk:
o erkek arkadaşından da ayrıl bi an önce yoksa bizim elimizde kalacak klava:
çok geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine iyileş bir an önce a.s.a.s.:içelim:

Ben dalga geçer gibi bi tavır görmedim ...
Ona karşıda böyle herşeyi abartıyorsan e haklı bu lafı söylemekle...
Bence sen herşeyi büyütüyorsun kafanda herşeyi hastalığına yoruyorsun ve sonrada laf söylendimi zoruna gidiyor..
Valla kusura bakma değil erkeklere bana bile fenalık gelir yani..

Diğer yazdığınıda şimdi gördüm...
Keşke ölseydinde kurtulsaydım senden lafını...
Bu lafı neden söyledi?
Onu bir şeye çok kızdırıp naz kapris sıkıntı acı stresten dolayı ona yüklendiğin içinmi?
Yoksa durup duruken başkasına kızıp gelip sen bir şey yapmamışken ve dememişken sana bu lafı durup dururken mi söyledi?
İkisi bana göre çok farklı şeylerdir...
Neyse geçmiş olsun sana.

bence gerçekten şirinlik yapmak istemiştir, erkeklerin vardır böyle patavasız şakaları şirinlikleri, senden kurtulmak isteseydi gerçekten ölmeni beklemezdi dimi
fazla alıngan davranmışsın

kendimden biliyorum, bundan 5-6 sene önce zor bi ameliyat geçirmiştim, hastanede yatmak insanın moralini acayip bozuyor, insnaların söylediğini sürekli yanlış anlıyor kendini yanlız ve çaresiz hissediyorsun, allahtan bu geçici bi psikoloji, sende atlatırsın
sen genede erkek arkadaşını fazla sıkma, şakası gerçek olmasın

valla şirinlik diyosunuz, ben öle lafı diyerek şirin olacak adama gargamel kesilirim. bunla şaka olmaz.

o fazla havalanmış bence biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var gibi, yani haftada yedi gün azar azar şevkatsizlik göstermek lazım böylesine..
Bence sen hiç üzülme toparlanmana bak bırak kendi haline onu,geçmiş olsun..

canım benim kızdığım şey zaten patavatsız olması. ben o psikolojiyi üzerimden atmak için o kadar çabalıyorum sussun 2 dakika ne olacak. ben özellikle ondan rica ediyorum. bana hasta mısın diye sorma, bu konuları açma, yaşanmamış gibi davranalım diye ama o inadına böyle dalga geçer gibi davranıyor.

canım demekki huyu böyle, benim eşimde böyle, gıcık saçma salak şakalar, espiriler yapar bazen, valla kaç senedir vazgeçiremedim bu huyundan, gerçi kötü niyetli olmadığını bildiğim için üstünde durmuyorum artık, malesef erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyor, onlar hasta olsa, ameliyat olsa dağları taşları inletirler ama
geçmiş olsun bu arada canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

canım sen dalga geçer gibi bir tavır sezememişsindir bu çok normal çünkü konuşan bendim nasıl bir söyleyiş tarzında olduğunu ne anlama geldiğini de ben daha iyi bilirim. bu lafı da ailesinin yanına şehir dışına gittiğinde neden olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı söylemişti.

her şeyi hastalığına yoruyorsun diyorsun da adam zaten bana her gün hastasın dediği için bu konuyu açtım. Herhalde bugün dolunay var diye her gün hastasın demedi.

valla canım o zaman ona diceksinki, ben iyileşince buluşalım bunaldım bu laflarından, işe yarar mı ki, ona biraz özlem lazım heralde

düşüncesizler nerde nasıl konuşulacak bilmiyorlar. ben de senin gibi vazgeçtim artık. başladı mı patavatsızlığa kapatıyorum suratına telefonu o zaten anlıyor.

valla canım o zaman ona diceksinki, ben iyileşince buluşalım bunaldım bu laflarından, işe yarar mı ki, ona biraz özlem lazım heralde

çoktan pişman olmuştur zaten. onun sorunu patavatsızlığı yapıyor, ben kızıyorum sonra neden bu patavatsızlığı yaptı diye bana kızıyor. sonra da gönlümü almaya çalışıyor.
böyle bir kısır döngümüz var. bir de kendisi yapıp edip bana kızıyor ya üstüne bu daha sinir bozucu ama cidden artık o böyle deyip geçiyorum. eskiden tepki verirdim bekliyorum sadece artık.

Kına yakarmıymış kendide peki sorsaydın bikaydirigubbakcemile
Sabah sabah bu söze acayip sinirlendim
Seven insan bunu demeye dili bile varmaz beee.

Bence otur bi düşün bu insanla ilişkini.
Sözünün arkasında durmayan bi kişiyle zaman cokda güzel gecmez...

Sana şuan kol kanat olcagına köstek oluyor...
Birbirinizin hayatınd akösteklik yapmak için mi? varsınız...

Canım cok gecmiş olsunnn sen iyileşmene bak böle bi densizin sözüne bakma senin saglıgın bu dunyadaki herseyden önemli bunu sakın unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…