Moralimi alt üst etti

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlar ben zayıf bir kızım sınıfta bir kız benim zayıflığıma takmış hergün söylüyor ne kadar zayıfsın diye bugün de erkek arkadaşın sana hiç demiyor mu ne kadar zayıfsın kilo al diye .Ben de yok demiyor dedim ordan bir başka arkadaş da belki o öyle seviyor dedi .Kız ben anlamıyorum bu erkekleri dedi sonra.Varya akşama kadar onun yüzünden ders bile dinleyemedim .Akşam da taktı sen konuşmaktan bile acizsin vs. yani bugün beni resmen depresyona soktu:47:

Bazı insanlar kıskanırlar içinde tutarlar söylemezler
bazıları da böyle yaparlar
sorsana garezi mi warmış sana

Bazı insanlar kıskanırlar içinde tutarlar söylemezler
bazıları da böyle yaparlar
sorsana garezi mi warmış sana

canım aslında bana da öye geldi yani tamam 1 söylenir 2 söylenir ama hergün hergün de söylenmezki hele de bugüni lafı bu erkekleri anlamıyorum falan çok ağır oldu yani

Ya canım ne kadar basit bir şeye moralini bozuyorsun. O arkadaşın kilolu mu nasıl bir kiz tam ideal kilosunda mı?
Belki de seni kıskanıyordur kaç kilosun bilmiyorum ama ben de lise de 1.60 boya 40 kiloydum.
Herkes ne kadar zayıfsın diyip dururdu, sinir olurdum.
Şimdi 60 kiloyum, keşke yine 40 kilo olsam ve herkes bana ne kadar zayıfsın deseydi.
Vermem gereken 5-6 kilo ver ama bir türlü veremiyorum.
Boşver tadını çıkar zayıflığının.

Ya canım ne kadar basit bir şeye moralini bozuyorsun. O arkadaşın kilolu mu nasıl bir kiz tam ideal kilosunda mı?
Belki de seni kıskanıyordur kaç kilosun bilmiyorum ama ben de lise de 1.60 boya 40 kiloydum.
Herkes ne kadar zayıfsın diyip dururdu, sinir olurdum.
Şimdi 60 kiloyum, keşke yine 40 kilo olsam ve herkes bana ne kadar zayıfsın deseydi.
Vermem gereken 5-6 kilo ver ama bir türlü veremiyorum.
Boşver tadını çıkar zayıflığının.

canım 165 boyum 48 kiloyum o ideal kilosunda

kiskaniyor seni.. kilo almak kolay ama zayif kalabilmek zor..sen takma böyle seyleri kafana.. kendini derslerine ver sacma sapan yorumlar yüzünden geleceginle oynama ögrenci icin en önemli seylerden biri dersleri..

sende ben mumnunun de kistediğim herşeyi alıp giyorum çok çok istesem alırım kilomu dersin
evlenditen sorada çocuk doğurursam kiloluda olmam nisbet yap üzüldüğünü ona hissetirirsen daha çok üstüne gelir sinir et onu onunda zayıf noktasını yakala sende onu rencide edicek şeyler söyle

Emin ol kızlar hep daha zayıf olmak ister. Bence de seni kıskanıyordur.
Bu arada sen de çok zayıf sayılmazsın bence kilon gayet iyi, belki 1-2 kilo alabilirsin.

belliki bu kız seni kıskanıyor ve sinir etmeye çalışıyor sende boşuna sinirlenip moralini bozma canım.:19:
eğer sinirlendiğini ve moralinin bozulduğunu farkederse daha çok üstüne gelir.ona prim vermiş olursun.
gül geç laflarına...yazık böyle boş insanlar için derslerinden geri kalma...:20:
bende bekarken 40 lı kilolardaydım bak şimdi buzdolabımın üstünden diyet listesi eksik olmuyor...
:58:

Sende onun morelini boz ay bu çirkin kaş ile nasıl ortalarda dolanıyorsun diye laf at

Oldum olası cıtı pıtı olmak hosuma gitmistir.
Bosver ne takıyorsun ne güzel iste ben farklıyım simdi böyle moda deseydin..:61:

Sessiz kalırsan daha çok üstüne gelir bu zihni bozuk tipler

shygırl merhaba şekercim nasılsın?
ne kadar basit bir insanmış o kişi..
cnm niye üzülüyorsun öyle bir insan için
zayıflık ne kadar güzel birşey..
insanın en zayıf halini kilolu bir insana değişmem..(kendimden biliyorum keşke 34 beden olabilsem:)))
sevinmen gerek ve karşındaki kişiyede bunu yansıtmalısın..
neden depresyon yapıyorsun ki..
herzaman dik durmalısın.
takma kafana lütfen.
herkez herşeyi söyler hepsini takarsan yaşayamazsın rahat rahat.

bence asıl soru

' herhangi birinin söylediği birşye bukadar takılman ' ..
kız belkıde sende bunu grdugu ıcın ustune gıdıyordur.

Back
X