• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralimi alt üst etti

bazı insanlar boş konuşmayı ahkam kesmeyi severler. takma :64::64:

1,65 Boyun 48 kilosun normalden zayıfsın ama 170 boyumla 49-48 kıloya düşmüstüm benimde morolami çok bozuyorlardı çirkinleştin eski güzelliğinden eser klmadı diye.eşiminde hiç hoşuna gitmedi bu durum moralin bozulunca kilo da alamıyorsun.yeni yeni toplmaya başladım kendimi tahminmce 51-52 falan oldum herhalde tartılamadım ama hissediyorum.sıkma canını güzelim sağlında bi sorunun yoksa üzme kendini hiç.

shygırl merhaba şekercim nasılsın?
Ne kadar basit bir insanmış o kişi..
Cnm niye üzülüyorsun öyle bir insan için
zayıflık ne kadar güzel birşey..
Insanın en zayıf halini kilolu bir insana değişmem..(kendimden biliyorum keşke 34 beden olabilsem:)))
sevinmen gerek ve karşındaki kişiyede bunu yansıtmalısın..
Neden depresyon yapıyorsun ki..
Herzaman dik durmalısın.
Takma kafana lütfen.
Herkez herşeyi söyler hepsini takarsan yaşayamazsın rahat rahat.
iyim canım sen nasılsın son günlerde iyice kilo verdim o da öyle deyince üzüldüm açıkçası çünkü hergün tekrarlıyor bugün konuşmadım onunle böylece moralimi de bozamadı
i

konuşma tabi
herkez zayıf olamaz herkez kuş gibi hafif olamaz cnm bence tadını çıkart üzüleceğine..
belkide kıskanıyor seni:))
takma boşver.
sen pozitif enerjinle onu bastırmaya bak daha çok:71:

Kesin kiskancliktan. Takma kafana, uzuldugunu gorunce hosuna gidiyodur daha da ustune gelir. Ben boyle cok guzelim, erkek arkadasimda cok begeniyo diyip keyfine bak canim.

MALESEF O SINIFTAKİ KIZLAR YÜZÜNDEN MORALİM ÇOK BOZULUYOR KENDİMİ DEPRESYONA GİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM .yoK SESİN ÇIKMIYOR YOK AZ KONUŞUYORSUN SESİN DUYULMUYOR.KANTİNCİ SENİN SESİNİ NASIL DUYDU FALAN ÇOK KOMİKSİN GÜLÜŞMEELER FALAN OLUYOR.BUGÜN BİRİSİ POTANSİYEL KOMEDİSİN DEDİ BEN İYİ KENDİNE ALAY EDECEK BİRİNİ BULDUN DEDİM O DA YOK YANLIŞ ANLAMA ÇOK SEMPTAİKSİN DEDİ FALAN AMA ALAY EDİYORLAR RESMEN NE VARSA:69:

ayy ilkokul çocukları gibiler:))))
ben de size gülüyorum desene onlara.
çoluk çocukla uğraşamam hadi bakiim arkadaşlarınla oyna de sen onlara başka türlü kudurmazlar.
anladığım kadarıyla yeni palazlanmaya başlayan kızlar bunlar, ergenlikten de çıkamamışlar.

sen halinden memnunsan kimene ki
bende zayıfım ama halimden memnunum sağlıklıyımda çok şükür
ama eğer sende zayıflığından rahatsızsan yolu var yordamı var takma kimseyi
kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol

aman taktıgın şeye bak
sen kilonla barışıksan kime ne
:32:

ben senelerce 46 kilo oldugumu bılırım yınede mılletın dedıgını takıp depresyna grmedım
sonra bırden aldım suan 55 kiloyum azcık versem fena olmaz hani dıyorum:9:
ama hersey sende bıtıyor ben böyle mutluyum dedıkten sonra takma kımseyı
:34:

aman kilo falan alma bence.ben evlenmeden önce 43 kiloydum.
evlendim çoluk çocuk derken 55 kiloyum şu an.ve hamilelik nedeniyle daha da alıcam.
büyük ihtimalle bir daha hiç zayıf olamıycam.o günlerimi de çok özledim:61:

eminim erkek arkadaşı onu kendinden çok daha zayıf bi kızla aldatmıştır..yarası var..:33:
canını sıkma! "siz yeteri kadar konuşuyorsunuz,konuşmama ne lüzum varki,sizi izleyip gülüyorum " de sessizsin deyip durduklarında:101:..

çok sinir bozucu halleri var canım ben böyle kız görmed,m ağzım açılınca gülmeye başlıyorlar artı anormallik mi var bende diye düşünmeye başladım

kızlar ben zayıf bir kızım sınıfta bir kız benim zayıflığıma takmış hergün söylüyor ne kadar zayıfsın diye bugün de erkek arkadaşın sana hiç demiyor mu ne kadar zayıfsın kilo al diye .Ben de yok demiyor dedim ordan bir başka arkadaş da belki o öyle seviyor dedi .Kız ben anlamıyorum bu erkekleri dedi sonra.Varya akşama kadar onun yüzünden ders bile dinleyemedim .Akşam da taktı sen konuşmaktan bile acizsin vs. yani bugün beni resmen depresyona soktu:47:

konuşma o kızla.
bana da sıska, çiroz, kürdan falan diyolar. ama takmıyorum. (:

lüzumsuz insanlar illa moral bzacak bişey bulurlar..ben bir ara bu halimden daha tombiştim:86:
ama hep aynı kiloda dururdum.bir arkadaşımsa her gördüğünde aaa ne kadar kilo almışsın derdi aynı kiloda durduğum halde.
bir gün artık dayanamadım sen her dediğinde kilo almış olsam 200 kilo olmuştum dedim..hep aynı kilodayım ama sen ısrarla kilo almışsın diyorsun dedim.

benim çabuk kilo alan yapım vardır..bunu bilen akrabalarım ben hamile kaldığımda bana neler demediler

sen manda gibi olursun şimdi..öküz gibi olursun..boyunda uzun hem çokta çabuk alıyorsun ay düşünemiyorum kapılardan geçmezsin dediler..doğurdum,daha 15 günlüğüm memlekte gittim lohusayım,bana diyrolarki şimdi süt olsun diye sen yersin yersin ay çok kilo alırsın asıl kiloyu şimdi göreceksin falan..
bende 4 ayda verdim hepsini..sıkılaştımda..eser kalmadı hepsi şok hiçbişey söyleyemediler..
şimdide kilo alayım diye diyorlar herhalde ay çok zayıfladın al biraz diye halbuki ben 5 daha vermek istiyorum..zayıf olmadığımı biliyorum ama herkes çok ideal olduğumu söyler..

seni kıskandığı besbelli..sırf seni üzmek için diyor.

madem kendine cok güveniyor kendinden "üstün" kizlarla ugrassin kendini karsilastirsin senin gibi zayif kiz ile nicin ugrasiyor ki dimi ama:51: cok komikler(gerekirse aynen böyle söyle ona) Madem sen her konustugunda basliyor ugrasmiya seninle onu gördügünde kücümser bakis atip alayci gül bakalim ve hicbir sekilde muhattap alma soru sorsada cevaplama yokmus gibi davran he bak o zaman kimin cani SIKILCAK :23:ve kantinciyi anlatmissin tavsiyem: sende alay et bakalim tarzlarda konusma kendini kücümüyorsun Kendine güvenin olsun dik dur pozitif ol gülümseyide eksik etmeee:34:

Ay kıyamamm
Aldırma sen hiç birine
Onlarla aynı ortamda olsan bile görmezden gel umursama
Kendi çapında eğlenmene bak
Öyle şeyler diyince takmadığını görüp başka şekilde muhattap olmaya çalışırlar soru sorarak falan
Hiç bir cevap verme
Böyle yapmasının sebebi de bariz ortada kıskanılıyosun canım (:

Amaaan hiç takma onu :)
Banada lisede hep ne kadar zayıfsın filan derlerdi bütün kızlar ama güzel olduğumu da söylediklerini duyardım.. Kısacası kızın sana öyle takılmasının tek sebebi tartışmasız KISKANÇLIK. Ben 1.63 boyunda 45 kiloluk bir kızdım ve hep bana öyle söylerlerdi bende kilo almak için zorla yemek yiyodum onların öyle söylemesinden sıkılmıstım. Lise bitti ve şmdi duyuyorum ki bu lafları söyleyenler bana hayranmışş meğerrr hahayytt :D takma canım ' evet zayıfım gayetdee hoşum güzelim ben kendimi beğeniyorum sende kendine dert etme güzelim' de geççç ...

Back
X