Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavin hayırlı olsun cnm..hadi şu topicte şeytanın bacağını kırın baharbla beraber bizde peşinizden geliyoruz:)

yeter ki rabbim ol desin, benim eşiminde hareketi ve morfolojisi %0 , sayı da bayaaa düşük.yani şiddetli oligoastenatozospermi.vala ben bu şekilde hamile kalanları duyuyorum ama zaten normal gebelik zaten bir mucize değil mi, %30 oranında şans veriliyor her sağlıklı bir çifte, aşılama için %20, tüp bebek için %25 :) yani oranlar o kadar uzak değiller, biz biraz beyin olarak bu düşüncelerden uzaklaşsak her şeyi başarabiliyoruz, sonuçta uzak olsun kanser hastalığını bile yenenler var değil mi ama.Rabbim hepimize yardımcı olsun, inşallah bize ve tüm isteyenlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü mucizeler verir, amin.

kızlaar ben geldiim. ilk tatil yetmedi bidaha cıktım. baya ara verdım. neler olmuş neler.
maria canım hayırlı olsun. hayırlı sonuçlar alalım inşallah. bunu canı gönülden istiyorum.
hepimiz için. baharb canım sıkma canını. rabbim ol dese morfoloji dinliycekmi bu tıp. tek çaremiz o.
sebeblere takılıp üzme kendini tamam mı canım.
bu arada benım adetım 8 gün geçti. hiç bir adet belirtisi de yok. dr. gittim 2 kez hcg yaptırdım. sonuç negatif.
zaten olabileceğine ihtimal bile vermemiyorum da yinede şüphe kalmasın diye gittim.
bu ay hem dkh kullandım. hemde bu ay tatil dolasıyle herşeye tatil molası vermiştim. zaten koçişim yoktu ki yanımda
dr. farlutal verdi. 10 gun daha olmazsam tahlil yaptıracakmış. Allah'ım başka sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
adetlerim o kadar düzenliydiki. ilk aşılamamdan sonra her ay sapıttı.
böyle korkulu bekleyişteyim işte kızlar. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.....

canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz gelir. biz de teyze oluruz hemen bu ay. allahım inşallah kısmet etsin. burda hepimizin yüzü gülsün. kendine de eşine de iyi bak. en son spermogram toplam sayınız kaç? her gün gelişmeleri yaz. ben de önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse.

hoşgeldin cnm.dkh ı hem gecikme hemde kanamada azalmaya neden oluyo.yani bende öyle oldu..tatil iyi gelmiştir inş. moral toplarsın..bende eylülde başlamadan kaçıcam inş.
eşime sperm tahlili yap dedim bu ay bakalım değişmişmi kullandığı ilacı bırakmıştı..pek niyeti yok zorlamadım bende zaten tedaviye iki aydan fazla vakit var ..onuda sıkıntıya sokmayayım dedim vazgeçtim

limancım hoş geldin. özledim seni. haber de vermedin giderken. inşallah hemen düzene girer de eylülde sağlıklı sıhhatli başlarsın sen de tedavine. ben de teyze oluyorum bu arada. kızkardeşim hamile.

kızlar selam eşimin de morfoloji yüzde 2 ileri hareket 0 toplam hareket 30. sayı da 6 mılyn muhtemelen varıkosel ar cunku dısarda da belli..yarın kaan hocayla randevumuz var :

arkadaşlar grubumuza katılanlarda isterse kendi durumlarını özetlerlerse listeye ekleyelim. tekrar tekrar birbirimize sorunumuz neydi diye sormak zorunda kalmayız. hem de birbirimizden haberdar oluruz.

hoşbulduk canım. evet tatıl baya ıyı geldı. evde yanlız kalınca yıne basladım dusunmeye ne olcak benım halim diye. kalabalık olunca ıyı oluyor aslında.
zorlamamakla iyi etmişsin canım. erkekler belli etmezler ama onlarıda düşünürken kendimizi yerine koymak iyi oluyor. hayırlısı olsun inşallah.

beni de ekleyin kızlar olur mu yaptıklarımız buradan paylaşacağım, inş mutlu sona ulaşırız:)
şimdilik keöiboynuzu kürüne başladık ama doktordan sonra daha net birşeyler yapacağım .. kaan hoca hemen amelıyat olabilir dedi. en büyük avantajımız eşimin sigara hiç içmemeiş olması belki de ona şükrediyoruz.

limancım hoş geldin. özledim seni. haber de vermedin giderken. inşallah hemen düzene girer de eylülde sağlıklı sıhhatli başlarsın sen de tedavine. ben de teyze oluyorum bu arada. kızkardeşim hamile.

hoş bulduk şekerimmm. bende sizleri özledim. yatılı misafirlerim vardı onlar varken pc ye oturamadım. beraber çıkınca da haber vermek nasib olmadı canım.
bu arada hayırlı olsun. kardeşini çok tebrik ederim. sağlıkla kucağına alır inşallah.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

CAMENTA:

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz okul açılmadan birkez denemek için hemen başladım okul açılınca rapor almak ve insanların sorularını dinlememek için ramazan da yaptıracağım mecburen.........canım bizim ameliyattan sonraki son sperm testimizde sayı 36 milyon ileri hareketli 2 ve morfoloji sıfırdı.doktor dediki sıfır morfolojiyle 6-7 tane çocuğu olan insanlar var............kendi kendime düşündüm galiba kafaya fazla takmamak lazım...............canım cumaya kadar gonal f iğne olacağım cuma kontrole gideceğim inşallah...............

teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin........inşallah sende de hiçbir sorun çıkmaz.............

eylül de okula hamile dönersin inşallah. nerde yaptırıyorsun adana? rast gelsin inşallah. eşine keçiboynuzu kürü devam et. sayı artar ihtimal artar.faydası var zararı yok.

eylül de okula hamile dönersin inşallah. nerde yaptırıyorsun adana? rast gelsin inşallah. eşine keçiboynuzu kürü devam et. sayı artar ihtimal artar.faydası var zararı yok.

inşallah hayırlısıyla hepimiz bu yıl bitmeden sağlıklı bebeklere hamile kalırız............Turan çetin tüp bebek merkezi canım.........evet aklıma getirdiğin iyi oldu alalım da başlayalım sağol canım...........

Selam kızlar, gerçek sorumuzu öğrenene kadar neler geldi başımıza neler. Ama sonunda tüm sorunun morfoloji bozukluğu ileri derecede dna hasarı olduğunu öğrendik maalesef
eşimde dna hasarı %99 oranında çıktı.. Kaan hoca evicap ve endol ile tedavimize başladı. Eşime kırmızı etten uzak durmasını, kesinlikle kafein içeren içecekler içmemesini ,
yeşil yapraklı sebzeleri, semiz otunu,nohutu özellikle bol yemesini söyledi. Ayrıca yaş olarak badem, gene yaş fındık tüketmesini keçi boynuzu çekirdeğinin tozunu sabahları aç karna
bir yemek kaşığı yemesini söyledi. Eylülde de varikosel ameliyatı olucak. Ama ameliyatla nasıl düzelicek bilmiyorum,hasar çok büyük boyutta. (

hayırlısı olsun baharcım tedavin..
kızlar selam eşimin de morfoloji yüzde 2 ileri hareket 0 toplam hareket 30. sayı da 6 mılyn muhtemelen varıkosel ar cunku dısarda da belli..yarın kaan hocayla randevumuz var :
çook güzel kaan hocanın bilgilerinden faydalanmak lazım..
arkadaşlar grubumuza katılanlarda isterse kendi durumlarını özetlerlerse listeye ekleyelim. tekrar tekrar birbirimize sorunumuz neydi diye sormak zorunda kalmayız. hem de birbirimizden haberdar oluruz.
Ben de özetleyim aralarda girip yazıyorum ama madem liste var beni de ekleyin :))
Biz 2 yıldır istiyoruz ve korunmuyoruz, benim sorunum yok çok şükür, ancak eşimin sayısı 400bin , hareket ve morfolojisi %0 genetik bizim de henüz dna hasarı yaptırmadık ama eşimin abisinde de bu sorun olduğu için dr bize genetik kesin dedi.Ben de Kaanhocaya mail attım hemen Klomen ve evicap kullanıyoruz, ayrıca ege üniversitesinde tedaviye başladık geçen ay.bir ay sonra da eşimin testi var.eğer aşama kaydetmediyse tüp bebek yapılacak umut ediyoruz.bu arada bu hastalığı öğreneli 7-8 ay oldu.ilk günden beri ilaç ve kürlere devam ediyoruz.eşim de sağolsun yiyip iciyor.Ancak bizim stress gibi bir sorunumuz daha var. biz herkes gibi çokkk üzülüyoruz Rabbim yardımcımız olsun mucizeler göndersin kucaklarımıza...

Rabbim inşallah bir mucize de size verir arkadaşım.

evet hayırlısı olsun cnm.maria ile baharb beraber başlıycak tedaviye yanılmıyorsam senlede benim aynı zamana denk geliyo çifter çifter hamile haberleri gelir inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…