Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu dna hasarı acaba morfoloji düzeldikçe orantılı olarak düzeliyormu yoksa şekil düzelsede dna hasarlı olarak kalıyormu?????

kızlar bu dna hasarı acaba morfoloji düzeldikçe orantılı olarak düzeliyormu yoksa şekil düzelsede dna hasarlı olarak kalıyormu?????

badezuzum kaan hoca bir arkadaşımıza yeni spermler oluşup sayı arttıkça oluşan her yeni spermle dna hasarı düşer demiş. yani taze sperm dnası hasarsız gibi bi anlam çıkıyor. okumuştum bir yerde ama sanırım janines yazmıştı.

allah yardımcınız olsun canım. hoş geldin aramıza. eşinin hocadan tedavi alıyor olması çok ii bence. bizim sayımız hızımız arttı 4 ayda. sonuçta mikroenjeksiyon için sayının artmasıyla oranların içinde kalan değerlerde artıyor. herşey yolunda gider inşallah, dna fragmantasyonu topiğinde normal yolla hamile kalan arkadaşlar var. onlarda kaan hocanın hastaları. eşleri iğne tedavisine geçenler genelde doğal yoldan hamile kalmışlar. okursun onları da. bol şans.

arkadaşlar beni de listeye ekleyin bizim morfolojimiz de %1
2009 eylül de eşim varikosel ameliyatı oldu gerçe o zaman bize kimse morfolojiden bahsetmedi.
hep hızlı değil sıkıntı hızı dediler. taaa ki tüp bebek merkezine gidene kadar orada da hız iyi
ama morfoloji sorunu çıktı karşımıza
dr %1 morfoloji engel değil çocuk olur dedi ve benden muayene ve kan tahilinden sonra rahim filmi istedi.
bende bir sorun çıkmadı hamdolsun ama olmayınca olmuyor işte tam 3 yıldır bu durum değişmedi.
merkezimiz aşılama dedi ama ben çok kararsızım bugün yarın regli olucam ama
aynı merkez mi başka yermi karar veremedim.
ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN..
bu arada yarışmaya izmirden katılıyorum.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. ankara başkent hastanesi - (eşi kaan hocanın hastası)iğne tedavisi alıyor

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

NERİS2000: morfo: %0? - DNA %99 - eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MELİSH83: morfo:%0 - (eşi kaan hocanın hastası)4

EFTALYA35: İZMİR - morfo:%1- aşılamaya hazırlanıyor ?

Kızlar dilerseniz eksik bilgilerinizi ilave edin, yanlış yazdıklarım varsa affedin lütfen.

Son düzenleme:

hoşgeldin, 3 yıl içinde hiç aşılama yaptırmadınız mı yani ilk aşılaman mı olacak? morfoloji yanısıra dna fragmantasyonuna da baktırın. bence eşin tedavi olmadan aşılama için ilaç kullanıp hormon almana değmez. burdaki pek çok arkadaşla aşılama tedavilerimizde tanıştık. moroflojisi %0 olan bizler malesef olumsuz sonuç aldık. morfo %0 olan hiçkimsenin aşılaması olmadı. bir istatistik sadece. tabii allahım bilir isterse en imkansız hastaya bile verir. hakkımızda hayırlısı olsun. ama bu 3 yıl içinde neler yaşadığınızı merak ediyorum. beim evliliğim 4 yılı dolduruyor bu ay. 3 yıldır bebbek yok. 5 aydır morfolojiyi öğrendik.

7 yıl oldu evleneli ilk 3.5 yıl çocuk istemedik sanki hemen olucakmış gibi :)
1 yıl boyunca denedik olmayınca dr a gittik varikoseli öğrendik ameliyat oldu.
1 yıl daha bekleyelim dedi doktor ve bizde bekledik ama oldu mu sana 2yıl
ameliyatı yapan dr hiç ilaç vermedi biz sorduğumuzda da antibiyotik ve ağrı kesici yazdı.şaka gibi dimi?
ben buradan duyduğum ilaçları aldım e vitamini ve l-argının kullandı.
neyse baktık gene olmadı özel hastanede belli aralıklarla 2 defa test yaptırtık en sonunda hiç bir problem yok olur dediler ve bir süre daha
kendimiz denedik gene olmadı (bu arada eşim ilaçları bıraktı iyi dediler ya )düşün kaybettiğimiz yılları
en son geçen ay bana tak dedi ve tüp bebek merkezine gittik morfolojiyi öğrendik.trental ve proxsed plus yazdı dr e vitamini ve l-argıne ye devam ediyoruz.
aşılama falan hiç olmadı canım ilk aşılama olucak

hoşgeldin cnm bian önce bebeğine kavuşursun inş.ve bi dr . mağduruyla daha karşılaşmaya hiiiç şaşırmadım..cnm inan bizlrde merkezlerimizden pek emin olmadan devam ediyoruz...Allah hakkımızıda hayırlısını versin:)

baharb liste kabarıyo..sevinsek mi üzülsek mi bilemedim..bu morfoloji ne kadar yaygınlaştı böyle..bir Allahın kulu da çıkıp şunun tedavisini araştırmaz bulmuşlar kolay yolu gel aşılama olmayınca tüp bebek....

Haklısın canım. Senin aşılama yarıda kalmıştı demi. öyle hatırlıyorum ama emin olamadım. Bence de morfoloji çok yaygın. Ben bu topiği evet ben morfo sıfırken hamile kaldım diyenlerin dolduracağını sanıyordum ama malesef öyle gelen kimse olmadı. Inşallah biz bizden sonrakilere evet biz varız diyebiliriz.

Son düzenleme:

evet cnm kısmetse eylül sonu gibi başlıycam..inş. dediğin gibi olur ....ama ben morf.%1ken hamile kalmıştım hemde doğal yolla ama düştü ..neyse buda bişeydir:)

kızlar ayaga kalkınca ınanılmaz bır sancım oldu. cok kotuyum. hemen uzandım sımdı bıraz geçti. bırı bana yardım etsın. dkh hapım ayın 5 inde bitti. gecen ay 13 cunde adet olmuştum. dr. hcg ler negatif çıkınca adetımın 6. gun gecmesınde, gebelıkten suphelenmedı ve fartural verdı. bugun 5. yı kullandım. sol tarafıumdan aşağı ınen acayip bır sancım var. soguk ter boşalıyorum. acaba hamıle kalmış olabılırmıydım. bu ılaç düşürmüş olabilirmi (((((

dur cnm böyle şeyler getirme aklına olsa mutlaka çıkardı tahlilde...ya bir kistin vardı patladı veya rahim içi iltihap olmuş olabilir ....öyle ufak bi ağrıyla düşük olmaz..hem benim arkadaşım sürekli o ilaçla adet görebiliyodu, bi ay yine kendiliğinden kullandı fakat olmadı dr.a gitti hamileymiş. dr. bu ilaç bişey yapmaz demişti....kendinide bizide korkutma....

tmm canım. içime su serptin. yatınca geçiyor kalkınca sancı yapıyor. adet olcakmışım gibi. herhalde olucam. bıraz daha beklıyım barı.

tmm canım. içime su serptin. yatınca geçiyor kalkınca sancı yapıyor. adet olcakmışım gibi. herhalde olucam. bıraz daha beklıyım barı.

mutalaka öyeldir .hamilelik yok gözüküyo testte ,e buna rağmen adet olmamışsın demekki ya kist var ya iltihap..ilaçta etkisini gösterdiyse ondan olmuştur korkma cnm

limancım geçmiş olsun, inşallah bugün daha iyisindir. düzen diye bir şey kalmadı şu ilaçlardan. inşallah sıkıntın bugün geçer. devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme. öpüyorum canım.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım,allah hepimize yardım etsin. Kaan hocanın tedavi yöntemini beğendim,benim bir tanede tüp denemem oldu. ama dna testi yapılmamıştı tedaviden önce,merkezin
gazına gelip direkt tüp bebek yaptırdık,olmadı tabiki. Şimdi eşim ameliyat olucak ama sonuç değişirmi bilmiyorum.

amin canım inşallah sen ben ve tüm bebiş isteyenler kavuşurlar bebişlerine

limancım geçmiş olsun, inşallah bugün daha iyisindir. düzen diye bir şey kalmadı şu ilaçlardan. inşallah sıkıntın bugün geçer. devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme. öpüyorum canım.

iyiyim allaha şükür. hiç bişeyim yok. karnım bıle ağrımıyor. ılaclar bıttı bugun, ama hala bende tık yok
evet canım. ben bılmemkı gunum 1 gun sapsaydı. 1.aşılamadan sonra düzensizleşti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…