Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar merhaba beim eşimde morfoloji %1 ile salı günü ameliyat olacak inş. iyi olacak onu umuyorum beide listeye alırmısınız

kızlar az önce bir başlık okudum; morfoloji kötü olmasına rağmen hamile kalmış bir bayanın konusuydu direk son sayfaya baktım çünkü adım gibi emindim ya düşük ya kimyasal ya da sadece kesenin olacağını...vee evet sadece kese oluşmuş daha sonrasını yazmamış ama eminim öyle ..bu morfolojiyi önemsiz sayan dr.lar nasıl neye dayanarak böyle düşünüyolar bilmiyorum ..ama ben artık morfolojide sorun olan bir çiftin normal yolla çocuk sahibi olamayacağını anladım (tabiki rabbimin mucizesi sonsuzdur ona asla birşey diyemem)..yani hamile kalınsa bile ya düşük yada başka bi şekilde sonuna ulaşamıyo gebelik..

Bu kadar ümitsizliğe kapılma canım, bizler tedavi olma şansı olanlardanız. Buna da şükür diyorum ben. İnşallah bu çabalarımız sonuç verecek.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,bak evlat demiyorum evlatlar diyorum Üzülme...

Baharb ne kadar zamandır kaan hocaya gidiyorsunuz? Bize güven verdi ,yaklaşımı da çok güzeldi.. Ama bize iğne falan vermedi , sadece evicap ve endol verdi şimdilik ama.

OOf ya ne kadar üzülüyorum böyle yazılara.Badecim inan haklısın mı demeliyim bilmiyorum. gerçekleri duyunca üzülüyorum, Rabbim hayırlısını versin , inan umutsuzlaşıyorum yaaaaaaaaaaaaa ( Morfoloji çok önemli istedikleri kadar sperm olsun kalitesiz olunca işe yaramıyor malesef (

bir de morfoloji sorunu olanların Allah korusun down sendomlu olma ihtimali varmış diye birinden okudum iyice sinirlerim zıpladı yaaaaaa ( lütfen arkadaşlar birbirimizi motive edelim burdan.Zaten sinirlerimiz zıplamış durumda.

İnşallah Dr ların mümkün değil demelerine artık sinirleniyorummm , ne yani umutlu konuşsalar belki de psikolojik olarak rahatlasak normal yolla bile olacak.Ama iştee aklımın hep bir yerinde olmayacak demeleri..Rabbim büyük.Bizlere de inşallah mucizeler verir.Hala ümidim var çok şükür.

Ben de çok üzülüyorum ama üzülmek işe yaramıyor ki, aynı durumda olan ne kadar çok insan varmış meğer. Bazen şaşırıyorum. Ama dermansız dert olmazmış,
neler gördüm çevremde, yıllarca uğraşıp çocuğu olmayanların uğraşmayı bıraktıklarında kendiliğinden gerçekleşen mucizelerine şahit oldum. O yüzden hiç ümitsizliğe kapılmıyorum, birbirimize destek olalım hanımlar :) ne de olsa birbirimize yakın kaderi paylaşıyoruz, ümitsizlik aslaaa olmasınn bu topikte

yok cnm ümütsiz değilim ümidim Allah...sadece normal yolla olmayacağını anladım okadar...elbette herzaman şükür ediyorum:)

bende okudum öyle şeyler ve çoook kafama taktım ilk zamanlar..daha sonra gittiğim bi dr(genelde sorunlu gebeliklerde teşhis için hastaların gittiği bir dr.)sordum bunu ;down sendromu yumurta zarındaki bir bozukluktan kaynaklanır dedi..morfolojisi bozuk spermin%90nı dölleme yeteneğine sahip değildir eğer dölleme de olurs ya düşük yada bebek oluşunca kalp atışı alınmayan bir gebelik oluyo dedi...

günaydın, benim de moralim çok bozuk. haftasonu kayınvalidem vardı. yedik içtik. pazar sabah kahvaltı da bi akrabaları var onlarla konuştuk. kızları benden sonra gelin olmuştu. o gelmiş annesine onunla falan konuştuk. tahmin edersiniz o da ben 5 aylık hamileyim siz düşünmüyor musunuz dedi. delircem artık çevremde hamile olmayan kimse kalmadı.

biz ne olacağız bilmiyorum. hamile kalmayı başarsak bile hamilelik sağlıklı devam edecek mi? bugün ben de umutsuzum. biraz eşime de çattım. yok alerji oldum kaşınıyorum diye bıraktı ilaçları. neyse bugün tekrar başlayacak bakalım. öyle işte.

Baharb ne kadar zamandır kaan hocaya gidiyorsunuz? Bize güven verdi ,yaklaşımı da çok güzeldi.. Ama bize iğne falan vermedi , sadece evicap ve endol verdi şimdilik ama.
biz ilk defa 25 martta gittik. bu yıl 28 mart itibariyle de ilaçlara başaldık. ilk etapta klomen kullandı eşim bir aydır ğne kullanıyor.ikinci aya başladık. ben önümüzdeki ay kısmetse tüp bebeğe başlayacağım.

yok cnm ümütsiz değilim ümidim Allah...sadece normal yolla olmayacağını anladım okadar...elbette herzaman şükür ediyorum:)

badezuzum ben de aynı fikirdeyim 4 yıldır olmadığına göre. aşılama falan da hikaye. olursa mikroenjeksiyon yöntemi ile olur. onda da çok iyi biyolog olacak en sağlıklı embriyoyu bulacak. ancak öyle.

demin bir topicte kadının hikayesini okudum baharb ..kadının yumurta rezervi çok düşükmüş..dr.çok umutsuz konuşmuş...sonra eşinde de morfoloji %1 çıkmış tam tüp bebek yapacakkken hamile kalmış sonunu okumadım sayfaların ama doğum yapmış galiba çünkü bir erkek oldu felan demişti...sizde
umudunuzu kaybetmeyin demiş...
bende senin gibi etrafımda hamile görmek istemiyorum.eşimin uzaktan bi akrabası var oğullarını evlendirdiler ''bunlarda hemen çocuk yapar ''dedim eşime ..kızarak''tabiki yapacaklar insanları kendinle kendini de kimseyle kıyaslama ''dedi buda bizim sınavımız ..bana korkuyorum kafayı bozucaksın felan diyo tuhaf tuhaf konuşuyomuşum...ama öyle etrafımda hemde tanıdık hamile görmek istemiyorum..bana acıyan gözlerle bakılmasını istemiyorum..................................................

Son düzenleme:
aynen.
iyiki bi hamileler. ben şu kadar aylık hamileyim. sz de bişey yok mu? ya da daha kibarı siz düşünmüyor musunuz artık? ARTIK!! öffff kötüyüm kötü. adamla da arayı bozcam o olcak canım hiç bişey yapmak istemiyor...........
o kadar umutsuzum ki...... hayattan hiç beklentim kalmamış ......... hiç bişey beni mutlu etmiyo.......... hiç bişey umrum değil...... dün saat akşam 10 oldu iyi bugünde bitti derken farkettim kendimi....... bu durum tüm hayatımı etkisi altına almaya başladı...... nedense tüpten umutsuzum bugün....

aynen yok olmayacak diyorum bizim çocuğumuz eşimde çocuğu olmayan ve yaşı geçmiş birsürü kişi var bizimde olmazsa ne yapabiliriz bu kadar takma diyo...ama o benden beter ..ben daha hiç bişey denemeden bıraktım resmen..dün arkadaşımla konuştum onlardada morfolojide vardı problem tüpe başlamışlardı 12 tane embiryodan 2 tane dondurabilmişler diğerleri gelişmemiş düşünebiliyomusun iki tane ve onlarda orta kalite...............

kızlar ümitsizliğe kapılmayın lütfen. ya sadece sabır. kendinize uğraş bulun. değişik kafa dağıtacak bir şey. benim iki tane kuşum var. onlarla ilgilenmek bile çok iyi geliyor.
baya unutuyorum her şeyi. gerçi onları da gören kuş büyüteceğine çocuk büyüt diyor ama. kimseyi takmıyorum. umurumda değiller.
bu arada bakalım benım tedavı ne olcak hala hasta olmadım. adet söktürücüye başlayalı 8 gün oldu ama tık yok. İşte Allah başka dert vermesin. bak ben bebeği unuttum. ne zaman adet olcam dıye beklerken acaba birşeyimmi var diye düşünmeye başladım. eşlerinizi de üzmeyin. öpüyorum hepinizi...

allah korusun yoktur inşallah hiçbişeyin. ben de yarın progestoron hormonuna baktıracağım. cuma kontrole. tahminen 8 ağustosta da tüp tedavisine başlayacağız kısmetse.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1

CAMENTA:

allah korusun yoktur inşallah hiçbişeyin. ben de yarın progestoron hormonuna baktıracağım. cuma kontrole. tahminen 8 ağustosta da tüp tedavisine başlayacağız kısmetse.

Canım hayırlı olsun inşallah.

Benimde 3.aşılama yapılacakmı,yapılmayacakmı muallakta.:26:

İki ay içinde üçüncü yapılmazsa , tüpe geçmeyi düşünüyorum bende.:44:

Folikül kalsa dert,yumurta erken olgunlaşsa dert,olgunlaşmasa dert,ilaçlar ayrı dert birde sıcak...:95:

%70 lere ulaşan oran beni heyecanlandırıyor.

Kısmet...

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun canım. sizin sorun neydi kusura bakma hatırlayamıyorum. bide %70 lere ulaşan neyin oranı anlamadım?

korkma canım 10.günden sonra olursun..yani ilaç öyle etki etmişti bende..evet ama inan gezerken alışverişte arkadaşlarla otururken hep aklımda bu konu var ne yapsam ne etsem karşıma ya bebek eşyaları satan mağaza ya bi hamile ya bir bebek yada bir akrabanın doğum haberi çıkıyo ..yani unutmak ne mümkün..bu beklemek daha çıldırtıyo insanı tedaviye başlamışken bu kadar delirmemiştim:)

:)hakketen baharab tamda durumum yazdığın... gibi soru işaretleriyle doluyum

hayırlı olsun canım. sizin sorun neydi kusura bakma hatırlayamıyorum. bide %70 lere ulaşan neyin oranı anlamadım?

Canım bizimki sebepsiz infertilite.

Tüp bebek yönteminde, tedavide başarıyı artıran yöntemler uygulandığında başarı oranı % 60 - 70`lere kadar yükselebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…