haklısın nazelmascım ama ne kadar az insanla paylaşırsan o kadar az dağılırsın ona laf anlat buna dert anlat insan tükeniyor bana güven hiç kimse bilmediği halde kendi aramızda bile konuşunca ben ağlama krizindeyim komşular soruyordu ilk zamanlar sizin evden feryat figan ağlama sesleri geliyordu birir mi öldü diye evet diyordum yakın bir akraba ne yapayım ilk tüp bebek olmadığında kafamı parçalamak için duvara vurduğumu hatırlıyorum inan benim kadar acı çeken biri olamaz. belki bu bir savunma mekanizmasıdır . kimseye anlatmadığım için buraya üyeyimdir siz beni görmüyorsunuz ama anlıyorsunuz.
senin durumuna da dikkat ettim eşin ameliyattan sonra resmen düzelmiş birçok kişi varikoselden birşey elde edemiyor bak bu bir işaret tedaviye cevap veriyorsunuz Allah size yol açıyor bebeğinize varmanız için
kendinde yumurta takibi yaptırmanı tavsiye ediyorum preseed jel varmış ben hiç kullanmadım ama herkes pek memnun onda ovulasyon günlerini buluyorsun jelde spermleri hızlandırıp yumurtaya eriştiriyormuş. onu kullanın bir kaç ay. bence sizin olur doğal yolla. baktın bir sorun var histeroskopi yaptırırsın ayrıntılı görünüyor rahim içi bayıltıyorlar da.
sabırsızım diyorsun benim kadar olamazsın o kadar sabırsızdım ki 3 yıldır burnumdan fitil fitil geliyor, eğer yaşın gençse sakın üzülme biz yaşlı olduğumuz için bu kadar üzgünüz eşimle, yoksa nasıl olsa her derdin vardır bir dermanı
güzelim üzme kendini bukadar yaş 26 3 senedir istiyorum bende dr.gittim klomen verdi sadece üçay kendim denicekmişim klomen içip yumurta takibi yok catlatma igneside yok ben bir şey anlamadım sadece klomenle oluyormu bilmiyorum bu ayda olmazsa bayramdan sonra başka bir dr.gitcem orucum aksamasın diye gecen sene aksamıştı bana eşim düzelmemişti fayda göremedimbu arada ben rahim filmi cekildim bir şey yok tu hormon falan tset lerinde normal cıktı inş.bekledigimiz o gun gelir birbirimize dua edelim...
edelim güzel arkadaşım tabi dua edelim, senin durumun iyi ki sadece klomen yeterli görülmüş ovulasyon yani yumurtlama sağlayıcıdır biliyorsun. sakın dert etme ama başka doktora da görün tabi, yaşın böyle gençken hayat senden yana nazcım inan bana ablan olarak söylüyorum senin yaşında olmak için neler vermezdim ben ozaman bırak evliliği hala ip atlamakla meşguldüm hiçbirşeyden haberim yoktu sakın panik olma bebek gelecek sen daha küçüksün ondan bekletiyor seni
edelim güzel arkadaşım tabi dua edelim, senin durumun iyi ki sadece klomen yeterli görülmüş ovulasyon yani yumurtlama sağlayıcıdır biliyorsun. sakın dert etme ama başka doktora da görün tabi, yaşın böyle gençken hayat senden yana nazcım inan bana ablan olarak söylüyorum senin yaşında olmak için neler vermezdim ben ozaman bırak evliliği hala ip atlamakla meşguldüm hiçbirşeyden haberim yoktu sakın panik olma bebek gelecek sen daha küçüksün ondan bekletiyor seni
ama umutsuz konuşma üzülüyorum herşeyin bir zamanı vardır allah verecegi zamanı bilir bizde bekleriz bizim elimizden de bukadarı geliyor üzülme kaç yaşındasınki sen ben şimdi bukadar rahatım bende cok şeyler atlattım eşim varikoseldi 2 kere ameliyat oldu onun sonucunda şansım yükseldi yoksa 2-3 tane spermle olacak iş degildi...
selam herkese,
eşimin fsh ilaçlara rağmen düşmüş. 3,2 olmuş. klomen sonrası iğne öncesi 4,9 a kadar çıkmıştı. bide dün maya da eşim ilk orda yaptırdım artma varsa ordan takip ederim dediği için maya da spermoğram yaptırdı. morfoloji %0üstelik %60 ı şiddetli amorf denmiş. moralimiz bozuldu. keşke yaptırmasaydık. ankara üni de morfo %10 demişlerdi geçen ay. ?????
kaan hocaya da fsh için mail attık 3 gündür cevap yok? pazaretsi telefonla aramamız lazım. ördeğimin kolları bacakları falan kıpkırmızı oldu. kaşınıyor bide. bi kaç gün ilaçlara ara vermeyi düşünüyoruz.
selam herkese,
eşimin fsh ilaçlara rağmen düşmüş. 3,2 olmuş. klomen sonrası iğne öncesi 4,9 a kadar çıkmıştı. bide dün maya da eşim ilk orda yaptırdım artma varsa ordan takip ederim dediği için maya da spermoğram yaptırdı. morfoloji %0üstelik %60 ı şiddetli amorf denmiş. moralimiz bozuldu. keşke yaptırmasaydık. ankara üni de morfo %10 demişlerdi geçen ay. ?????
kaan hocaya da fsh için mail attık 3 gündür cevap yok? pazaretsi telefonla aramamız lazım. ördeğimin kolları bacakları falan kıpkırmızı oldu. kaşınıyor bide. bi kaç gün ilaçlara ara vermeyi düşünüyoruz.
selam herkese,
geçen gün eşimin ailesiyle cümbür cemaat bir tanıdığa oturmaya gittik ..hamile olan eltimde vardı ve ben kardeşim gibi severim eltimi çok iyi bir kızdır ve anlaşırız ..2. çocuğuna hamile tabi ben evlendikten sonra kaldı....gittiğimiz evin sahibi aa hamilemisin dedi oda evet dedi ben telefonuma bakıyodum kafamı kaldırdımki bizim aile cümleten bakışlarını bana çevirmiş acıyan gözlerle bakıyor ne tepki vericem diye bekliyorlar..sinirden çıldırmama rağmen salak bir gülümseme takındım ...ya niye acıyosunuz bana sizin haddinizemi verende vermeyende ALLAH ..benim eltimi kıskandığımı düşünüylar ama hayır niye kıskanayım bütün dünyayı bekleticekmiyim yani ,ben hamile kalamıyosam sizde doğurmayacaksınız mı diyeyim...tam kendimi alıştırıyorum; olacak, şu bu ,moralim düzeliyor böyle cahil insanlar herşeyi yerle bir ediyolar ve ennnnnn iyi niyetleriyle (güya)......kendi sıkıntım yetmiyomuş gibi herkese açıklama yapmam lazım gayet umursamz görünmem lazım,ve en sinir olduğum gittiğimiz evdeki kadının gelini 45 yaşında var ;çocuğu yok dönmüş bana niye senin çocuğun yok olmuyomu niye dr.a gitmiyosun diye soruyo beni en iyi anlaması gereken kadın hepsinden beter çıktı...ve bende herkesin içinde şimdilik düşünmüyoruz dedimherkes yalan olduğunu biliyo ama ne diyebilirimki kendi oğullarında sorun olduğunu söylememi mi bekliyolar anlamadım(ne çok yazdım yine ama anlatacak kimsem yok beni en iyi siz anlarsınız)
çok saçma bence 2. teste inanma %10 dan %0 düşmez 1 ayda,bu merkezler kafasına göre oynuyo sanırım,aslında çocukları olan bir babayı mayaya götürüp test yaptırmak lazım kaç çıkacak.acaba bu merkezde morfolojisi hiç düzgün çıkan oldu mu şimdi merak ediyorum
geçen gün eşimin ailesiyle cümbür cemaat bir tanıdığa oturmaya gittik ..hamile olan eltimde vardı ve ben kardeşim gibi severim eltimi çok iyi bir kızdır ve anlaşırız ..2. çocuğuna hamile tabi ben evlendikten sonra kaldı....gittiğimiz evin sahibi aa hamilemisin dedi oda evet dedi ben telefonuma bakıyodum kafamı kaldırdımki bizim aile cümleten bakışlarını bana çevirmiş acıyan gözlerle bakıyor ne tepki vericem diye bekliyorlar..sinirden çıldırmama rağmen salak bir gülümseme takındım ...ya niye acıyosunuz bana sizin haddinizemi verende vermeyende ALLAH ..benim eltimi kıskandığımı düşünüylar ama hayır niye kıskanayım bütün dünyayı bekleticekmiyim yani ,ben hamile kalamıyosam sizde doğurmayacaksınız mı diyeyim...tam kendimi alıştırıyorum; olacak, şu bu ,moralim düzeliyor böyle cahil insanlar herşeyi yerle bir ediyolar ve ennnnnn iyi niyetleriyle (güya)......kendi sıkıntım yetmiyomuş gibi herkese açıklama yapmam lazım gayet umursamz görünmem lazım,ve en sinir olduğum gittiğimiz evdeki kadının gelini 45 yaşında var ;çocuğu yok dönmüş bana niye senin çocuğun yok olmuyomu niye dr.a gitmiyosun diye soruyo beni en iyi anlaması gereken kadın hepsinden beter çıktı...ve bende herkesin içinde şimdilik düşünmüyoruz dedimherkes yalan olduğunu biliyo ama ne diyebilirimki kendi oğullarında sorun olduğunu söylememi mi bekliyolar anlamadım(ne çok yazdım yine ama anlatacak kimsem yok beni en iyi siz anlarsınız)
insan alışıyor böyle cahillere eşimin annesi sürekli doktora git belki bir sorunun vardır diyor erkek doğurmuş ya oğlunda sorun olamaz işte susuyorsun..........................yani bilki yalnız değilsin...........
insan alışıyor böyle cahillere eşimin annesi sürekli doktora git belki bir sorunun vardır diyor erkek doğurmuş ya oğlunda sorun olamaz işte susuyorsun..........................yani bilki yalnız değilsin...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?