baharb canım biz mayadan sonra dün eurofertilde test yaptırdık
sayı 90 milyon
morfoloji %2
ama ileri hareketlilik %0 çıkmış
2 aydır proxeed kullanıyodu eşim aman ben bıraktım artık 3-4 ay içerisinde tüp bebek yaptırcam hakkımızda hayırlısı artık
canım sizin perhis süresi uzun muydu? perhis süresi uzun olunca hareket baya düşüyor. ama tüp bebek yaptıracaksanız harekete ihtiyaç yok zaten. 90 milyonda %2 morfoloji çok iyi. başka bir problem çıkmazsa, bence tüp bebek şansınız baya yüksek. 3 4 ay neden bekliyorsun. eşinin beslenme takviyelerine devam et bekleme süresince. tamam yükseldi deyip bırakmayın. çünkü çok değişken bu spermlerin hadisesi. öleymiş yani. :44:
şu morfoloji maya da hep sıfır ama! ne gıcıklar. insan %1 der bari. ayıp yahu.
canım perhis süresi kısaydı 1 gün gibi bişey sanırım ama eşimde herzaman ileri harekette problem çıkıyo daha öncede 0 çıktı yada 5 gibi bir deger çıkıyor bilmiyorum ileri hareket önemli mi yavaş hareket var
3-4 ay bekleme nedenimde eşimin iznine göre ayarlamak canım kasım aralık gibi iznimiz var inşallah ozaman yaptırcaz
şu morfoloji olayı proxeed kullanmadan önce mayadaki testte 0 ama sayı 200 milyondu şimdi sayı 90 milyon morfoloji 2 belki perhis süresinden bilmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı,bizde başka problem yok bende herşey yolunda ama olmuyor 3 yıldır bakalım inşallah tüp bebekle yüzümüz güler
bizim ameliyat eylülde canım ileri derecede varıkosel bakalım amelıyattan sonra baya artış olur dedı kaan hoca..bekleyıp görecegizz
badezuzum doktordan dönünce durumunu anlat. dilerim hayırlı haberle mutlu dönersin.
BADE, okudum çok üzüldüm geçmiş olsun, ama ne güzel hamile kalmışsın kendiliğinden yani sende bir sorun olmadığı kesin o yüzden çok üzülme vücudun alışık yeni bebeği hemen kabul edecektir, baharbın dediği gibi %18 günümüzde bulunamayacak bir morfoloji bana ilk doktorum üst sınır %14 için böyle söylemişti belki de dna hasarı etkiliyor ama sen hamile kalabiliyorsun önemli olan bu, tekrar geçmiş olsun , Allah sizinle olsun
BAHARB senin de Allah yardımcın olsun sana hiç bir akıl veremem bendeki koca sen anne olacak vasıfta güçte değilsin senin çocuğun için öleyim mi yani olmuyorsa olmuyor dedikten sonraaaaa beni anladınız di mi? bir domuzla evli olmak nasıl birşey kenarından köşesinden anladınız değil mi ?
Badezuzum siz de morfo %18 olduğuna göre dna hasarının da çok yüksek olacağını sanmıyorum. Bence siz de çift olarak bi sorun yok. Sadece bu sefer de zamanı değilmiş. Bence sen tüp bebek için beklerken sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaksın. Içini ferah tut.morfo %18 morfoloji çok iyi demektir. Siz de morfoloji sorunu yok. Işte şu sebepsiz infertilite denilen grupta sayılabilirsiniz. Stressiz mutlu olmaya bakın. Bebek gelecek merak etme. Son çare zaten tüp bebek olduğuna göre sıkıntı yapma kendine. Bu kaybedilen embriyo için de üzülmemeye çalış. Allah sağlıklı tosun gibisini versin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum seni.
sayının az çıkmasının da perhiz süresiyle ilgisi var. o yüzden beklenilenden az çıkmıştır. klomen gibi bir ilaç kullanıyor musunuz o da ilk aylar düşürüyor sayıyı biraz. proxeed i biz de 4,5 aydır kullanıyoruz. bence başka sorun yoksa 3 yıldır olmamasının sebesi spermlerin hızından dolayıdır. keçiboynuzu kürü yapın o hem sayıyı hem hızı artırıyor. belki bu 3 4 aylık süre de bebeğiniz size bir sürpriz yapar.
Ben sanırım tüp bebek tedavisine başladım. 9 sabah lucrin iğnesi yaptım kendime. Adetin 2. günü de doktora gideceğim. Regli olmayı bekliyorum yani. Yine aynı yerde başkentte tüpe başladık.
Dualarınızda beni de unutmayın nolur.
Ben sanırım tüp bebek tedavisine başladım. 9 sabah lucrin iğnesi yaptım kendime. Adetin 2. günü de doktora gideceğim. Regli olmayı bekliyorum yani. Yine aynı yerde başkentte tüpe başladık.
Dualarınızda beni de unutmayın nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?