BAHARB okudum canım eski yazdıklarını giremiyordum bir süredir internetimde sorun vardı
önce erkek yeğenini tebrik ederim darısı başına
evlilik yıldönümün de kutlu olsun, hep mutlu olun inşallah
başlamışsın tedavine en çok da o hayırlı olsun
MARİA, senin tedavinde başladı, tekrar hayırlı olsun Allah yüzünüzü güldürsün
ramazan bereketli gelir de herkesin ikizleri olur inşallah
İkizler demişken İKİZLER5 senin de yazdıklarını okudum , hüzünlendim kader demek istemiyorum şansızlık hiç diyemiyorum
haksızlık dersem çarpılırım, bilemiyorum Allah yardımcın olsun
HERKESİN RAMAZANI BEREKETLİ OLSUN
ben çok kararsızım kızlar bi türlü kafama yatmıyor dr. lar. temmennim bekleyene kadar kendiliğinden olması. olmazsa aşılama istemiyorum.
3. yü kaldıramıycam. tüpün % si daha yüksek. tabiki rabbim verecekse tüpe karar verdik. ama nerede hangi dr. bilmiyorum
ramazanın 25i gibi adet olucam inşallah. tekrar bakalım bı mandalına felan yoksa başlamak istiyorum. nasib.
bu arada sizinde engin tecrübelerinizden faydalanıcam inşallah.
tesekkur ederım ılgın ıcın:)umarım herkes bebegıne kavusur..
slm kızlar diğer topictede yazdım ne zamandır giremiyodum nedeni geçen hafta hamile olduğumu öğrendim..artık alışıldığı üzere kalp atışı alınmadı pazartesi tekrar gidicem dr.%10 ihtimal verdi ..çok kötüyüm yine kürtaj felan olayları çok geriyor beni.dr. artık aşılama ihtimalini geçti. size hemen tüpe geçiyoruz embiryoların çok iyi incelenmesi gerek dedi.ve bu ay eşimin morf.%18 di düşünebiliyomusunuz değer bu kadar düzelmişken bile sonuç böyle.gerçekten umudum bitti artık tüple bile olma ihtimali yok sanki çok kötüyüm lütfen dua edin..
baharb canım biz mayadan sonra dün eurofertilde test yaptırdık
sayı 90 milyon
morfoloji %2
ama ileri hareketlilik %0 çıkmış
2 aydır proxeed kullanıyodu eşim aman ben bıraktım artık 3-4 ay içerisinde tüp bebek yaptırcam hakkımızda hayırlısı artık
canım çok üzüldüm. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. çok zor ne diyeceğimi bilmiyorum. yarın doktor sonrası yaz merak ettim. belli olmaz belki herşey düzelir. allah yardımcın olsun. dua edeceğim senin için.
teşekkürler cnm duaların için. dr.dan gelince yazarım senden başka ilgilenen olmamış ama olsun.hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar iyi zamanda da da kötü zamanda da yanımda olduğunu görmek güzel.umarım kimse yaşamaz benim yaşadıklarımı.senin tedavinde çok güzel sonuçlanır inş. cnm
slm kızlar diğer topictede yazdım ne zamandır giremiyodum nedeni geçen hafta hamile olduğumu öğrendim..artık alışıldığı üzere kalp atışı alınmadı pazartesi tekrar gidicem dr.%10 ihtimal verdi ..çok kötüyüm yine kürtaj felan olayları çok geriyor beni.dr. artık aşılama ihtimalini geçti. size hemen tüpe geçiyoruz embiryoların çok iyi incelenmesi gerek dedi.ve bu ay eşimin morf.%18 di düşünebiliyomusunuz değer bu kadar düzelmişken bile sonuç böyle.gerçekten umudum bitti artık tüple bile olma ihtimali yok sanki çok kötüyüm lütfen dua edin..
selam kızlar bugun eşime ikinci test yaptırdık bir ay gectı aradan
sayı 6 milyondan 7 milyona
morfoloji yüzde 2 den 3'e
ileri harekelilik de yüzde 0 dan 9 a çıktı :)) çok şükür mutlu olduk.
bir ay boyunca hiç ilaç kullanmadık sadece sabah aksam bazen sadece akşamları süte keciboynuzu unu katıp içti eşim ..bi de semizotlu havuçlu salata yapmaya calıştım ama her gün değil tabi..
varıkosel ameliyatı olmadık daha ameliyattan sonra bakalım nasıl olacak :)))
Badecim aşılama yaptırmıştın değil mi sen.çok geçmiş olsun.Üzülme lütfen bizim için şerr gibi gözüken şeyde vardır bir hayır.İnşallah tez geçer şu yaşadıklarımız.öpüyorum seni.
Selam badezuzum , çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama neden tüple bile olma ihtimali yok diyorsun bunu anlamadım..
Neden olmasın ki, veren Allah. Ve inşallah hepimize en kısa zamanda en kolay yoldan nasip eder,ümidini kırma canım. Herşey düzelicek zamanla.. Dualarımız seninle.
Çok güzel bi haber bu canım,maşallah diyelim. Biz de ameliyatı bekliyoruz. Bir aydır ilaç kullanıyoruz. Sizin ne zaman ameliyat??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?