Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Janycim hoşgeldin sefalar getirdin. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, bu güzel dilekler hepberaber olsun inşallah. Allah gönlünden geçeni versin; önce huzur mutluluk sonra bebişler boy boy.

İnşallah dilediğin gibi olur. Zaten hepimizin arzusu en başta o. Ben de bu ayı kendiliğinden olursa diye şans tanıma ayı olarak bıraktım. Adetime daha bir hafta var ama diğer yandan da LUCRIN iğnelere başladım. Bazen bu şekilde gebe olanlar oluyormuş. Lucrin in olumsuz etkisi olmaz dediler. -Çok da inanmadım ama yapacak bişey var mı? başladım iğnelere.- Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin diyecek başka birşey yok.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0 - 2 aşılama - (eşi kaan hocanın hastası) iğne tedavisi - tüp bebeğe başladı.02,08,11

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1 aşılama - ???

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011 transfer :02,08,11

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılamanın sonucunu bekliyor.

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olucak

JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor.

maria canım, bi ses bekliyoruz senden. umarım herşey yolundadır ve bu sessizliğin dinlenmek içindir. Allah yadımcın olsun....

liman katılıyorum sana, ben de çok merak ediyorum. inşallah çok iyidir. herşey yolundadır da yatmış dinleniyordur maria.

slm kızlar diğer topictede yazdım ne zamandır giremiyodum nedeni geçen hafta hamile olduğumu öğrendim..artık alışıldığı üzere kalp atışı alınmadı pazartesi tekrar gidicem dr.%10 ihtimal verdi ..çok kötüyüm yine kürtaj felan olayları çok geriyor beni.dr. artık aşılama ihtimalini geçti. size hemen tüpe geçiyoruz embiryoların çok iyi incelenmesi gerek dedi.ve bu ay eşimin morf.%18 di düşünebiliyomusunuz değer bu kadar düzelmişken bile sonuç böyle.gerçekten umudum bitti artık tüple bile olma ihtimali yok sanki çok kötüyüm lütfen dua edin..

Eki Görüntüle 235381 Bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine Allah bu sıkıntıyla imtihan olan herkesin sıkıntısını rahmetiyle gidersin, özlemlerini gidersin,hayırlı,sağlıklı, evlatlar nasip etsin inşallah...

baharb canım biz mayadan sonra dün eurofertilde test yaptırdık
sayı 90 milyon
morfoloji %2
ama ileri hareketlilik %0 çıkmış

2 aydır proxeed kullanıyodu eşim aman ben bıraktım artık 3-4 ay içerisinde tüp bebek yaptırcam hakkımızda hayırlısı artık

selam kızlar bugun eşime ikinci test yaptırdık bir ay gectı aradan
sayı 6 milyondan 7 milyona
morfoloji yüzde 2 den 3'e
ileri harekelilik de yüzde 0 dan 9 a çıktı :)) çok şükür mutlu olduk.
bir ay boyunca hiç ilaç kullanmadık sadece sabah aksam bazen sadece akşamları süte keciboynuzu unu katıp içti eşim ..bi de semizotlu havuçlu salata yapmaya calıştım ama her gün değil tabi..
varıkosel ameliyatı olmadık daha ameliyattan sonra bakalım nasıl olacak :)))

canım çok üzüldüm. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. çok zor ne diyeceğimi bilmiyorum. yarın doktor sonrası yaz merak ettim. belli olmaz belki herşey düzelir. allah yardımcın olsun. dua edeceğim senin için.

ben de bu ay başladım lucrinle tedaviye. 5 iğnemi yaptım bile. hiç süreci bile bilmiyorum. doktor ne derse onu yapacağım. hakkımda hayırlısı.

teşekkürler cnm duaların için. dr.dan gelince yazarım senden başka ilgilenen olmamış ama olsun.hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar iyi zamanda da da kötü zamanda da yanımda olduğunu görmek güzel.umarım kimse yaşamaz benim yaşadıklarımı.senin tedavinde çok güzel sonuçlanır inş. cnm

Badecim aşılama yaptırmıştın değil mi sen.çok geçmiş olsun.Üzülme lütfen bizim için şerr gibi gözüken şeyde vardır bir hayır.İnşallah tez geçer şu yaşadıklarımız.öpüyorum seni.

Selam badezuzum , çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama neden tüple bile olma ihtimali yok diyorsun bunu anlamadım..
Neden olmasın ki, veren Allah. Ve inşallah hepimize en kısa zamanda en kolay yoldan nasip eder,ümidini kırma canım. Herşey düzelicek zamanla.. Dualarımız seninle.

Çok güzel bi haber bu canım,maşallah diyelim. Biz de ameliyatı bekliyoruz. Bir aydır ilaç kullanıyoruz. Sizin ne zaman ameliyat??

yok cnm bu kendiliğinden olan ikinci hamileliğim.önümüzdeki ay aşılama yapacaktık böyle oldu.dr. artık direk tüpe geçiyoruz dedi cnm inş.bende öptm teşekkürler

teşekkürler neris amin ALLAHTAN başka kapı yok evet ama öyle bir ümitsizliğe kapıldımki %18lik bir değer hala etkiliyo.dr spermdeki morfoloji sorunu bişekilde embiryonun yapısını bozuyo dedi umarım tüpte çok embiryo elde ederizde sağlıklılarda fazla olsun dedi.yani doğal veya tedaviyle bu spermler bozuk oldukça böyle kırılıyo kolum kanadım.inş.dualarla olacak yoksa mucize gibi gelmeye başladı bana.

bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin yâr ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
badezuzum sizin morfolojiye nerde baktırdınız? %18 gibi bir değer bu zamanlarda bulunmaz bir minet. kim bulmuş %18 morfolojiyi. eğer fatura morfolojiye çıkıyorsa test nerde yapıldı eğer yapılan yer tüp bebek merkeziyse; başka bir sorun olmasın sadece morfolojiye odaklanmayın derim. şuanda ne alemdesin. regl oldun mu beklemede misin. inşallah yarın hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.

Çok güzel bi haber bu canım,maşallah diyelim. Biz de ameliyatı bekliyoruz. Bir aydır ilaç kullanıyoruz. Sizin ne zaman ameliyat??

bizim ameliyat eylülde canım ileri derecede varıkosel bakalım amelıyattan sonra baya artış olur dedı kaan hoca..bekleyıp görecegizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…