Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar 10 gün sizlerden uzak kaldım inşallah hepiniz için herşey yolundadır.kaldığım yerden okudum.

BADEÜZÜM canım çok üzüldüm inşallah 3 seferde bebeğine kavuşursun.geçmiş olsun.

BAHARB canım tedavin hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın................

Ben beklemedeyim bugün 10.gün heyecanlıyım ve çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum.umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum hayırlısı kısmet........................

sağol cnm inş.hepimiz kavuşuruz hadi senden güzel haberler bekliyorum .şu kaybettiğim umudum senin bebeğinle geri gelsin .kendini iki seçeneğede hazırla cnm ama umutlu tarafın ağır bassın.ki herşey güzel olsun.

maria merhaba, oh nihayet. yazdıklarımızı okudun mu? dualarımız seninle. hayırlı haber inşallah.

baharb hadi sıra sende cnm bu güzel bekleme zamanı sana geliyo .tahminen ne zaman olur transfer hayırlısıyla??

canım ben de az önce takvime baktım tahmin yürüttüm. 24 ağustos da yumurtalar toplansa;3 gün sonra da transfer olsa 27 ağustos da transfer tarihi. (bu arada 26 sı kadir gecesi. inşallah bol bol dua edeceğim.) bu arada ben adet olmadım hala. bugün ya da yarın adet olursam bu şekilde denk gelebilir.

Arkadaşlarım tüm tedavilerimiz hayırlara olsun inşallah.Gerçekten yürekten istiyorum bunu.Biliyorum ki Rabbimin bizim için biçtiği bir zaman dilimi vardır ama işte kanımız kaynıyor hemen olsun istiyor gönüllerimiz.Benim eşimin de haftaya son test vermesi var sonrasında başlayacak tedavim benim de.İnşallah yüzlerimiz güler.Dualar edelim birbirimize bol bol.Mucizeler gelsin bizim durumda olan herkese.

çok güzel cnm bak ne hayırlı bir zamana denk geliyo.o gecenin hayrıyla herşey çok güzel olur inş.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm

yarın kız kardeşimin doğum günü ne alayım hediye olarak takı parfüm almak istemiyorum. onları önceden almıştım. aklınıza gelen güzel bir hediye var mı?

yarın kız kardeşimin doğum günü ne alayım hediye olarak takı parfüm almak istemiyorum. onları önceden almıştım. aklınıza gelen güzel bir hediye var mı?

Doğum günü kutlu olsun öncelikle.

Aklıma gelen hediye önerileri:

Saç maşası,saç düzleştirici,mp3 çalar vb.

Kolye,yüzük,broş,küpe,bileklik,saat vb.

Şal,tshirt,elbise,şapka vb.

Peluş sevimli bir oyuncak.

En çok okuduğu derginin 1 yıllık aboneliği

Kitap (Dünya yemekleri ve yöresel yemek tarifleri veya ilgi alanlarıyla ilgili olabilir.)

Tekrar hayırlı olsun canım................inşallah herşey çok güzel ilerler.Sadece tedavine odaklan lütfen ben canımı sıkanlara aman boşver demeyi pek beceremiyorum çünkü Anne olma duygusu bizim yaratılışımızda var ve bunu hiç kimse anlamaz onun için benim yaptığım bazı hataları yapma lütfen.........İnşallah bebeğinle kavuşmanın zamanı gelmiştir..............sevgiyle...........

Maria dualarımız seninle canım.

Dilerim Allah yüzümüzü güldürür,senin hayırlı haberin umudumuza umut katar...

Bu süreçte bazen kırmamak adına,kırılmayı göze alabiliyoruz zaman zaman ne yazık ki...

Oysa bilseler,anlasalar içimizde olup bitenleri...

Mümkün olduğunca cevreye (anlamayacagını düşündüğümüz kişilere) duyurmamakta fayda var.

Hayırlı olsun inşallah canım.

MARIA hayırlı olsun 2 güncük kalmış noluur hamile ol yürekten diliyorum umut ol sevinç ol herkese dilerim bebek senden 9 ay ayrılmasın

BAHARB !! Güzel teyzee

bu tedavi bak ne güzel olacak, herşeyi boşver olur mu ? burda sana Baharb Güzel anneeee diye sesleneceğimiz günlere çok az kaldı sana da bir tane taktım haydi hayırlısı

çantaaa bu günlerde çanta delisi oldum aklıma hemen o geldi.
benim de aklımda ÇANTA almak var. şimdi hamilelik temalı birşey almak istemiyorum. zaten daha hiç yüzyüze de gelemedik.

gece rüyalarımda görüyorum kardeşimi koca göbüşlü olarak.

çok güzel cnm bak ne hayırlı bir zamana denk geliyo.o gecenin hayrıyla herşey çok güzel olur inş.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm

ah bitanem bi regli olsam; başlayacak herşey ama malesef hala olamadım. kafamı takarsam töbe gelmez inat eder biliyorum ama gelmesi lazım. valla yoksa 9 günlük tatilin içine düşecek benim transfer ve eğer doktorun bi programı varsa nolcam ben of ya bugün de bu konu canımı sıkaraak uyandırdı. 2 gün rahat uyku yok valla.
(beta hcg baktırdım tık yok onu da söyleyim.)

bu listeyi biryerlere kaydetmeli. güzel öneriler var içinde. bu sene çanta alayım diyorum. yarın armada dan bakacağım orda matmazel çantaçısı vardı diye hatırlıyorum. ordan buluurm kesin şık bir model.

bitanem sağol iyi dileklerin için. ama biraz umutsuz geldi sesin. lütfen çok mutlu ol. inşallah bebeğin seninle. allahım yavrunuzu size bağışlasın. o konuşanları boşver sen. onların başına neler gelecek şu hayatta nerden biliyorlar. hiiiiç üzülme nolur. ama sorarsan ben balık hiç dayanamam. koca bir paragraftan duyduğum bir kırıcı sözcüğü bile ayırt eder günlerce üzülür takarım kafama. ve malesef benim tedavi gördüğümü nerdeyse bütün akrabalarım biliyor. annem de üzüldüğü için yakın gördükleriyle konuşuyor. söyleme diyorum ama kadıncağız hani bir umut gibi konuşuyor işte. of ne biliyim valla. allah hepimizin yardımcısı olsun.

MARIA hayırlı olsun 2 güncük kalmış noluur hamile ol yürekten diliyorum umut ol sevinç ol herkese dilerim bebek senden 9 ay ayrılmasın

inşallah ya. ben de çok istiyorum. hem mariam için hem hepimize gerçek bir umut olacağı için.

Son düzenleme:
BAHARB !! Güzel teyzee

bu tedavi bak ne güzel olacak, herşeyi boşver olur mu ? burda sana Baharb Güzel anneeee diye sesleneceğimiz günlere çok az kaldı sana da bir tane taktım haydi hayırlısı

ah janycim inşallah o kadar çok istiyorum ki. biliyorsunuz zaten hepimiz çok istiyoruz. regli olsam şu tedavim tam anlamıyla bi başlasa... tedavi sonucum olumlu olsa dünyalar benim olur. (nedense pek umutsuzum bugün ben yine.) o zaman da hergün burdaym sırayla herkese dua edip takip edeceğim.
sizden haberler nasıl program nedir şimdi?

baharb cnm kafanı başka şeylerle meşgul et.sen bekledikçe gelmez adetin eğer hamile olmadığından eminsen çörek otu ye sabahları.söktürücü etkisi var diye biliyorum.şimdiden de umutsuzluğa başlama lütfen daha ortada olan biten bişey yok tatile denk geliri dr.u düşünme sadece olduğun günü yaşa cnm yoksa bu stres kötü etkiler herşeyi.bu arada senin yumurta durumun ne şimdi iğne oldum demiştin yanlış hatırlamıyosam

badecim ben 11 tane lucrin iğnemi yaptım o iğneler öncelikle yumurtayı baskılamak için yapılıyor. adein 21. günü başlıyorsun regli olunca da doktora gidiyorsun. ben de inşallah olursam bugün yarın gideceğim doktora.

Ben bugün kırmızıları gördüm :) üzüldüm, üzüldüğüme göre demek ki hala umudum var :))))

Baharcım sana okuyamadım tatlım oysa ki eve gelir gelmez niyetim oydu ( ben okuyana kadar da sıran geçer sanırım.öptüm niyetimi bil de canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…