merhaba arkadaşlar 10 gün sizlerden uzak kaldım inşallah hepiniz için herşey yolundadır.kaldığım yerden okudum.
BADEÜZÜM canım çok üzüldüm inşallah 3 seferde bebeğine kavuşursun.geçmiş olsun.
BAHARB canım tedavin hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın................
Ben beklemedeyim bugün 10.gün heyecanlıyım ve çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum.umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum hayırlısı kısmet........................
canım ben de az önce takvime baktım tahmin yürüttüm. 24 ağustos da yumurtalar toplansa;3 gün sonra da transfer olsa 27 ağustos da transfer tarihi. (bu arada 26 sı kadir gecesi. inşallah bol bol dua edeceğim.) bu arada ben adet olmadım hala. bugün ya da yarın adet olursam bu şekilde denk gelebilir.
yarın kız kardeşimin doğum günü ne alayım hediye olarak takı parfüm almak istemiyorum. onları önceden almıştım. aklınıza gelen güzel bir hediye var mı?
yarın kız kardeşimin doğum günü ne alayım hediye olarak takı parfüm almak istemiyorum. onları önceden almıştım. aklınıza gelen güzel bir hediye var mı?
canım ben de az önce takvime baktım tahmin yürüttüm. 24 ağustos da yumurtalar toplansa;3 gün sonra da transfer olsa 27 ağustos da transfer tarihi. (bu arada 26 sı kadir gecesi. inşallah bol bol dua edeceğim.) bu arada ben adet olmadım hala. bugün ya da yarın adet olursam bu şekilde denk gelebilir.
Tekrar hayırlı olsun canım................inşallah herşey çok güzel ilerler.Sadece tedavine odaklan lütfen ben canımı sıkanlara aman boşver demeyi pek beceremiyorum çünkü Anne olma duygusu bizim yaratılışımızda var ve bunu hiç kimse anlamaz onun için benim yaptığım bazı hataları yapma lütfen.........İnşallah bebeğinle kavuşmanın zamanı gelmiştir..............sevgiyle...........
benim de aklımda ÇANTA almak var. şimdi hamilelik temalı birşey almak istemiyorum. zaten daha hiç yüzyüze de gelemedik.çantaaa bu günlerde çanta delisi oldum aklıma hemen o geldi.
çok güzel cnm bak ne hayırlı bir zamana denk geliyo.o gecenin hayrıyla herşey çok güzel olur inş.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm
Doğum günü kutlu olsun öncelikle.
Aklıma gelen hediye önerileri:
Saç maşası,saç düzleştirici,mp3 çalar vb.
Kolye,yüzük,broş,küpe,bileklik,saat vb.
Şal,tshirt,elbise,şapka vb.
Peluş sevimli bir oyuncak.
En çok okuduğu derginin 1 yıllık aboneliği
Kitap (Dünya yemekleri ve yöresel yemek tarifleri veya ilgi alanlarıyla ilgili olabilir.)
Tekrar hayırlı olsun canım................inşallah herşey çok güzel ilerler.Sadece tedavine odaklan lütfen ben canımı sıkanlara aman boşver demeyi pek beceremiyorum çünkü Anne olma duygusu bizim yaratılışımızda var ve bunu hiç kimse anlamaz onun için benim yaptığım bazı hataları yapma lütfen.........İnşallah bebeğinle kavuşmanın zamanı gelmiştir..............sevgiyle...........
MARIA hayırlı olsun 2 güncük kalmış noluur hamile ol yürekten diliyorum umut ol sevinç ol herkese dilerim bebek senden 9 ay ayrılmasın
BAHARB !! Güzel teyzee
bu tedavi bak ne güzel olacak, herşeyi boşver olur mu ? burda sana Baharb Güzel anneeee diye sesleneceğimiz günlere çok az kaldı sana da bir tanetaktım haydi hayırlısı
baharb cnm kafanı başka şeylerle meşgul et.sen bekledikçe gelmez adetin eğer hamile olmadığından eminsen çörek otu ye sabahları.söktürücü etkisi var diye biliyorum.şimdiden de umutsuzluğa başlama lütfen daha ortada olan biten bişey yok tatile denk geliri dr.u düşünme sadece olduğun günü yaşa cnm yoksa bu stres kötü etkiler herşeyi.bu arada senin yumurta durumun ne şimdi iğne oldum demiştin yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?