Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar esim 9 eylulde varıkosel amelıyatı olacak ondan sonra bır sure normal deneyecegız gelmezse nazlı bebesımız tüp deneyecegız kısmet olursa..hepinizden dua beklıyorum.. Allah yardımcımız olsun..

İnşallah emeğinizin kaeşılığını alırsınız:............

arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden. ultrason kontrollerim e2 lerim bakılıyor şimdilik. iğnelere devam. hepinizden dua bekliyorum. zaten sizden başka kimseden de dua isteyemiyorum ya neyse. iyiki varsınız. allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimizi bebeklerimize kavuştursun. bugün kız kardeşime hamile giysileri aldık. bebişe bişeyler baktık ama almadık. darısı hepimizin başına. biraz zor durumdayım ama ayaktayım. şimdi birlikte iftar yapacağız. size de afiyet olsun.

dualarımdasın cnm inan..

badecim inan biliyorum. kalpten inanıyorum. burda birkaç kişiyiz. çok bağlandım hepinize de. inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. kavuşuruz da sonra bi yerde toplanır tanışırız. zaten tanıyor gibiyim hepinizi. yüzleriniz hayalimde. kaderin buluşturduğu bu biz birkaç anne olma heveslisi inşallah bebeklerimizle biraraya geleceğiz. bu süreç hepimiz için olumlu sonuçlanır inşallah. her zaman hep dost kalalım arkadaş olalım olmaz mı?

mrb baharcım inşallah herşey yolundadır?

Allah kolaylık versin canım sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri zaten..............Rabbim bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın............Amin......

inş. cnm şöyle çocuklarımızın seslerinden birbirimizi duyamadığımız buluşmalarımız olur :)sırayla hepimizin dilekleri gerçekleşir inş. tedavinde iğnelerinde çektiğin bütün sıkıntılarında sonunda müjdeli haberler olucak inanıyorum cnm

maria cnm sen nasılsın nasıl gidiyor annelik alıştınmı ailende çok sevinmiştir ayyy çok güzel zamanlar ALLAHIM bizimle beraber tüm isteyenlerede nasip etsin

Kızlar ya badecimin yazısını okuyunca geldi aklıma, hangi illerdeyiz ? buluşsak ne güzel olurduu.....
baharcım dualarım seninle tatlım.yine dua ettim tümmm kk daki arkadaşlarım dedim nickleri de zihnimden geçirdim tek tek..Rabbim kabul eder inşallah..

maria cnm sen nasılsın nasıl gidiyor annelik alıştınmı ailende çok sevinmiştir ayyy çok güzel zamanlar ALLAHIM bizimle beraber tüm isteyenlerede nasip etsin

mrb canım şu anda sadece annem biliyor kardeşlerimde dahil başka kimse bilmiyor..........Canım keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz şimdilik..................Sebebi ise içimdeki morfoloji korkusu açııkçası.................çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah Allah izin verirse....yani mutluluk ve merak korku içinde bekliyorum ....Çok şükür tuttuğu için çok mutluyum inşallah devamı gelir canım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hepimiz...............Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın...................amin.........

mrb canım ben Adanadayım..................

kızlar bende bursa dayım :)
bu arada yazmaya çok fırsatım olmuyor ama bütün yazdıklarınızı takip ediyorum. hatırlatıyım dedim :)
dualarımda her zaman sayıyorum sizi.
mariacım, herşey yolunda gidecek inşallah. sakın korkuya kapılma. bebeğin herşeyi hissediyor unutma.
melishcim, Allah senınde yardımcın olsun. herşey yolunda gider senin içinde inşallah.
baharcım, test sonuçların nasıl çıktı, bekliyorum. iyi olduğuna eminim ama yinede sormak istiyorum.
kader arkadaşlarım benim

amin arkadaşım çok teşekkür ederim.Öpüyorum seni Rabbim senin de yardımcın olsun.

iyi yapmışsın cnm herkes bilince sürekli arayıp senide telaşlandırırlar.ahhh şu morfoloji herşey çok normal olsada 9 ay boyunca diken üstünde olucaz hepimiz maalesef. hadi o minik kalp atışınıda duyalımda biraz daha rahatlayalım cnm.inan senin bu aşamaların hepimiz için önemli çünkü sende gelişen süreçler bizim için umut oluyo. oyüzden inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum .inş. herşey çok güzel devam edicek cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…