iyi yapmışsın cnm herkes bilince sürekli arayıp senide telaşlandırırlar.ahhh şu morfoloji herşey çok normal olsada 9 ay boyunca diken üstünde olucaz hepimiz maalesef. hadi o minik kalp atışınıda duyalımda biraz daha rahatlayalım cnm.inan senin bu aşamaların hepimiz için önemli çünkü sende gelişen süreçler bizim için umut oluyo. oyüzden inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum .inş. herşey çok güzel devam edicek cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin
inş. cnm şöyle çocuklarımızın seslerinden birbirimizi duyamadığımız buluşmalarımız olur :)sırayla hepimizin dilekleri gerçekleşir inş. tedavinde iğnelerinde çektiğin bütün sıkıntılarında sonunda müjdeli haberler olucak inanıyorum cnm
mrb canım şu anda sadece annem biliyor kardeşlerimde dahil başka kimse bilmiyor..........Canım keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz şimdilik..................Sebebi ise içimdeki morfoloji korkusu açııkçası.................çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah Allah izin verirse....yani mutluluk ve merak korku içinde bekliyorum ....Çok şükür tuttuğu için çok mutluyum inşallah devamı gelir canım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah hepimiz...............Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın...................amin.........
Allah kolaylık versin canım sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri zaten..............Rabbim bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın............Amin......
kızlar bende bursa dayım :)
bu arada yazmaya çok fırsatım olmuyor ama bütün yazdıklarınızı takip ediyorum. hatırlatıyım dedim :)
dualarımda her zaman sayıyorum sizi.
mariacım, herşey yolunda gidecek inşallah. sakın korkuya kapılma. bebeğin herşeyi hissediyor unutma.
melishcim, Allah senınde yardımcın olsun. herşey yolunda gider senin içinde inşallah.
baharcım, test sonuçların nasıl çıktı, bekliyorum. iyi olduğuna eminim ama yinede sormak istiyorum.
kader arkadaşlarım benim
iyi yapmışsın cnm herkes bilince sürekli arayıp senide telaşlandırırlar.ahhh şu morfoloji herşey çok normal olsada 9 ay boyunca diken üstünde olucaz hepimiz maalesef. hadi o minik kalp atışınıda duyalımda biraz daha rahatlayalım cnm.inan senin bu aşamaların hepimiz için önemli çünkü sende gelişen süreçler bizim için umut oluyo. oyüzden inan en az senin kadar heyecanla bekliyorum .inş. herşey çok güzel devam edicek cnm rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Kızlar ya badecimin yazısını okuyunca geldi aklıma, hangi illerdeyiz ? buluşsak ne güzel olurduu.....
baharcım dualarım seninle tatlım.yine dua ettim tümmm kk daki arkadaşlarım dedim nickleri de zihnimden geçirdim tek tek..Rabbim kabul eder inşallah..
ramazanada adet olunca 3. gunu dr. gıdıcez ınsallah. bakalım bir problem yoksa 2 dr. var onlarla görüşüp tüp e başlıycam inşallah.
canım benim ya ne demek hakkım geçtiyse helal olsun sonuna kadar.Sen inşallah bebeğini alırsın göbüşüne de biz de sevinir umutla dolarız.Ne çok ihtiyacımız var umuda ;(ah badem ne güzel bir hayal... biz bu veletlere kızmaya da kıyamayacağız. nasıl büyüteceğiz bilmem
melishim dualar için çok teşekkür ederim. çok hakkın geçti. ben Ankara Eskişehir buralardayım. Türkiyedeyiz hepimiz. en fazla ne kadar uzak olabiliriz ki
baharb cnm evet çok kıymetli olurlar kesin.benim yazdığım diğer topicte bi arkadaş tüpe hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı ve eşinin de morf. de problem varmış .bu günde bebeğini görmüş böyle haberleri alınca çok seviniyorum umutlanıyorum ama kendi yaşadıklarıma çok üzülüp hemen yok benim çocuğum olmaz moduna giriyorum.Allahım yardımcımız olsun cnm senin tedavide bayağı hızlanmış hadi hayırlısı cnm lütfen çoook ümitlenip kendini kesin sonuca alıştırma hep diyorum samimiyetime güven bunu hiçbir art niyetim olmadan söylüyorum .çünkü ben bu ikinci hamileliğimde çok fazla yıkıldım kimseye belli etmemeye çalıştım ama inan dibe vurdum.inş. sende böyle bişey olmaz ama iki seçeneğe de aynı uzaklıkta ol .kardeş tavsiyesi:)Allahım emeklerimizin karşılığını versin
kızlaaar kimseler uğramamış buralara nerelerdesiniz neler yapıyosunuz BAHARB nasıl gidiyor tedavi inş. herşey yolundadır cnm MARİA cici anne sen nasılsın bebişin nasıl umarım ikinizde iyisinizdir.MELİSH sen ne yaptın cnm ne aşamadasın başladınmı tedaviye ve diğer tüm kızlaaar hepiniz iyisinizdir inş. ben bi kaç güne tatile çıkıyorum güzel haberler alırım inş. çook öptm herkesi .arada uğrayın buralar çok sessiz kalmış.bişeyler yazmak için illa tedavide veya bişeyler araştırıyo olmak gerekmiyo .sohbette edebiliriz.
mrb canım öncelikle iyi tatiller.ben iyiyim çok şükür keseyi gördük bayramdan sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışları için..............
Saol canım ben iyiyim sen nasılsın? bende merak ettim niye kimse uğramamış.
mariacım nasıl gidiyor annelik? baharb nasılsın? yeni ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bu aksam iftarda ne var yazarmısınız? banada biraz tüyo olsun :)
selalar,
ben hergün girip bi bakıyorum var mı yeni haberler diye ama kimse yazmamıştı. ben de hep kedimden yazmayım diye yazmadım. benim tedavi sürüyor hala. sanırım bu hafta sonu cumaretsi ya da pazar yumurtalar toplanacak. rapor aldım. hergün gidiyorum kontrole kan ve ultrason için. e2 değerim yükselmiş baya. dün gonalf le menagon yaptırmadım o yüzden. sinirlerim bozuk biraz önüme gelene çatıyorum. bu halimi de sevmiyorum hiç ama zırta pırta ağlamaya başladım.
yemek de yiyemiyorum. zaten oruç tyutuyorum akşam da canım istemiyor. kendime pek ii bakamıyorum özetle.
mrb canım öncelikle iyi tatiller.ben iyiyim çok şükür keseyi gördük bayramdan sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışları için..............
selalar,
ben hergün girip bi bakıyorum var mı yeni haberler diye ama kimse yazmamıştı. ben de hep kedimden yazmayım diye yazmadım. benim tedavi sürüyor hala. sanırım bu hafta sonu cumaretsi ya da pazar yumurtalar toplanacak. rapor aldım. hergün gidiyorum kontrole kan ve ultrason için. e2 değerim yükselmiş baya. dün gonalf le menagon yaptırmadım o yüzden. sinirlerim bozuk biraz önüme gelene çatıyorum. bu halimi de sevmiyorum hiç ama zırta pırta ağlamaya başladım.
yemek de yiyemiyorum. zaten oruç tyutuyorum akşam da canım istemiyor. kendime pek ii bakamıyorum özetle.
Saol canım ben iyiyim sen nasılsın? bende merak ettim niye kimse uğramamış.
mariacım nasıl gidiyor annelik? baharb nasılsın? yeni ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bu aksam iftarda ne var yazarmısınız? banada biraz tüyo olsun :)
harika bi haber bu cnm inş. kalp atışınıda duyacaksın kucağına da alıcaksın Allahın izniyle.dualarım seninle cnm kendine ve miniğine çok iyi bak
selam cnm lütfen öyle düşünme şu sıralar en çok desteğe senin ihtiyacın var nasıl ne yazmak istiyosan yaz yanında olduğumuzu bil.cnm geçicek bu günler inş. hemde hepsini unutturacak bir bebekle sonuçlanacak .şimdi streslisindir ne olucak diye o yüzden iştahın kalmamıştır ama meyve felan ye bari vitamin olur enazından kendini kuvvetlendir biraz.Allahım yardımcın olsun cnm .hayırlı sonuçlar olur inş.işlem gününüde söyleki dua edelim cnm .
slm arkadaşlar birkaç sayfa okudum şöyle bi bende paylaşım yapmak istedim benim eşimdede morfolojı %0 dı varıkosel vardı amelıyta oldu 1sene oldu amelıyat olalı şimdiki değerimiz iyi şükür ama hala ileri hızlı hareketli promlemmimiz var doktorumuz bize proxeed plus verdı 3ay günde bir kullandı eşim ama çok düzensiz arada arısütü bal polen karısımı kapsulu ginseng ve e vitamini evicap kullandı bunalıda düzensiz kullandı tabıkıde şimdiki değerimiz sayı 24 milyondu galıba morfolojı %2 oldu ileri hareketli hala %0 aralıkda tekrar kontrolumuz var bakalım nolak bu arada düzenli beslenmeye dikaket ediyoruz sebze agırlıklı beslenıyoruz domates domates çorbası nohut yemegi muz kabak çekirdegi yer fıstıgı boyle şeyler agırlıklı yiyor eşim proxeed plusu düzenli alıyor akşamları bide vitaminlere devam akşamları içiyor.bakalım aralıkda degerlerimiz en olacak.bende pkoluyum yumurtalam sorunum var 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı şuan bitki çayı kullanıyorum.doktorlar aşılama dediler hep ama bi çok arkadaşın tavsiyesiyle yaptırmadım çünkü morfolojı %0 hiç yumurtayı dölyecek sprem olmadıgı için yaptırmadık şimdi eşim düzelsin bende takıbe başlayacam allahın izniylee vakıt buldukcada sizin yazılarınızı okuyacam baştan son sayfaya kadar aranızda hamıel arkadaşlarda var galıba allahım saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerin başına inş.
slm arkadaşlar birkaç sayfa okudum şöyle bi bende paylaşım yapmak istedim benim eşimdede morfolojı %0 dı varıkosel vardı amelıyta oldu 1sene oldu amelıyat olalı şimdiki değerimiz iyi şükür ama hala ileri hızlı hareketli promlemmimiz var doktorumuz bize proxeed plus verdı 3ay günde bir kullandı eşim ama çok düzensiz arada arısütü bal polen karısımı kapsulu ginseng ve e vitamini evicap kullandı bunalıda düzensiz kullandı tabıkıde şimdiki değerimiz sayı 24 milyondu galıba morfolojı %2 oldu ileri hareketli hala %0 aralıkda tekrar kontrolumuz var bakalım nolak bu arada düzenli beslenmeye dikaket ediyoruz sebze agırlıklı beslenıyoruz domates domates çorbası nohut yemegi muz kabak çekirdegi yer fıstıgı boyle şeyler agırlıklı yiyor eşim proxeed plusu düzenli alıyor akşamları bide vitaminlere devam akşamları içiyor.bakalım aralıkda degerlerimiz en olacak.bende pkoluyum yumurtalam sorunum var 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı şuan bitki çayı kullanıyorum.doktorlar aşılama dediler hep ama bi çok arkadaşın tavsiyesiyle yaptırmadım çünkü morfolojı %0 hiç yumurtayı dölyecek sprem olmadıgı için yaptırmadık şimdi eşim düzelsin bende takıbe başlayacam allahın izniylee vakıt buldukcada sizin yazılarınızı okuyacam baştan son sayfaya kadar aranızda hamıel arkadaşlarda var galıba allahım saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?