Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın baharcım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim artık embriyologlar morfolojiyi önemsemiyor canım sen moralini yüksek tut inşallah hayırlı sonuçlar alırsın................Allah kolaylık versin......................

hoşbulduk arkadaşım cok sagol inş.hepimiz bebişlerimize kavusuruz

hoşbulduk çok sagol.inş.hepimiz emeklerimizin karsılıgını alırızsenın eşininmi morfolojısı %16 olmustu oyle bi yazı okudum ne kullanıyorsunuz peki

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar kadır gecenız mubarek olsun dualarınız kabul olsun

bu mübarek gecede Allah hepimizin gönlündeki duaları kabul etsin inş. hepimizin kadir gecesi kabul olsun.dualarınızda unutulmamak dileği ile hepinizi öpüyorum

ecrin eşim solgarda satılan pycnogenol diye bir bitkisel takviye kullandı bende burda yani kk de görmüştüm.birde keçiboynuzu fındık badem arı sütü polen içmişti cnm,

ecrin eşim solgarda satılan pycnogenol diye bir bitkisel takviye kullandı bende burda yani kk de görmüştüm.birde keçiboynuzu fındık badem arı sütü polen içmişti cnm,

anladım canım sagol keçiboynuzu ne kürünü içiyor eşim nede kendısını yiyo nede pekmezni ama ben balla karıstırp verecem inş.sagol canım

İnşallah doğal yoldan hamile kalırsın..................Allah kolaylık versin..................

arkadaşlar selam.
bugün öğlen ankara kocatepe camiisinde namaz kıldım. malesef kotla oralardan geçerken içimden geldi. girdim lavaboda makyajımı yıkadım abdest aldım bir de eşarp aldım kıldım. inşallah allah kabul eder. hepimize dua ettim.
bu sabah doktorumla konuştum benim e2 değerim çok yüksek hala. belki tedavinin iptali sözkonusu. bugün artık düşmesini bekliyorum dedi ama durumum kritik biraz. e2 düşerse yumurta çatlatma iğnesi yaptıracağım. yumurtalarm ortalama 17-18 mmm olmuşlar. yani biran evvel düşmesi lazım. siz beni anladınız ama ben yine de söyleyim bu mübarek gecede dualarınızı istiyorum. akşam yine camiye gitmeyi düşünüyorum ben de hepimize nicklerimizle dua edeceğim. öptüm hepinizi.

anladım canım sagol keçiboynuzu ne kürünü içiyor eşim nede kendısını yiyo nede pekmezni ama ben balla karıstırp verecem inş.sagol canım

bütün erkekler aynı cnm .biraz naz biraz tehdit içer merak etme:)ama çok faydalı ilaç niyetine içsin.vitamin felan ne bulursan içir yedir . hepimizin sırayla gelicek bebişleri Allahın izniyle

yaaa hiç de anlamam bu tüp tedavisinden .nasıl etkiliyomuş ki e2 ???.sıkma kendini cnm inş. düşer bu gün de herşey yolunda gider. Allahım dualarını kabul etsin bende bu akşam edicem hepimiz için ama senle maria nın önceliği var tabi:)

ALLAHIM BURDA TANIDIĞIM ARKADAŞLARIMA AİLELERİNE , BANA VE AİLEME CAN SAĞLIĞI AFİYET VER.. RABBİM BURDAKİ ARKADAŞLARIMA BANA VE BÜTÜN ÇOCUK HASRETİYLE YANAN İNSANLARA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI GÜZELMİ GÜZEL EVLATLAR NASİP ET.(şimdiden edelim dua kapıları ne zaman açık olur belli olmaz) AMİİİİİİİİİİİİİN

AMİİİN.
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAAREK OLSUN KIZLAR.
Benimde dualarımdasınız. öpüyorum hepinizi.

(Baharcım lütfen kendini üzme. belkide stresten düzelmiyordur. Bu arada Allah kabul etsin.)

Rabbim inşallah benim gördüğüm pozitif sonucu hepinize görmek nasip eder.............ve inşallah hepimiz çocuklarımızı büyütür torunlarımızı severiz.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...........................

Mrb baharcım inşallah tedavinde herşey yolunda gider.Benim sadece adetin 2 ya da 3 günü e2 değerime bakıldı sonra tedavinin hiçbir aşamasında bakılmadı neden farklı prosedür uyguluyorlar acaba?Allah kolaylık versin canım benim................

Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim inşallah bu sınavı geçmemizi sağlar inşallah hepimizin....................

bitanem ben her sabah kan veriyorum hergün bakılıyor ona göre ilaç dozu ayarlanıyor. gerçekten tuhaf yani tedavi farklılığımız. bu hafta işe hiç gidemedim. rapor aldım annemlerin yanındayım. hergün hastane kan ver ultrason çektir. bi de oruç tutuyorum. inşallah allah kabul eder. 5 de aradı hemşire biraz düşmeye başlamış. yarın gel dedi yine. büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemim yapılacakmış. inşallah aksilik çıkmaz.

badecim duanı çok beğendik biz limanla. allah razı olsun dualarımız kabul olsun.
hepinize hayırlı kandiller canım arkadaşlarım.

Badem..Canım benim ben birkaç gündür giremedim malum çalışıyorum, pazartesi bile iş başı
Benim tedavime daha başlanmadı, heyeti bekliyorum sanırım bayram sonrasında.Ege üniversitesinde tedavideyim ben.Eşimin değerlerinden dolayı dr tüp demiş ama ben iki gün önce hastaneyi aradığımda aşılamadan bahsedildi.Eşimin sayısı binlerde.hareket ve morfoloji 0 bu değerlerle aşılama olmaz ki neyse hayırlısı artık beklemedeyiz canım.heyeti bekliyoruz anlayacağın.Teşekkür ederim canım , sen neler yaptın..durumun nasıl.
Baharcım canım arkadaşım.Kendine dikkat et lütfen canım yediklerine içtiklerine dikkat et..Yumoşlarına iyi bak canım.Gelecek olan bebeklerin için güzel zemin hazırla.Sen dikkat et gerisi tevekkül.Güzel duaların için de Allah razı olsun

Allah kabul etsin canım, Allah razı olsun.Dualarımızdasınız hepiniz.

Herkesin kandilini mübarekliyorum arkadaşlar.

AMİİİN.
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAAREK OLSUN KIZLAR.
Benimde dualarımdasınız. öpüyorum hepinizi.

(Baharcım lütfen kendini üzme. belkide stresten düzelmiyordur. Bu arada Allah kabul etsin.)
canım benim Allah razı olsun , sen neler yaptın hangi aşamadasınız.anlatsana limancım seni merak ediyorum...

Mariammm canım bebekin nasıl , iyi misiniz=??????

canım benim Allah razı olsun , sen neler yaptın hangi aşamadasınız.anlatsana limancım seni merak ediyorum...

Cümlemizden canım. benim 4 yıllık evliliğim ve 3 yıldır bekleme sürem var. mayısta 2. aşılamayı oldum. ikiside tutmadı. kistlerle uğraştım.
eşimin morfoloji %1 bitkisel ilaçlar kullandı. bugün adet oldum. bakalım dr. pazartesı gunu hastahanedeyse eğer muayene olucam ve tüp tedavisine başlıycaz.
morfoloji sonuçlarınıda tedavide öğreniriz artık. ilaçlar bir işe yaramış mı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…