Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam doktordan geldim. e2 için yine kan verdim bu akşam yumurta çatlatma iğnesi yapacağım kan sonucuna göre. pazartesi de yumurta toplama. ama sanırım emriyoları donduracaklar. transfer için e2 değerim çok yüksekmiş.
bu e2 neden bu kadar yükseldi acaba? bence ilaç dozunu çok yüksek başladılar o yüzden. bu nedenle de doktoruma kızgınım ve çok moralim bozuk. hadi transfer için 1 ay daha bekleyim ama bu kadar yüksek e2 nelere yol açıyor içerde acaba?
düşerse bayramın 3. günü transfer yapılacak. gerçekten moralim çok bozuldu.

Baharcım mrb kendini bırakma lütfen demek ki hayırlısı böyle lütfen böyle düşün.............senin için doğru zamanın o günün olduğunu düşün.............moralini bozma yumurtalarının çok kaliteli olacağını düşün..................lütfen...............bu aşamadan sonra herşey sana düşüyor sorun eşlerimizde de olsa bu aşamadan sonra yük bizde......................Hadi topla kendini........................HERŞEYİN HAYIRLISI ÖNCELİKLE CANIM BENİM ÖPTÜM...........................

slm kızlaar nasılsınız bakalım??????
BAHARB cnm lütfen hemen bozma moralini dr.ların keyfi nasıl isterse öyle yapıyolar sen kendine iyi bak karamsarlığa düşme yeter .herşey yolunda gidecek inş.çok öpyrm.
kızlar ben tatile çıkıyorum bir ay kadar yokum net bulduğumda girer bakarım neler oluyuo diye çok güzel haberler alırım umarım yokken .hepinizi öpyrum kendinize çok iyi bakın .

baharcım lütfen moralini bozma. maria dogru soyluyor. daha hayırlı bır zamandır belki.
sizin şer gördüğünüzde hayır vardır diyor Rabbim. lütfen üzme kendini.

badecim sanada iyi tatiller. inşallah tatil yarar. bizde senden güzel haberler alırız İnşallah. öpüldün.

akşam üzeri doktorum aradı konuştuk. bir sorun yok benim kontrolüm alıtnda, sen stres yapma dedi.
kan sonucum düşmüş. pazartesi yumurta toplama. perşembe transfer olacakmış. inşallah başka aksilik çıkmaz. desteğiniziçin teşekkür ederim. badecim sana da iyi tatiller. bizi unutma.

baharb selam, sanırım tüp bebek tedavisindesin.olumlu düşünmek bu işi yarı yarıya kolaylaştırıyormuş bunu da unutma. hayırlısıyla olumlu sonuç alman dileğiyle..... janines den haber alamıyorum da sana sorayım dedim. ne oldu bu kıza bir sıkıntısı vardı ama gliba çözmeye çalışıyor oyüzden yok buralarda.

mrb badecim tekrar iyi tatiller.....................Baharcım güzel haberlerine çok sevindim inşallah çok güzel olur herşey...........insan tedavi sürecinde çok gel gitler yaşıyor zor bir süreç ama bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız canım..................Allah kolaylık versin.........

kızlar dr. bugun tatıle cıkacakmış. bende bugun gittim. progestoron bakıldı. hersey normal dedi. ve yarın aksam pregon iğneye başlıyorum göbişten. hiç bişey düşünmüyordum, ama şimdi nedense
çok heyecanlıyım. haftaya cumartesı akşam kontrol var. yani tüp tedavisine başladık Allah'ın izniyle. dualarınızı eksik etmeyin. bende bugun memlekete gidiyorum.
hepinize iyi bayramlar. Rabbim gönlünüze göre versin. Herşey gönlünüze göre olsun. hepinizi çoook öpüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun limancım.
Baharcım her şey daha iyi olacak sen buna inan önce.Moral önemli sen moralini yüksek tut ki bebeğin de sana tutunsun.Bol bol da yasin oku olur mu.Öptüm seni güzel haberlerini de yaz buraya.

Senin de bayramın mübarek olsun arkadaşım.

Hayırlı olsun limancım inşallah güzel sonuçlar alırsın......................Sana da iyi bayramlar canım....................Allah kolaylık versin

limancım bitanem mariadan sonra inşallah sırayla hepimiz hamile kalabiliriz. hayırlı uğurlu olsun.

İnşallah Baharcım... önce senin güzel haberini bekliyorum.

Mariacım Birşey sormak istiyorum. sen şimdi kıdemli :) olarak bi yardımcı ol. yumurta toplama işleminden sonra yanıma biri lazım olurmu acaba?
kimseye söylemedim. söylemek istemiyorum. ama sürecin nasıl olacağını bilmediğim içinde karar veremiyorum.
yardımcı olurmusun?

Günaydın canım benimkini hala sadece annem biliyor kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum.(şimdiki en önemli aşama bu inşallah duyarım)......canım ben eşimle gittim kimseye gerek olmadı yumurta toplama işlemi sonrasında şişkinlik oluyor bol su içmen lazım zaten uyutulduğun için hiçbirşey hissetmiyorsun.....................toplama işleminden sonra hastanede biraz dinlenip eve gelmiştim ama evde hiç ağır iş yapmadım.ben ilaç kullanmaya başladıktan sonra kendimi yoracak herşeyden uzak durdum canım.........................İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınz.............

duyacaksın kalp atış sesinide inşallah canım benim.
o zaman kimseye söylemiyim. zaten içimden gelmiyor. ne kadar kişi bilirse o kadar stres oluyorum sonra.

Hepinize iyi bayramlar inşallah gelecek bayrama sağlıklı hayırlı bebeklerimiz kucağımızda olur inşallah................

merhaba dayanamadım girdim internete. sabah yumurta toplama bitti işte.
çok yorgun hissediyorum. serum takıldı. kolumda intraket hala duruyo. yarında 2 serum var onu taktıracağız. beklemedeyiz şuanda yarın haber verilecek.

Geçmiş olsun canım.....ben de seni merak edip interneti açtım............en önemli bu aşamaydı transfer işlemi çok daha kolay...........inşallah güzel haberler verirsin iyi akşamlar..............

baharcım
seni çoooooooooooook merak ettim Rabbim yüzünü güldürsün canım.Çifte bayramın olsun inşallah.

Herkese iyi bayramlar kızlar. öpüyorum tek tek yanaklarınızdan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…