Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin İnşallah canım. saolasın duaların için.
umutu bende çok duydum. sayı yüksekse önemsenmiyor evet. bizde sayı 105 milyon hazırlık sonrası 63 milyon. sanırım o yüzden dikkate almadılar. ama ben aşılamanın stresine artık dayanamadım. genetik olabiliyor morfoloji bozuklugu. e vitamini çok önemli. hücreleri yenileyici özelliği olduğu için. benimde eşim baz istasyonlarıyla ilgileniyor ve sigara içiyor. bende ondan diye düşünüyorum.
önceden genelde %14 %15 olurmuş en düşük. sanırım teknoloji morfolojiyi etkiliyor. çünkü artık erkeklerde infertilite çoğalmaya başladı. morfoloji sorununuda artık fazlasıyla duymaya başladık.
Rabbim Hayırlısıyla Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin canım...

Sizin sorun neydi melish83.Hangi yöntemi deneyceksiniz...
Canım benim ben İzmir'deyim ege üniv.de tedavideyiz bilindiği üzere.Bakalım tüp b. raporumun çıkmasını istiyorum.Ve hemen yapacağız Allahın izniyle.Sonrası Allah Kerim.Şimdilik dr un bize önerdiği yöntem netleşmedi.Her ne kadar eşime ürologu tüp bebekte m.enjeksiyon olur demesi dışında.Bakalım canım.
Bizim sorunn her şey, sayı binlerde, hareket ve morfoloji %0 canım.Bu yüzden aşılama olmaz gibi geliyor ama devlet ya burası olur mu olur :))
Canım arkadaşım...Ben hala raporumu bekliyorum sürekli arıyorum hastaneyi bilgi ve gelişme var mı diye ama sonuç yok.Burayı düşünmememin sebebi sanırım gittiğimiz özel smyrna t bebek merkezi yüzünden.Bize bu değerlerle tüp şansınız bile 0 dediler bize bizi üzdüler, mikroenjeksiyon yöntemini de kullanan merkezler izmir'de yok gibi bir şey.Bakalım artık.
Her şey.stress bile etken...

Limancım hadi bakalım canımm inşallah yüzün güler yaa...umutlanıyoruz biz de var ya...öptümm

kızlar transferim çarşamba günü olacakmış. normalde 3 gün sonra yapıyorlar neden benımkı 5 gün sonra sizce ? herşey normal diyorlar ama ben ??????

kızlar transferim çarşamba günü olacakmış. normalde 3 gün sonra yapıyorlar neden benımkı 5 gün sonra sizce ? herşey normal diyorlar ama ben ??????

Canım benim hayırlısı böyleymiş bunu düşün.öpüyorum seni..bunu stress yapma sakın bunda bir şey yok..

selam kızlar nasılsınız? ben dün ankaradan ailemle eskişehir e döndüm. 1 saat önce de annemleri yolcu ettik. 23 gündür birlikteydik. kötü oldum onlar gidince. kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum. dedim kızlar varsa onlarla sohbet edeyim efkarım dağılsın. balık burcuyum da üzerinize afiyet.

cıvıl cıvıl merhaba, ben de maya yı düşünmüştüm. hatta 3 kez görüştüm. ama nedense içim ısınmadı maya ya. çok ticari geldi bana. ayrıca erkek infertilisinde üstün bir başarı yöntemi de olduğunu düşünmüyorum. macs diyolar mesela yıllardır. çok etkin bir yöntem olsaydı diğer merkezlerde uygulardı herhalde. bilmiyorum tabi net olarak allahın takdiri sonuçta. siz eşinizin sperm sayısını artırıcı tedavilere yönelin. zaten eşin muhakkak iyi bir ürologa muayene olsun. onun yönetiminde ilaç tedavisi alsın. sperm etkisini artırmadan mikro enjeksiyona geçmeyin bence. konuşuruz yine

limancım yumurta toplamayı atlattın. geçmiş olsun. bende de 12 yumurta toplandı. 8 i döllendi. 1 tane 3. gün transferi yapıldı. 3 tane de donduruldu. inşallah bebeğim tutunmuştur. kuzum gittiğin merkezin başarısı çok yüksek gerçekten. bana mesela %40 dediler ihtimal olarak. ilaçlara başladın mı? ben hala devam ediyorum.

amin bitanem inşallah eksiksiz hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. biz de morfo 0-1 çıkıyordu ama sayımız çok şükür iyiydi. seçim yapan emriyolog hanım sperm seçiminde problem yaşamadım dedi ama işte bilemiyorum allahın takdiri artık başka birşeyi sorgulamak da anlamsız o yüzden.

limancım bence bu çok iyi bir haber demek ki bizim yegencikler canavar gibi. dışarda 5. güne kadar devam edecekler bölünmeye. blast emriyo transferi olacak. şansı artıran bir durum olduğunu biliyorum. merkezin başarısının yüksek olmasına da sebep, teste kadar süren de kısa olacak o da iyi. ben sevindim bu habere. inşallah sonuç da iyi olur bitanem.

Son düzenleme:
baharcım biz burdayız yanlız değilsin. aile başkadır tabi. ama olsun bizde doldurmaya çalışırız yerlerini.
Transferle ilgili söylediklerin beni ferahlattı canım. çok teşekkür ederim. bu arada ben transfere sen tahlile gitcez. hadı bakalım. hayırlı haberlerle dönelim İnşallah.
toplama işleminden sonra şuanda progestan 200 günde 3 tane fitil olarak kullanıyorum. birde estradem tts dıye bişey var onuda 3 günde bir bacağıma yapıştırıyorum. seninde varmı öyle bişey merak ettim. östrojen salgılıyormuş. folık asitte devam.

Son düzenleme:
ben de benzer ilaçlar kullanıyorum. zaten artık yarın test günüm. sonuna geldik. çok korkuyorum. sanırım test yaptıramayacağım. yaptırsam sonucu alamayacağım.

Son düzenleme:
stres yapma bahar.hamile olduğunu düşün...düşünce çok önemli.ben de ekimde başlayacağım inşallah.anne olmak istiyorum Allah'ın izniyle. Dua edin bana da.Rabbim sana da inşallah hayırlı haberler ve neticesinde hayırlı evlatlar nasip eder. Hepimize de...Umut'ta başlayacağım inşallah tam netleşmedi ama...artık beklemek istemiyorum.Direkt mikro.Saraçoğlundan keçiboynuzu kürü ve evicap da başlıyoruz. Ekim de de olur inşallah Rabbim büyük....

ben de benzer ilaçlar kullanıyorum. zaten artık yarın test günüm. sonuna geldik. çok korkuyorum. sanırım test yaptıramayacağım. yaptırsam sonucu alamayacağım.

Canım lütfen böyle düşünme. Olumlu düşün. Ben 2. güzel haberi senden alacağımıza inanıyorum. Lütfen bize Bhcg değerini söyle yarın. lütfeeeennn. mucks mucks

Karar vermek ve biyerlerden başlamak işin yarısı zaten. Hayırlı olsun İnşallah. en kısa zamanda seninde güzel haberleini duyarız inşallah.

Yarın öğle arası gidip vericem kanı. Inşallah allahım mutlu sona ulaştırır. Ama gerçekten acayip korkuyorum. Heryerde millet nasıl hevesli test yaptırmak için. Ben niye bu kadar korkuyorum bilmem.

Canım inşallah hayırlı haberler alırızı senden.İnan ki ben bile çok heyecanlıyım senin adına ...yarın işte fırsat bulup sürekli yazmanı bekleyeceğim sonucu...eşime de dedim yarın bi arkadaşın belli olacak die...o da güldü benim heyecanlı halimi görünce...dualarımdasın...hayırlısı inşallah..

canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin yaaaaa..Dualarım seninle kuzum.Rabbim güzel yüzünü güldürsün.Bebeğin sana yapışmıştır inşalllahhhhhhhhh amin.

Günaydın arkadaşlar günlerdir internete giremiyordum.

Baharcım inşallah bugün bize güzel haberler verirsin.Sabırsızlıkla bekliyorum canım

Limancım Hayırlı olsun canım inşallah rahat bir bekleme sürecinin ardından güzel haberler verirsin............

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz................

sabah ağlaya ağlaya kanımı verdim sağlık ocağında. öğleden sonra çıkar herhalde. dün gece de çok ağladım. sinirlerim çok bozuldu o kadar korkuyorum ki negatif görmekten. ama içten içe de umudum yok. çok sağolun arkadaşlar samimiyetinize inanıyorum. desteğiniz güç verdi. keşke yanınızda olabilsem de omzunuzda doya doya ağlasam.

Canım benim böyle. lütfen ağlama. umudunu kesme lütfen. Olumlu düşün. Ama şunuda unutma Rabbim ol demezse lütfen kendini üzme.
En azından tedavi şansımız var diye düşün. bak benım bir arkadaşım var. doğuştan rahmi hiç yok. onun tedavi şansı bile yok.
Güzel haber vereceksin İnşallah. içime öyle doğuyor. senin hormonların tavan yapmış bak, şimdiden ağlıyorsan 9 ay yandı eşin desene :))

Canım benim ya iyi düşün lütfen.Canım Allahın izniyle olacak sen ne dersen de.Millet çocuğunu düşürmek için eline ağırlık alıp atlıyor ve bebek düşmüyor.Yani sen dikkat ettin gerisi tevekkül canım.Rabbim ol diyecek inşallah.GÜzel düşün ben sabırsızlanıyorummmmmmmm güzel haberler ver bize canım..
Teşekkür ederim mariacım. nerelerdesin? nasıl gidiyor? bulantın var mı? Yeğenlerimiz nasıllar?

Mariaaaaaa yeğenler mi kuzum ikizzzzzzzzzzz mi ? ana ben neden bilmiyorum bunu :) çok tebrik ederim canım..
Limancım seni de öpüyorum sen ne alemdesin.Sanırım geri kalan bir ben varım burda bugün eşimle hastaneye gidceğiz.Bakalım yine boş döncez ama bir umut..şu raporum çıksaydııııııı.dün telefon ettim 4,5 ay anca çıkar dedi.zaten 5 olduuuuu oof 1 yılı bulacak bu sanırım..Rabbim hayırlısını etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…