İnşallah hayırlı olur. Hamile olduğun haberleri de tez verilir. Tabii ki dr.lar sebep,biz sebeplere sarılıp Rabbime tevekkülüz...Bize nasip ettiyse olacak.Ben İstanbul Umut düşünmeye başladım ağırlıklı olarak. İzmirdeym ama bakalım.Morfolojiyi bazıları önemsemiyor...o yüzden çok karmaşık duygulardayım.Ümitle ümitsilk arasında. Neden morfoloji 0 olur anlayamadık eşimle.Hiç bir problem yok cinsel anlamda. Geçen kış çok ateşli grip atlattı acaba o sebep olabilir mi diye düşünüyoruz...Bakalım neyse hayırlısı...
Canım benim ben İzmir'deyim ege üniv.de tedavideyiz bilindiği üzere.Bakalım tüp b. raporumun çıkmasını istiyorum.Ve hemen yapacağız Allahın izniyle.Sonrası Allah Kerim.Şimdilik dr un bize önerdiği yöntem netleşmedi.Her ne kadar eşime ürologu tüp bebekte m.enjeksiyon olur demesi dışında.Bakalım canım.Sizin sorun neydi melish83.Hangi yöntemi deneyceksiniz...
Canım arkadaşım...Ben hala raporumu bekliyorum sürekli arıyorum hastaneyi bilgi ve gelişme var mı diye ama sonuç yok.Burayı düşünmememin sebebi sanırım gittiğimiz özel smyrna t bebek merkezi yüzünden.Bize bu değerlerle tüp şansınız bile 0 dediler bize bizi üzdüler, mikroenjeksiyon yöntemini de kullanan merkezler izmir'de yok gibi bir şey.Bakalım artık.kuzum neden böyle düşünüyorsun. demekki herşey yolunda ondan birşeyin yok. 4 gün sonra güzel haberini alacağız inşallah. lütfen ümitsiz olma. dinleniyor musun? yanında kimse var mı? Kendine çok dikkat et olur mu?
benim dün yumurtalarım toplandı. toplama işlemini hiç anlamadım ama narkoz beni çok etkiledi. toparlanmam akşamı buldu. şükür bu sabah iyiyim. 9 tane yumurta alındı. ama 6 tanes,in, döllemişlerdi.az önce haber verdiler hepside döllenmiş. fakat transfer günüm kesin değil. pazartesi yada çarşamba olacak İnşallah. Rabbim Yüzümüzü Güldürsün.
meliscim sen ne yaptın. raporumu bekliyorsun? maddi açıdan mı özeli düşünmüyorsun? karşılaştırma yapalım istersen. 3 kere aşılama oldun mu sen?
civilcivil canım bizim sonucumuz belli olunca sana da tavsiyede bulunabilirim. Bursa'dayım ben. gittiğim yerde başarı oranı % 50 nin üzerinde. buda beni biraz daha umutlandırıyor.
Her şey.stress bile etken...İnşallah hayırlı olur. Hamile olduğun haberleri de tez verilir. Tabii ki dr.lar sebep,biz sebeplere sarılıp Rabbime tevekkülüz...Bize nasip ettiyse olacak.Ben İstanbul Umut düşünmeye başladım ağırlıklı olarak. İzmirdeym ama bakalım.Morfolojiyi bazıları önemsemiyor...o yüzden çok karmaşık duygulardayım.Ümitle ümitsilk arasında. Neden morfoloji 0 olur anlayamadık eşimle.Hiç bir problem yok cinsel anlamda. Geçen kış çok ateşli grip atlattı acaba o sebep olabilir mi diye düşünüyoruz...Bakalım neyse hayırlısı...
Amin İnşallah canım. saolasın duaların için.
umutu bende çok duydum. sayı yüksekse önemsenmiyor evet. bizde sayı 105 milyon hazırlık sonrası 63 milyon. sanırım o yüzden dikkate almadılar. ama ben aşılamanın stresine artık dayanamadım. genetik olabiliyor morfoloji bozuklugu. e vitamini çok önemli. hücreleri yenileyici özelliği olduğu için. benimde eşim baz istasyonlarıyla ilgileniyor ve sigara içiyor. bende ondan diye düşünüyorum.
önceden genelde %14 %15 olurmuş en düşük. sanırım teknoloji morfolojiyi etkiliyor. çünkü artık erkeklerde infertilite çoğalmaya başladı. morfoloji sorununuda artık fazlasıyla duymaya başladık.
Rabbim Hayırlısıyla Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin canım...
kızlar transferim çarşamba günü olacakmış. normalde 3 gün sonra yapıyorlar neden benımkı 5 gün sonra sizce ? herşey normal diyorlar ama ben ??????
Bi de Ankara mı isatanbul mu merkez konusunda araştırma yapıorum.Ben ekimde tedaviye başlamak iistiyorum inşallah. İzmirdeym ama İstanbul Umut veya Ankara maya arasında kaldık. Sizce hangisi? Aslında göreceli ama yine de fikir olması açısından bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.Umut'ta çalışanların çoğu uzun zamandır orada olduğu için olumlu düşünmeme neden oluyor. Ama Maya da erkek infertilitesinde daha ii imiş ....üff ya bilemedim ne yapalım...:))help helpppp....
kuzum neden böyle düşünüyorsun. demekki herşey yolunda ondan birşeyin yok. 4 gün sonra güzel haberini alacağız inşallah. lütfen ümitsiz olma. dinleniyor musun? yanında kimse var mı? Kendine çok dikkat et olur mu?
benim dün yumurtalarım toplandı. toplama işlemini hiç anlamadım ama narkoz beni çok etkiledi. toparlanmam akşamı buldu. şükür bu sabah iyiyim. 9 tane yumurta alındı. ama 6 tanes,in, döllemişlerdi.az önce haber verdiler hepside döllenmiş. fakat transfer günüm kesin değil. pazartesi yada çarşamba olacak İnşallah. Rabbim Yüzümüzü Güldürsün.
meliscim sen ne yaptın. raporumu bekliyorsun? maddi açıdan mı özeli düşünmüyorsun? karşılaştırma yapalım istersen. 3 kere aşılama oldun mu sen?
civilcivil canım bizim sonucumuz belli olunca sana da tavsiyede bulunabilirim. Bursa'dayım ben. gittiğim yerde başarı oranı % 50 nin üzerinde. buda beni biraz daha umutlandırıyor.
Amin İnşallah canım. saolasın duaların için.
umutu bende çok duydum. sayı yüksekse önemsenmiyor evet. bizde sayı 105 milyon hazırlık sonrası 63 milyon. sanırım o yüzden dikkate almadılar. ama ben aşılamanın stresine artık dayanamadım. genetik olabiliyor morfoloji bozuklugu. e vitamini çok önemli. hücreleri yenileyici özelliği olduğu için. benimde eşim baz istasyonlarıyla ilgileniyor ve sigara içiyor. bende ondan diye düşünüyorum.
önceden genelde %14 %15 olurmuş en düşük. sanırım teknoloji morfolojiyi etkiliyor. çünkü artık erkeklerde infertilite çoğalmaya başladı. morfoloji sorununuda artık fazlasıyla duymaya başladık.
Rabbim Hayırlısıyla Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin canım...
kızlar transferim çarşamba günü olacakmış. normalde 3 gün sonra yapıyorlar neden benımkı 5 gün sonra sizce ? herşey normal diyorlar ama ben ??????
ben de benzer ilaçlar kullanıyorum. zaten artık yarın test günüm. sonuna geldik. çok korkuyorum. sanırım test yaptıramayacağım. yaptırsam sonucu alamayacağım.
stres yapma bahar.hamile olduğunu düşün...düşünce çok önemli.ben de ekimde başlayacağım inşallah.anne olmak istiyorum Allah'ın izniyle. Dua edin bana da.Rabbim sana da inşallah hayırlı haberler ve neticesinde hayırlı evlatlar nasip eder. Hepimize de...Umut'ta başlayacağım inşallah tam netleşmedi ama...artık beklemek istemiyorum.Direkt mikro.Saraçoğlundan keçiboynuzu kürü ve evicap da başlıyoruz. Ekim de de olur inşallah Rabbim büyük....
sabah ağlaya ağlaya kanımı verdim sağlık ocağında. öğleden sonra çıkar herhalde. dün gece de çok ağladım. sinirlerim çok bozuldu o kadar korkuyorum ki negatif görmekten. ama içten içe de umudum yok. çok sağolun arkadaşlar samimiyetinize inanıyorum. desteğiniz güç verdi. keşke yanınızda olabilsem de omzunuzda doya doya ağlasam.
Limancım Hayırlı olsun canım inşallah rahat bir bekleme sürecinin ardından güzel haberler verirsin.............
Limancım Hayırlı olsun canım inşallah rahat bir bekleme sürecinin ardından güzel haberler verirsin.............
Canım benim ya iyi düşün lütfen.Canım Allahın izniyle olacak sen ne dersen de.Millet çocuğunu düşürmek için eline ağırlık alıp atlıyor ve bebek düşmüyor.Yani sen dikkat ettin gerisi tevekkül canım.Rabbim ol diyecek inşallah.GÜzel düşün ben sabırsızlanıyorummmmmmmm güzel haberler ver bize canım..sabah ağlaya ağlaya kanımı verdim sağlık ocağında. öğleden sonra çıkar herhalde. dün gece de çok ağladım. sinirlerim çok bozuldu o kadar korkuyorum ki negatif görmekten. ama içten içe de umudum yok. çok sağolun arkadaşlar samimiyetinize inanıyorum. desteğiniz güç verdi. keşke yanınızda olabilsem de omzunuzda doya doya ağlasam.
Teşekkür ederim mariacım. nerelerdesin? nasıl gidiyor? bulantın var mı? Yeğenlerimiz nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?