mrb arkadaşlar kalp atışı ilk duyduğumda aklıma zsizler geldiniz sizler için o kadar dua ediyorum ki inşallah dilek kapıları açıktır ve hepimiz için anne olma zamanı gelmiştir...............
mrb arkadaşlar kalp atışı ilk duyduğumda aklıma zsizler geldiniz sizler için o kadar dua ediyorum ki inşallah dilek kapıları açıktır ve hepimiz için anne olma zamanı gelmiştir...............
liman yarın yumurtalar toplanıyor mu?
ben de öle olmuştum. önceki gece uykusuz kaldım korkudan. ama kokmana gerek yok. zaten uyutacaklar. uyanınca karın ağrın olur bir süre. o da dayanılmaz bir ağrı değil. inşallah yumuşlar çok kaliteli olur eşinin değerleri iyi çıkar da sağlıklı emriyolar oluşur. hadi allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun canım.duaların dönüp seni bulsun inşallah..Allah razı olsun Maria cım. beni de çok mutlu ettin. :2: Çok duygulandım. Ama inanınki kalpler karşılıklı.
bugün yolculuk yaparken isimlerinizi tek tek saydım. yolcunun duası kabul olur diye, bende çok dua ettim sizlere...
Limancım korkma bu senin bebeğine bir adım daha yaklaştırıyor düşünsene !! Ne kadar şanslısın maşallah.Hadi bakalım tez toplanır da kaliteli yumuşların, avatarındaki gibi şeker mi şeker bir bebekin olsun..amincanım cuma günü yani yarın yumurta toplanacak. nedense bir korku sardı beni. sabah 10:30 da toplanacak inşallah.dualarınızı esirgemeyin. öpüldünüz...
Aynı sorunu yaşıyoruz.Tek test yaptırdık.1 yıllık evliyiz.%100 baş anomalisi ama ilginç olan eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Ben 30 eşim 37 yaşında. Şaş kaldık...:2:
Anladım canım.Aslında sayınaz iyi biliyor musun.Hızınız ise süper.Önemli olan hız zaten.1 tane en hızlı olan sperm ulaşıyor yumurtaya.Tabi morfolojisi iyi olan içine girebiliyor.Hayırlısı canım..16 milyon sayı.ilerleme hızı olan%70. hareketsiz %20
Öyle gerçekten hele ben nasıl umutlanıyorum o kişiler bazen bana ulaşıyor beni teselli ediyorlar.Ama sana şunu diyebilirim.Mesela varikosel olmuşsunuz ya düzelecektir bu zamanla.3. ayı çok erken bir zaman.Yani 1 yılı aş bakalım artışa kendin bile inanamayacaksın.bizim canım hareket ile morfoloji 0, sayı da binlerde.Bazen ben de yıkılıyorum ama tekrar ayağa kalkıp yola devam ediyorum.Zamanını bekliyor bebeğim diyorum.ben 2 yıldır bebek sahibi olamıyorum.kızlar 3.5 yıllık evliyim 6 ay önce korunmayı bıraktık ben hemen dr a gidip muayene oldum herşey normqaldi eşimde muayene olmak istedi tabi biz herşey normal çıkacak diye beklerken spermiogram 72 milyon sayı morfoloji 1 ileri hareketlilik 4 şok olduk tabi.ben neredeyse depresyona girdim dr varikosel var dedi.hemen ameliyat ettirdik tabi.3.ayında tekrar spermiogram yaptırdık. yine yıkım yaşadık.sayı 21 milyona düşmüş morfoloji yine 1 ve hareketlilikte 4. öye kötü ki çaresizlik. ama bi arkadaşımız yine kk dan morfoloji 1 ken ve ileri hareketlilik 0 ken normal yoldan hamile kalmış ve bebeği 3 aylık şuan.bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama böyle şeyleri de görünce çok umutlanıyorum.allah ümidimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda.
kızlar ya ben hiçbirşey hisstmiyorum. eski halime döndüm. ağrı sızı bişey kalmadı. olmadı mı acaba diye korkuyorum. inşallah tutunmuştur bebeğim. ama umudum ve moralim azalıyor.
Bi de Ankara mı isatanbul mu merkez konusunda araştırma yapıorum.Ben ekimde tedaviye başlamak iistiyorum inşallah. İzmirdeym ama İstanbul Umut veya Ankara maya arasında kaldık. Sizce hangisi? Aslında göreceli ama yine de fikir olması açısından bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.Umut'ta çalışanların çoğu uzun zamandır orada olduğu için olumlu düşünmeme neden oluyor. Ama Maya da erkek infertilitesinde daha ii imiş ....üff ya bilemedim ne yapalım...:))help helpppp....
kızlar ya ben hiçbirşey hisstmiyorum. eski halime döndüm. ağrı sızı bişey kalmadı. olmadı mı acaba diye korkuyorum. inşallah tutunmuştur bebeğim. ama umudum ve moralim azalıyor.
Limancım Bursa da mı devam ediyorsun tedaviye?Morfoloji Yanibaş anomalisi%100 iken mikroenjeksiyondan başka yöntemlerin faydası ne kadar oluyor.Ben direkt mikro yaptırmayı düşünüyorum.Zira yaş artık kemal erdi....Bazen ümitsiz oluyorum çok kötü bir durum...bazen de sağolsun eşim çok anlayışlı ve benimle uğraşabilio onun desteği ile ii oluyorum...ne bileyim işte anlarsınız neler hissettiğimi...imtihan işte...Bi de merkez sormamın nedeni bugün adetimin 2.günü ve düzenli olur çok şükür 9 ekim de tekrar gelecek ve ben o tarihte başlamak istiyorum.o yüzden acele ediyorum...çok heyecanlanıyorum düşününce:)
evet canım. bursa'da jimer hastanesinde Dr.Suat Hazeri var. İstersen nettende araştır. bende 30 yaşıma girdim artık. bizim morfoloji %1 idi. aşılama 2 kez denedik. sayı çok olduğu için aşılamada başka bir dr. ısrar etmişti. bende 3. yü artık istemiyorum dedim ve Suat beye gittim. bakalım sonuç ne olacak. Biliyorsun dr lar bir sebeb. önemli olan Rabbim ol desin.
transferim olsun detayıyla herşeyi paylaşıcam İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?