kızlar günaydın, benim aşılamalarımı hulusi bey yaptı. bence hulusi bey iyi bir doktor. kendisine de güvenim tam ancak bizim durumumuzda tüp bebek de emriyolog sperm seçimi çok öneli. laboratuvar çok önemli. bu konuda sıkıntılıyım başkentten. çünkü emriyologları sperm seçimini neye göre yapıyor. laboratuvar ortamı nasıl ilk denemede olsun istiyorum çünkü çok ilaç yüklenecek. bide olmazsa zaten çok yıkılırım. inşallah allahım yüzümüze güler hepimizde ilk tüp bebekde hamile kalabiliriz. love 27
sen hangi şehirdesin? ben tüp bebek için maya başkent (ankara) ve bahçeçi umut (istanbul) araştırmayı düşünüyorum. eşim nisandan beri ilaç kullanıyor. geçen hafta da dna fragmantasyonuna bakıldı bugün yarın çıkacak sonuçlar. morfoloji de aynı şekilde 2,5 ay önce bakılmıştı. çok merak ediyorum inşallah morfoloji biraz olsun düzelmiştir.
badezuzum senin doktorun kim sen istanbuldasın diye hatırlıyorum. eşin tedavi oluyor mu? benimki salı gününden beri klomenden iğne tedavisine geçti. tüp bebeğe hazırlık umarım herşey yolunda gider.
HABER: Trkiye'nin kinci EmbryoScope'u Yine Baheci'de haberi
bahçeci umut çok karşıma çıkmaya başladı ama ankara istanbul nasıl gidip gelecem iş problem.
kızlar günaydın, benim aşılamalarımı hulusi bey yaptı. bence hulusi bey iyi bir doktor. kendisine de güvenim tam ancak bizim durumumuzda tüp bebek de emriyolog sperm seçimi çok öneli. laboratuvar çok önemli. bu konuda sıkıntılıyım başkentten. çünkü emriyologları sperm seçimini neye göre yapıyor. laboratuvar ortamı nasıl ilk denemede olsun istiyorum çünkü çok ilaç yüklenecek. bide olmazsa zaten çok yıkılırım. inşallah allahım yüzümüze güler hepimizde ilk tüp bebekde hamile kalabiliriz. love 27
sen hangi şehirdesin? ben tüp bebek için maya başkent (ankara) ve bahçeçi umut (istanbul) araştırmayı düşünüyorum. eşim nisandan beri ilaç kullanıyor. geçen hafta da dna fragmantasyonuna bakıldı bugün yarın çıkacak sonuçlar. morfoloji de aynı şekilde 2,5 ay önce bakılmıştı. çok merak ediyorum inşallah morfoloji biraz olsun düzelmiştir.
canım ben şuan bitliste yaşıyorum 1 ay sonra taşınıyoruz burdan,merkez konusunda ben çok kararsızım umut tüp bebek merkeziyle ilgili çok olumlu şeyler duydum,biarara timur gürgan kligi burda bir arkadaş tavsiye etti ama orayla ilgili kulupte çok olumsuz şey var bilemiyorum..hulusi beye muayene oldun biarada onu düşünmüştüm ama ordanda vazgeçtim bakalım kısmetimizde neresi var
kaan aydos bize endol ve proxeed plus verdi eşim 2 aydır onu kullanıyor bakalım degerler degişcek mi,hakkımızda hayırlısı artık...
dna fragmantosyonu ne?ona nasıl bakılıyor?
morfoloji %0 olunca sperm dna sına baktırıyor kaan hoca bilmiyorum herkesden istiyor mu ama tüp bebeğe geçmeden önce yaptıralım dedi bize. ankara üniversitesi morfoloji kampüsünde bakılıyor. genellikle morfoloji ile dna kırılması paralelllik gösteriyormuş. yani özetle bu testin sonucunda eger dna anormalisi de yüksek çıkarsa şansımız çok çok azalacak. umarım kötü çıkmaz.
maria73 günaydın canım, aşılama sonucun ne oldu
bitanem benim aşılama dan da sınıfta kaldığım için tüp bebek planlıyoruz. bir ay ara verdik. zaten 5 cm kist oluşmuş, o kadar büyüyen yumurta bi işe yaramayınca kiste dönüşmüş. bak şimdi aklıma geliyo yoksa bu çatlamadı da mı kist oldu?? o ilacı da kullananlar var ama biz almadık. şuanda zaten çok ilaç kullanıyor. proxeed plus kullanıyor belki o bitince o ilaca geçeriz. eşim de bugün sonuçlarını alamaya ank üni. ne gitti. morfo + dna sonucu için. inşallah olumlu çıkar sonuçları.
tüp bebek nerde yaptırcaz onu bilmiyorum düşününce de strese giriyorum. saldım ben de.
BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.
LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor)
BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (DKH kullandı.)
LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.
MARİA73: morfo:%0 - 2. aşılama sonucunu bekliyor (27,06,11)
hayırlısı cnm çok iyi araştırmak gerekiyor ama buradaki yorumları da iyice oku ..çünkü bu ve bikaç tane daha merkezin çok yoğunluktan dolayıilgisiz olduklarını felan yazmışlardı..ben hiç görüşmedim bu merkezle....izin alamazmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?