hey Allahım e peki niye bu ''sapasağlam insanların'' çocukları olmuyo.....neyse dr. düşmanına çıkacak adım:)cnm soğan kürünü uygula mutlaka benim iki tane olmuştu dr. bu ay zor erirler anca iki ayda geçer demişti.soğan suyu silmiş süpürmüş.dene boşa bir ay daha geçmesin..ayrıca bol incir ye..daha önce rahim filmi çekmedinmi sen neden çekiyolar...neyse hakkında hayırlısı cnm demek dr. durumunu uygun bulmuş aslında bence daha iyi, belki aşılmada hamile kalabileceksin boşuna maddi manevi yıpranmamış olursun ..
canım aynısını bende düşündüm......soğan kürü ve dkh aynı anda olur mu?bir de nasıl yapıyorsun o kürü.........rahim filmi çekilmedi canım aşılama öncesi.......onu da anlamadım ya neyse....şimdi başka yere gidiyorum.....acaba psikolojik olarak çok mu takıyorum ondan mı olmuyor diye düşündüm anlamadım.bir de o bitkisel hapı eşim için aldık.zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor hayatta inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.............
mrb badeüzüm canım dkh ile soğan kürü aynı anda yapılır mı nasıl yapacağım birde bu kürü?tşk ederim :93:
aynı anda yazdık galiba yukarıda yazdım cnm gözden kaçtı:)
mrb bahar b dün doktora gittim 2 tane kistim olmuş ilaçlarda dkh kullanacağım..........bu arada doktor morfoloji önemli değil onlar internet bilgisi dedi............cuma günü rahim filmi çekeceğiz belki tekrar aşılama yaparız dedi anlamadım ki..............
rahim filmi çekilmeyen arkadaslara önerim çekilmeden hiçbir işleme başlamayın maddi manevi gereksizz...
benm eşimde sıkıntı vardı doktorum rahim güzel,yumurtalık güzel,yumurtlamada da adette sorun yok kan değerleri düzdün sende sıkıntı yok gerekte yok deyip çekmedi film aşılama yapıldı negatif sonuç alınca dr.umu değiştirdim o anlattı işte mutlaka görmemiz lazım dedi ve çekildim sonuç sol tüpüm tamamen kapalı içi sıvı birikmiş(hidrosalpenks) ve açılsa bile işlevini sıvıdan dolayı tamamen yitirmi..bu durumda tüp bebeğe geçseydim sıvıdan dolayı sonuç pozitif olsa dahi embriyo o sıvıda kayıyor ve düşüğe sebeğ oluyormuşş ben laparoskopi ile tüpümü aldırdımm...
şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum artıkk..
selam kızlar tailden yazıyorum, maria üzülme canım aynen bende de 2 kist vardı 2 ve 5cm 15 gün dkh kullanıp dün kontrole gittim. bir tane kalmış o da 1,7 cm e düşmüş. ben de soğan kürünü içemediğim için her akşam sumaklı soğan yedim. herhalde faydası olmuştur. dün bide gögsümde fibroadenom kist olduğu için 2 aşılama sonrası nedir durumu diye ultrason çektirdim. allaha çok şükür büyüme olmamış. ama genel cerrah tüp bebekten önce fibroadenomu alalım kesinlikle dedi. kadın doğum dotorumda aldırıp öle gel dedi. çok canım sıkıldı. hiç aklımda yokken bide meme ameliyatı çıktı. 14*16*6 mm boyutlarında bir sürü yerde de 30 mm nin altındakilere takip önerilir cerrahi işleme gerek yoktur yazıyor. bide bu ameliyatı olan çoğu kişide aynı yerde kist tekrarlamış. önce çok akrarsız kaldım ama şuanda kesinlikle o ameliyatı yaptırmamayı düşünüyorum. morfoloji ye biizm doktor da takılmayın diyo ama 2 aşılama da sayı çok iyi 4 yumurta gelişmişken olmadı. nedense çoğu kadındoğumcunun böle bir inadı var valla ben de anlamdım gitti. doktorun karşısında da inat etsen dik kafalı durumuna düşüyorsun. hastanede de dün hep hamileler vardınereye baksam bi kadınla tanıştım o da yeni öğrenmiş keseyi görmeye gelmiş. onunla sohbet ederken telefonla başka biri arayıp hamileyim dedi.
öncelikle geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin göğsünde oluşan kist içini ibrahim saraçoğlunun sitesin de bitkisel şeyler olabilir bir bak istersen....... bende adetim biterse yarın rahim filmi çektireceğim hayırlısı.....inşallah bizlerde birbirimize en kısa zamanda burdan güzel haberler veririz......acaba çok mu kafamıza takıyoruz ondan olmuyor anlamadım......zamanı gelmemmiş demek ki hayırlısı canım.....iyi tatiller
inşallah mutlu sonucu hepimiz alana kadar birbirimize destek olalım. kolay gelsin, inşallah tüplerde bi sıkıntı yoktur. ama rahim filmi çekilmeden aşılama yapılması çok mantıksız geldi bana. hakkında hayırlısı olsun bitanem.
geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı sonuç alırsın, sana bişey sorabilir miyim? yumurta kalitesine göre değişir tabi ama puregon kullanıyorsan kaç doz alıyorsun günlük ve kaç gün devam edecek iğne yapman. aslında demek istediğim doktorun kaç yumurta geliştirmeyi planlıyor.
arkadaşlar aşılama ıcın yarın benı cagırdılar..regl ın 2.gunu...bana sadece iğne mı verdcekler yoksa bu halde muayene mı edıcekler??????????
kızlar merhaba, tüp bebek tedavisine başlayan var mı?
mrb bahar b canım nasılsın ?ben bugün rahim filmi çekildim herşey normal şu anda..........bu ay başka bişey yok........herşey normal çıkarsa aşılama yapalım demişti ama ben tüp bebek istiyorum tekrar tekrar ilaç almak istemiyorum sence ne yapmalıyım.........:44:
beni muayene etti ama kist erimişmi diye baktı yoksa sadece ilaçları veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?