Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok geçmiş olsun canım..........inşallah bir an önce sağlıklı bebeklerimiz olur bütün çektiklerimizi unuturuz.......

benim bu ay aşılama iptal cnm....eylüle kaldı

neden klomen kullanıyordun en son? Rahim duvarı yani endometrius mu yeterince kalınlaşmadı? Ilk aşılamam da ben de klomenle başladım. Ben de böyle olmuştu. Benim de aşılama iptal oldu. Hemen sonraki ay denedik. Siz neden 2 ay ara verdiniz.

cnm benim tıkalı tüpten yumurtlama olmuş bu ay...o yüzden iptal oldu 2ay sonra olmasıda diğer adet tarihim ramazana denk geliyor ve ben oruç tuttuğumdan yapmıycam malum muayeneler felan ...diğer ayda dr izine çıkıyo işte eylül sonu gibi artık hayırlısı sen ne durumdasın?????

biz de bu ay tüpe başlayacağız, reglimi bekliyoruz aslında dkh kullanarak biraz regliyi de geciktiriyoruz çünkü doktorum bir hafta yurt dışına çıkıyyor.onun dönüşüyle başlıyoruz. bu ayın sonuna kadar transfer yapılmış olur tahminim. 18 temmuz da başlayacağız. ramazan ın ortalarına doğru sonuç alacağım. oruç ben de heryıl tutarım inşallah bu yıl da tutma kısmet olur. belki bu bekleme süresinde tutmamam mı gerekir bilemiyorum? inşallah ilk denemede olur. bu gün varis çorabı giydim. dkh bacaklarımda varise sebep oluyor. başlangıcındayken tedbir almak için varis çorabı aldım. inşallah eylül e kadar sen de doğal yoldan hamile kalırsın da bu sıkıntıları hiç yaşamazsın.

inş. hemen olur cnm ya ...güzel haberlere ihtiyacım var.. umuttaki kampanyayı gördünmü kk üyelerine ilaçlar dahil 4.250tl ama ağuatosta..ya bende ayn ı ilacı kullandım bende bişey yapmadı geçmiş olsun yeterince sıkıntımız var bide bu varis felan üstüne tuz biber oluyo çok şükür yinede Allah başka dert vermesin.bence transfer olursa tutma çünkü embiryo tutunmaya çalışırken bide vücudun zayıf kalır...zaten kalrısan hiç tutma bu yıl..
ben çok kötüyüm ya kendimi çok hazırlamıştım şimdi dön başa...bu ay kadın doğum dr. da yumurta takibi yaptırıcam eğer açık tüpten gelişirse yumurta dr.a çatlatma iğnesi versin diycem klomeni kendim alıp kullanayım sonra takip yaptırayım diyorum bide şu preseedi kullanAyım ..sen kullandınmı hiç...

bitanem aman klomeni falan kafana göre kullanma, ben de eşim askere gidecekti son ay diye kullandım. doktoruma ulaşamadığım için kendim başladım. sonra doktor çok kızdı bana, bir önceki ayda kullandığın için önce kist falan yapmış mı onun kontrolunu yaptır. ona göre doktor kontrolünde klomene başlayıp takibini yaptırabilirsin. hayırlısı olsun inşallah denk gelir.

yok cnm dediğim dibi kadın doğum dr.um vardı önceden gittiğim eşimdeki sorunu bilmediğimiz zamanlar gel klomen başlayalım sana demişti sonradan morfoloji hayatımızı değiştirdi..şimdi dr.um izindeyken bu ay boşa gitmesin dedim adet olunca gideyim baksın kist felan yoksa kullanayım sonrada çatlatma iğnesi..bunu zaten tüm pko lu hastalarda kullanıyolarmış...

kızlar nasılsınız bakalım ? 15 gun kadar yoktum.memlekete gittim. bıraz kafa dagıtıyım dedım. iyi dagıtmışım.
dkh hapım bıttı. adetın 3. gunu dr. gıtmem lazım ama gitmiycem. bende ramazan sonrasına bırakıyorum. kafama cok taktıgımı düşünüyorum.
durum buyken zaten olmaz dıye kendime zaman verdim. biliyorum zor ama çok takmayın kafanıza olur mu? (bende dahil)

Hoşgeldin, tahmin ettim bi yerlere kaçtığınızı. Ben bu ay ilk tüp bebek şeysine başlıyorum allahın izniyle. 15 temmuz gibi kızmetse. şimdi varis çoraplı olarak hayatımı devam ettirmekteyim.

hayırlısı ....beraber başlıyoruz ozaman yol arkadaşım:)))))

Hoşgeldin, tahmin ettim bi yerlere kaçtığınızı. Ben bu ay ilk tüp bebek şeysine başlıyorum allahın izniyle. 15 temmuz gibi kızmetse. şimdi varis çoraplı olarak hayatımı devam ettirmekteyim.

hadi hayırlısı arkadaşım. Rabbim bu sefer ol der de çabaların sonuç verir inşallah.

mariaaa hsg çektirdinmi sonuç nasıl hadi iyi çıksında aşılmana başla sende.......:)

mrb canım rahim filmi çekildi sorun yok sorunumuz morfoloji doktora göre internet bilgisiymiş inşallah öyledir........aşılama yaptırmayı düşünmüyorum tekrar tekrar ilaç alıp yumurtalarla oynamak yerine tüp bebek istiyorum........hayırlısı..........hepimiz için........

menopur verıldı pazartesı gunu ...cuma kontrole gıdıcem.yumurtalar kontrol edılecek..umarım buyumus olurda bıdaha olmam bu ıgneleri..

inşallah güzel haberler verirsin.........artık vakti gelmiştir de bebeğin sana gelir inşallah

çok sevindim cnm bende artık senin gibi düşünüyorum yani tüp bebeği ama ben hiç aşılama olmadığımdan dr. deneyelim dedi..bende tek taraf açık orda olsa bile yumurta büyüklüğü uygun olcakmı bunlar olana kadar aylar geçip gitti...beklemek istemiyorum artık...evet sadece hayırlısı ve en kısa zamanda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…