haklısın nazelmascım ama ne kadar az insanla paylaşırsan o kadar az dağılırsın ona laf anlat buna dert anlat insan tükeniyor bana güven hiç kimse bilmediği halde kendi aramızda bile konuşunca ben ağlama krizindeyim komşular soruyordu ilk zamanlar sizin evden feryat figan ağlama sesleri geliyordu birir mi öldü diye evet diyordum yakın bir akraba ne yapayım ilk tüp bebek olmadığında kafamı parçalamak için duvara vurduğumu hatırlıyorum inan benim kadar acı çeken biri olamaz. belki bu bir savunma mekanizmasıdır . kimseye anlatmadığım için buraya üyeyimdir siz beni görmüyorsunuz ama anlıyorsunuz.
senin durumuna da dikkat ettim eşin ameliyattan sonra resmen düzelmiş birçok kişi varikoselden birşey elde edemiyor bak bu bir işaret tedaviye cevap veriyorsunuz Allah size yol açıyor bebeğinize varmanız için
kendinde yumurta takibi yaptırmanı tavsiye ediyorum preseed jel varmış ben hiç kullanmadım ama herkes pek memnun onda ovulasyon günlerini buluyorsun jelde spermleri hızlandırıp yumurtaya eriştiriyormuş. onu kullanın bir kaç ay. bence sizin olur doğal yolla. baktın bir sorun var histeroskopi yaptırırsın ayrıntılı görünüyor rahim içi bayıltıyorlar da.
sabırsızım diyorsun benim kadar olamazsın o kadar sabırsızdım ki 3 yıldır burnumdan fitil fitil geliyor, eğer yaşın gençse sakın üzülme biz yaşlı olduğumuz için bu kadar üzgünüz eşimle, yoksa nasıl olsa her derdin vardır bir dermanı
güzelim üzme kendini bukadar yaş 26 3 senedir istiyorum bende dr.gittim klomen verdi sadece üçay kendim denicekmişim klomen içip yumurta takibi yok catlatma igneside yok ben bir şey anlamadım sadece klomenle oluyormu bilmiyorum bu ayda olmazsa bayramdan sonra başka bir dr.gitcem orucum aksamasın diye gecen sene aksamıştı bana eşim düzelmemişti fayda göremedimbu arada ben rahim filmi cekildim bir şey yok tu hormon falan tset lerinde normal cıktı inş.bekledigimiz o gun gelir birbirimize dua edelim...