kızlarr biz bugün gittik kaan hocaya..çoookk memnun kaldık..daha önce üroloji profuna gitmiştik ve hiç bir şey önermemiştii..kaan hoca ilaç yazdı..bakalım inşallah hayırlsıı olur..tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım ..:)
kaan hocayı öneren arkadaşlara çooookk teşekkür ederim..
tüp bebek doktorları morfolojiyi önemsemiyorlar.niçin olmadıgı hakkında birşey söylemediler.morfoloji sıfır malesef proxed plusu yeterince kullanmadık. bilemiyorum işe yaradımı. antalyanın ilçesinde oturuyorum.ayrıca bu konuları (annem de dahil)hiç kimseye söylemedim .ilk defa burda söylüyorum.[/Q
ne kadarlık evlisin peki?ben soran herkese söylüyorum.sonuçta herkesin başına gelebilecek bir durum..insanlarda bildikleri için sormuyolar hiç bişey.peki eşinin öorfoloji dışındaki değerleri nasıl.bizde hareket ve morfoloji sorunlu
kızlarr biz bugün gittik kaan hocaya..çoookk memnun kaldık..daha önce üroloji profuna gitmiştik ve hiç bir şey önermemiştii..kaan hoca ilaç yazdı..bakalım inşallah hayırlsıı olur..tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım ..:)
tüp bebek doktorları morfolojiyi önemsemiyorlar.niçin olmadıgı hakkında birşey söylemediler.morfoloji sıfır malesef proxed plusu yeterince kullanmadık. bilemiyorum işe yaradımı. antalyanın ilçesinde oturuyorum.ayrıca bu konuları (annem de dahil)hiç kimseye söylemedim .ilk defa burda söylüyorum.[/Q
ne kadarlık evlisin peki?ben soran herkese söylüyorum.sonuçta herkesin başına gelebilecek bir durum..insanlarda bildikleri için sormuyolar hiç bişey.peki eşinin öorfoloji dışındaki değerleri nasıl.bizde hareket ve morfoloji sorunlu
on yıllık.sperm sayısı normal.kaan beyden cevap bekliyorum.siz kaç yıllık evlisiniz.?ben burda birde nevrosky de morfoloji düşüklügü var diye okumuştum %1 yada%2 galiba ama şimdi çocuk sahibi
birşey değil canım yardımcı olabildiysek ne mutlu bizekızlarr biz bugün gittik kaan hocaya..çoookk memnun kaldık..daha önce üroloji profuna gitmiştik ve hiç bir şey önermemiştii..kaan hoca ilaç yazdı..bakalım inşallah hayırlsıı olur..tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım ..:)
Kaan beye nasıl ulasıyorsunuz degerlerı maıl mı atıyorsunuz
merhaba jinekologlar bu morfolojiyi önemsemiyorlar bende aşılama yaptırıcaktım ama okudugum kadarıyla olmıycak gibi.daha öncede iki kere tüp bebek denemem var.bende bugün kaan aydos e.mail yazdım inşallah hayırlı bircevap gelir.krishazel bunların hepsini aynı andamı kullandın?birde hamile kaldıgında morfoloji kaçtı?tüp bebek sırasında eşim prooxsed plus bir buçuk ay kullandı devam etmedik.galiba eşin varikosel ameliyatıda oldu .eşim kesinlikle olmaz.cevaplarsanız sevinirim.
hamile kaldigim ay esim yeni sperm testi vermisti zaten
ileri hizli sifir
morfoloji 1 di hamile kaldigim ay
evet canim bunlarin hepsini ayni anda kullandik zaten hepsi vitamin hicbir yan etkisi yok
Eger hamileysem Kaan Hoca sayesinde ... Once Allahin izniyle sonra onun yardimiyle
kaan beyle görüşme nsl oluyor ben ist dayım randevu sistemiyle mi
on yıllık.sperm sayısı normal.kaan beyden cevap bekliyorum.siz kaç yıllık evlisiniz.?ben burda birde nevrosky de morfoloji düşüklügü var diye okumuştum %1 yada%2 galiba ama şimdi çocuk sahibi
biz de bir buçuk yıla doğru gidiyoruz.morfoloji 2 idi bir ay sonra başka merkezde 1 çıktı.10 yıl dır bebek düşünüyomusunuz peki.çünkü sadece morfoloji sorunsa olması lazımdı diye düşünüyorum.bi de o nevrosky tüp bebekle hamile sanırım..
biz de bir buçuk yıla doğru gidiyoruz.morfoloji 2 idi bir ay sonra başka merkezde 1 çıktı.10 yıl dır bebek düşünüyomusunuz peki.çünkü sadece morfoloji sorunsa olması lazımdı diye düşünüyorum.bi de o nevrosky tüp bebekle hamile sanırım..
beş yıl kadar istememiştik.bende de kanallardan biri tıkalıydı laparoskopi ile açıldı.aşılama yaptırıcaktık ama burdan okudugum kadarıyla morfoloji sıfır olunca aşılama tutmuyormuş.iki kerede negatif tüp bebek denemem var
hamile kaldigim ay esim yeni sperm testi vermisti zaten
ileri hizli sifir
morfoloji 1 di hamile kaldigim ay
evet canim bunlarin hepsini ayni anda kullandik zaten hepsi vitamin hicbir yan etkisi yok
Eger hamileysem Kaan Hoca sayesinde ... Once Allahin izniyle sonra onun yardimiyle
senin ki gerçekten mucize olmuş.dr bize bu değerlerle aşılama bile yapmam dedi.vitaminler sizde işe yaramış çok şanslısınız ama kullanan bir çok kişi duydum işe yaramıyor genelde.en azından bu doktorum tüp bebeğe şans veriyor.gittiğim en umutlu dr antalyada kendini kanıtlamış biri.yani doktoruma bu yüzden çok güveniyorum.
tedavimizin 6. ayinda hamile kaldim
sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi tedavi baslangici
dogal seylerde yaptik tabi
keciboynuzu kuru
incir kuru ( erkek icin )
ari sutu bal polen
klomen
proxeed plus
evicap 400
ginseng
ginko biloba
omega 3
L arginine
kullandik hic ara vermeden
sayimiz 90 milyon oldu 6. ayda .
ama varikosel varsa ameliyat sart.
:79:
gerçektende krishazelinki bir mucize.hangi doktora gidyorsun antalyada.:79:
Sinan Kurşun agidiyorum.vitale hastenesinde.bu ay aşılama yapalım demiştim o da aşılama boşuna olur.sizin durumunuzda şansı arttırmaz dedi.işte önce histeroskopi yapcak bana.sonra da tüp bebek yapalım diyor ama ben henüz tüp bebek düşünmüyorum.
Sinan Kurşun agidiyorum.vitale hastenesinde.bu ay aşılama yapalım demiştim o da aşılama boşuna olur.sizin durumunuzda şansı arttırmaz dedi.işte önce histeroskopi yapcak bana.sonra da tüp bebek yapalım diyor ama ben henüz tüp bebek düşünmüyorum.
antalyada yaptran çok galiba antalya tüp bebek merkezinde yaptıran varmı? sayı ve morfolojisi düşük olup,benim dr murat beydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?