Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba suuperisi sizin sorun neydi morfoloji kaçtı.doktor ne önerdi.çok soru soruyordum galiba

çoookk güzl bende perşembe sabahı odayım memnun kaldığına sevindim inşallah bizede güzel şeyler söyler hadi hakkımızda hayırlısı

birşey değil canım yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
memnun kaldınız demek,benimde imkanım olsa hemen giderdim

Kaan beye nasıl ulasıyorsunuz degerlerı maıl mı atıyorsunuz

evet sumakcım tüm bilgilerini oluşturan bir mail at, birkaç gün içinde cevap geliyor

aa bunu ne karsılıgında yapıyor ücretsiz mi ..

bu zamanda kendı cebını düşünmeyen doktor bulmak zor valla ya ,o kadar ck duydum okudum kı ..

bızım degerlerımız cok kötü degılmıs dktorumuzun dedıgıne gore ama şu morfolojı dıyorsunuz ya O dı 3 tu dıye onu bulamıyorum ben ..

.

Son düzenleme:

hamile kaldigim ay esim yeni sperm testi vermisti zaten
ileri hizli sifir
morfoloji 1 di hamile kaldigim ay

evet canim bunlarin hepsini ayni anda kullandik zaten hepsi vitamin hicbir yan etkisi yok

Eger hamileysem Kaan Hoca sayesinde ... Once Allahin izniyle sonra onun yardimiyle

kaan beyle görüşme nsl oluyor ben ist dayım randevu sistemiyle mi

senin ki gerçekten mucize olmuş.dr bize bu değerlerle aşılama bile yapmam dedi.vitaminler sizde işe yaramış çok şanslısınız ama kullanan bir çok kişi duydum işe yaramıyor genelde.en azından bu doktorum tüp bebeğe şans veriyor.gittiğim en umutlu dr antalyada kendini kanıtlamış biri.yani doktoruma bu yüzden çok güveniyorum.

:79:
gerçektende krishazelinki bir mucize.hangi doktora gidyorsun antalyada.:79:

peki bu arı sütü bal polen karışımının ölçüsü nedir.ginko biloba, omega 3,ginseng ,Larginine nerden aldın?evicap 400 günde birtanemi?çinko kullandınızmı?sen gerçekten bir mucizesin hemde ileri hareketlilikte sıfırken hamile kalmış olman.inşallah saglıkla kucagına alırsın.daha önceden aşılama tüp denemeniz oldumu.olduysa hangi merkezde. çok soru sordum farkındayım ama bizleride en iyi anlıycak sizlersiniz cevapların için şimdiden tşekkür ederim:97::97:

:79:

gerçektende krishazelinki bir mucize.hangi doktora gidyorsun antalyada.:79:

Sinan Kurşun agidiyorum.vitale hastenesinde.bu ay aşılama yapalım demiştim o da aşılama boşuna olur.sizin durumunuzda şansı arttırmaz dedi.işte önce histeroskopi yapcak bana.sonra da tüp bebek yapalım diyor ama ben henüz tüp bebek düşünmüyorum.

sizin sperm sayısı ve ileri hareketlilik kaç acaba sen neden histeroskopi yaptırıcaksın:79:

aşılama neden boşuna olur dedi

antalyada yaptran çok galiba antalya tüp bebek merkezinde yaptıran varmı? sayı ve morfolojisi düşük olup,benim dr murat beydi...

antalyada yaptran çok galiba antalya tüp bebek merkezinde yaptıran varmı? sayı ve morfolojisi düşük olup,benim dr murat beydi...

Ben yaptırdım cnm;
Sayı ve morfoloji düşük bizimde ilk denemede takipleri vitaleden fuat bey yaptı.transferi Hasan bey sonuç negatifti.Şimdi dondurulmuş embriyo transferi denicez.Doktorumuz kemal bey bakalım hayırlısı.Birazda şans ve kader işi.Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…