Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz sanırım memorialdesiniz ben o salçayı da takip ediyorum sanırım laboratuvarlarına çok güvendikleri için yüzde 90 5.gün transferi yapıyorlar ama biz izmirdeyiz ve burada genelde 3. Gün transferi yapıyorlar. Benim mantığına göre de 5. Gün transferi en iyisi ve 5. Güne çıkmayacaksa transfer yapılmaması ama o durumda merkezler para alamayacağı için bunu yapmıyorlar 3. Gün transfer ediyorlar.3. Merkezi Ankarada seçtik daha i imkanlar var diye ve ilk hün imsi istediğimi 5. Güne beklemesini istediğimi söyledim ama orada merkezde olumsuzluklar yaşadık ve imsi uygulanmadığını öğrendik ve yine 3. Gün transferi oldu evet 3. Yer hayal kırıklığı oldu ki istanbul ankara arasında kararsız kalmıştık olmadı.birde şu var 3. Gün sonrası embriyolar gerileme varsa sperm kaynaklı oluyor .

Ben aşılamanın başarısına inanmıyorum .yani fsh yüksekliği o ay gelişen yumurtayı etkiler bence, rezervini etkilemez ,hayıt oyu çayı falan iç bi araştır netten. Biraz takviye kullanın derim

Ben aşılamanın başarısına inanmıyorum .yani fsh yüksekliği o ay gelişen yumurtayı etkiler bence, rezervini etkilemez ,hayıt oyu çayı falan iç bi araştır netten. Biraz takviye kullanın derim
Aşılama bence erkek infertilitesinde fasarya :) ben 2. Yaptırdım sonucu beklıyorum sanırım yine olmadı ama rapor için 2 tane daha yaptırmam gerekiyor

Canım arkadaşlarım çok sağolun adet olmadım henuz ama bugün evde test yaptım negatif adeti beklıyorum ilk aşılamamda 12.gun adet olmuştum bu biraz gecikicek sanırım
Hemen olumsuz düşünme canım. Adet gelene kadar umut var. Bazen idrar testlerinde görünmüyor. Hayırlısıyla inşallah

zeynepppppppp canım gittin mi doktora nasılsın
Gittim cnm. Kanama alanı yok dedi. Bebişimiz tam 9 haftalık göründü 10. Haftadasınız dedi. O alan 2. Kesemiz eriyor ondan oluşmuş dedi. Geçer yakında dedi. Riskli tehlikeli bi durum yok. Gebeliğin tadını çıkar dedi. Canın birşeyler istemiyor mu kocanla uğraş bezdir onu dedi böyle şeylerle vakit harca herşey normal dedi elhamdulillah

zeynepppppppp o zaman kız olacak.
Suskun Ceylan imtihan büyük kuzum. Umarım hamilesindir ama değilsen de üzülmemekte çalış aşılama şansı yüksek olmuyor. Ben karşıyım yaptırmam ama sen rapor için tamamlamaya çalışıyorsun sanırım.

E Excited_mom sana bir kaç takviye Öner’im olacak. Bal polen propolis arı sütü karışımı. Astaksantin q10 resveratrol bu üçü teatrio da var sanırım. Yumurta gelişimi ve kalitesi için kuvvetli antioksidanlar. Ben hep diyorum inositol diye bir vitamin var b8 çok önemli bir vitamin ve inofoliğin içinde fazlasıyla var ve buradaki arkadaşla inofoliği kullanıp çok faydasını gördüler bu faydayı sağlayan inositol bence. Sen bu dediklerimi tek tek araştır sana ne iyi gelecek anlarsın. Bende görünürde birşey Yok ama bunları kullanmaya başlayacağım. Allah nasip ederse de tüp bebeğimi yaptıracağım. Size de geçmiş olsun moralinizi bozmayın.

Aşılamayı düşünmemdeki temel sebep birazda rahim tersliği oldu açıkçası. Bizim bir de o sıkıntı var. Valla kafam çok karıştı. Ama aşılamada da ikinci seferde başarıya ulaşan da çok. Şu an eşimle macunlara başladık. Bakalım inş etkisi olur. Siz cnm tüp bebek denemeden önce macun filan ek takviyeler denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…