Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm imsi uyglamadi dedgin merkez ankarada neresi acaba bende bu yontem ve ankarayi dusunyrm da

İlkinde denemedim ,ikinci vr üçüncü de vitaminler kullandım eşimde kullandı ,benimle tüp deneyen hiçbirşey kullanmayan kişilerin tuttu benim tutmadı .halbuki hiç dışardan paketli yiyecek asitli içecekler meyve suları cip çikolata aklına gelebilecek bütün zararlı yiyecek içeceklerden uzak durduk çok sağlıklı beslendik vitaminler kullandık ama nasip değilmiş. Siz yinede pişman olmamak için kullanın.rahim tersliği gebeliği nasıl engeller yada tüp bebekle alakası nedir bilmiyorum ama pişman olmamak için aklınızdakileri yapın aşılama ise aşılama tüpte tüp nerden fayda gelecek bilemezsiniz.

Canm imsi uyglamadi dedgin merkez ankarada neresi acaba bende bu yontem ve ankarayi dusunyrm da
Ankara Gürgan cliniğe gittik imsi istiyoruz dedik onlarda zaten 3. Deneme olacağı için mikroçip önerdiler bizim ilk deneme de mikroçiple oldu başarı sağlanmadı imsi de istiyoruz dedik not aldılar ,dölleme sorunu var dediler kalsiyum iyonofor uygulaması lazım dediler bizde onayladık ama transfer günü uygulanmadığını öğrendik bize uygun bulmamışlar ama biz bunun için geldik izmirde de yaptırırdık dedik kandırıldık resmen.

Ah canım benim seni çok güzel ve özel bebişler bekliyor bu kadar aksiliğin peşine çok mutlu olacağın bir hayatın olacak bebeklerinle inşallah.

Uzuldum senden umutlydm ben ama nasip sennnkinn degerlri cdden iyi sanszn yuksek tupte. Canm sen iki tane asilama yaptrdn iki tane lazm degl mi tup icn neden iki tane daha dedn merak ettm
İlk aşılamam özelde olduğu için sayılmıyor bu üniversite de ilk sayıldı 3 defa hakkım vardı 2 kaldı canım

Hadi gözün aydın canım yinede dikkat et yorma kendini.Allahim çocuğunu size bagislasin

Analdm canim gogsen hoca hakkinda ankarada bilgin var mi duydun mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…