Canm imsi uyglamadi dedgin merkez ankarada neresi acaba bende bu yontem ve ankarayi dusunyrm daSiz sanırım memorialdesiniz ben o salçayı da takip ediyorum sanırım laboratuvarlarına çok güvendikleri için yüzde 90 5.gün transferi yapıyorlar ama biz izmirdeyiz ve burada genelde 3. Gün transferi yapıyorlar. Benim mantığına göre de 5. Gün transferi en iyisi ve 5. Güne çıkmayacaksa transfer yapılmaması ama o durumda merkezler para alamayacağı için bunu yapmıyorlar 3. Gün transfer ediyorlar.3. Merkezi Ankarada seçtik daha i imkanlar var diye ve ilk hün imsi istediğimi 5. Güne beklemesini istediğimi söyledim ama orada merkezde olumsuzluklar yaşadık ve imsi uygulanmadığını öğrendik ve yine 3. Gün transferi oldu evet 3. Yer hayal kırıklığı oldu ki istanbul ankara arasında kararsız kalmıştık olmadı.birde şu var 3. Gün sonrası embriyolar gerileme varsa sperm kaynaklı oluyor .
Uzuldum senden umutlydm ben ama nasip sennnkinn degerlri cdden iyi sanszn yuksek tupte. Canm sen iki tane asilama yaptrdn iki tane lazm degl mi tup icn neden iki tane daha dedn merak ettmŞimdi hastalandim :/
İlkinde denemedim ,ikinci vr üçüncü de vitaminler kullandım eşimde kullandı ,benimle tüp deneyen hiçbirşey kullanmayan kişilerin tuttu benim tutmadı .halbuki hiç dışardan paketli yiyecek asitli içecekler meyve suları cip çikolata aklına gelebilecek bütün zararlı yiyecek içeceklerden uzak durduk çok sağlıklı beslendik vitaminler kullandık ama nasip değilmiş. Siz yinede pişman olmamak için kullanın.rahim tersliği gebeliği nasıl engeller yada tüp bebekle alakası nedir bilmiyorum ama pişman olmamak için aklınızdakileri yapın aşılama ise aşılama tüpte tüp nerden fayda gelecek bilemezsiniz.Aşılamayı düşünmemdeki temel sebep birazda rahim tersliği oldu açıkçası. Bizim bir de o sıkıntı var. Valla kafam çok karıştı. Ama aşılamada da ikinci seferde başarıya ulaşan da çok. Şu an eşimle macunlara başladık. Bakalım inş etkisi olur. Siz cnm tüp bebek denemeden önce macun filan ek takviyeler denediniz mi?
Ankara Gürgan cliniğe gittik imsi istiyoruz dedik onlarda zaten 3. Deneme olacağı için mikroçip önerdiler bizim ilk deneme de mikroçiple oldu başarı sağlanmadı imsi de istiyoruz dedik not aldılar ,dölleme sorunu var dediler kalsiyum iyonofor uygulaması lazım dediler bizde onayladık ama transfer günü uygulanmadığını öğrendik bize uygun bulmamışlar ama biz bunun için geldik izmirde de yaptırırdık dedik kandırıldık resmen.Canm imsi uyglamadi dedgin merkez ankarada neresi acaba bende bu yontem ve ankarayi dusunyrm da
Ah canım benim seni çok güzel ve özel bebişler bekliyor bu kadar aksiliğin peşine çok mutlu olacağın bir hayatın olacak bebeklerinle inşallah.Ankara Gürgan cliniğe gittik imsi istiyoruz dedik onlarda zaten 3. Deneme olacağı için mikroçip önerdiler bizim ilk deneme de mikroçiple oldu başarı sağlanmadı imsi de istiyoruz dedik not aldılar ,dölleme sorunu var dediler kalsiyum iyonofor uygulaması lazım dediler bizde onayladık ama transfer günü uygulanmadığını öğrendik bize uygun bulmamışlar ama biz bunun için geldik izmirde de yaptırırdık dedik kandırıldık resmen.
İlk aşılamam özelde olduğu için sayılmıyor bu üniversite de ilk sayıldı 3 defa hakkım vardı 2 kaldı canımUzuldum senden umutlydm ben ama nasip sennnkinn degerlri cdden iyi sanszn yuksek tupte. Canm sen iki tane asilama yaptrdn iki tane lazm degl mi tup icn neden iki tane daha dedn merak ettm
O zaman hep beraber diğer ayı bekliyoruz. İnşallah iyi haberler duyacağımız günler gelecekŞimdi hastalandim :/
Canım sence progeny m yemi devam edeyım yoksa proxeed plusmu alıyım ve bunun yanında önerebilecek bişe varmı ginseng alsammı meselaNasip kısmet. Yeni gün yeni umut.
Doktor diğer adetin 2.gunu gel dedi canım hayırlısı olsun inşallahO zaman hep beraber diğer ayı bekliyoruz. İnşallah iyi haberler duyacağımız günler gelecek
Hadi inşallah. Test yapacak mısın bekleyeme devam mı?Keşke gelmesen Ah ah
Ay inşallah cnm tek eksiğimiz bebeğimiz o duyguyu da takacağımıza inanıyorum.Ah canım benim seni çok güzel ve özel bebişler bekliyor bu kadar aksiliğin peşine çok mutlu olacağın bir hayatın olacak bebeklerinle inşallah.
Himm sennkendin istyrsn yani. Haylrsi ins tutar canimİlk aşılamam özelde olduğu için sayılmıyor bu üniversite de ilk sayıldı 3 defa hakkım vardı 2 kaldı canım
Hadi gözün aydın canım yinede dikkat et yorma kendini.Allahim çocuğunu size bagislasinGittim cnm. Kanama alanı yok dedi. Bebişimiz tam 9 haftalık göründü 10. Haftadasınız dedi. O alan 2. Kesemiz eriyor ondan oluşmuş dedi. Geçer yakında dedi. Riskli tehlikeli bi durum yok. Gebeliğin tadını çıkar dedi. Canın birşeyler istemiyor mu kocanla uğraş bezdir onu dedi böyle şeylerle vakit harca herşey normal dedi elhamdulillah
Hayır hayır kendim istemıyorum rapor için devlette 2-3 aşılama zorunluluğu varHimm sennkendin istyrsn yani. Haylrsi ins tutar canim
Analdm canim gogsen hoca hakkinda ankarada bilgin var mi duydun mu hicAnkara Gürgan cliniğe gittik imsi istiyoruz dedik onlarda zaten 3. Deneme olacağı için mikroçip önerdiler bizim ilk deneme de mikroçiple oldu başarı sağlanmadı imsi de istiyoruz dedik not aldılar ,dölleme sorunu var dediler kalsiyum iyonofor uygulaması lazım dediler bizde onayladık ama transfer günü uygulanmadığını öğrendik bize uygun bulmamışlar ama biz bunun için geldik izmirde de yaptırırdık dedik kandırıldık resmen.
2 tane yaptrcm dedin ya bi tane oldu bi tane daha grekli degl mi 3. Sart mibonu merak ettm canmHayır hayır kendim istemıyorum rapor için devlette 2-3 aşılama zorunluluğu var
3.yü bana bırakırsa yaptırmam canım o kısmı sormadım bana 2-3 dedi2 tane yaptrcm dedin ya bi tane oldu bi tane daha grekli degl mi 3. Sart mibonu merak ettm canm
Anldm smdi canm peki asilamada olmzsa tup icin dusundgun bi merkez var mi bende merkz arastrym fikir alyrm3.yü bana bırakırsa yaptırmam canım o kısmı sormadım bana 2-3 dedi
Bana en yakın İzmir canım Aydın’da yaşıyorum bi doktor var burda her ona git dıyor herkes İrenbe ile çalışıyormuş odaAnldm smdi canm peki asilamada olmzsa tup icin dusundgun bi merkez var mi bende merkz arastrym fikir alyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?