Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdi hastalandim :/
Hayırlısı olsun cnm. üzme kendini. Zaten bir faydası da yok. Hayatımızın her anı bir sınav işte. Tek derdimiz böyle gecikmeler olsun.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım da. Allah ol derse her şartta her durumda olur. Az önce araştırdım biraz. Fsh diyoruz mesela. Fsh ve diğer değerleri çok yüksek olup, eşinin sperm değeri çok düşük olup kendiliğinden hamile kalanlar da var. Hiç bir sıkıntısı olmayıp, her yolu deneyip de kalamayan da var. Demekki bazılarımız için o vakit gelmedi henüz. Bu sabır da bize mükafat olur inş...

Analdm canim gogsen hoca hakkinda ankarada bilgin var mi duydun mu hic
Pozitif olanları okudum o doktorda ama hiç araştırmadım,novaart ı araştırmıştım orada rapor çıkarıyorlar ve çoğu kişi memnun bi bak istersen forumu var oranında

Tüp bebek tedavisi öncesi hormon testleri dışında hsg filmi de gerekli de mi? Bu ay onu çektireyim. Bulunduğum yerde merkez yok. O yüzden hazır gideyim diyorum

Teşekkür ederim cnm. Mutlaka araştırıcam.Şimdi civanperçemli bir macuna ve hayıt suyuna başladım. İnş işe yarar. Dediklerini de araştırıcam.ama şimdi. ama hala kafam karışık. Belirttiğim konulardan dolayı...

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah bazen sıkılıyorum sonra gecıyor

Canım sence progeny m yemi devam edeyım yoksa proxeed plusmu alıyım ve bunun yanında önerebilecek bişe varmı ginseng alsammı mesela
Bence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.

Bence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.
Kaç para ki ama parası umrumda değil hızımızda yükselten bişe lazım...bal polen propolis karışımı aldık ve attık

Hatırlıyormusun sperra yanında Mina mix die bi vitamin önermişti bi doktor bana bu ikisinimi alsam

Tüp bebek tedavisi öncesi hormon testleri dışında hsg filmi de gerekli de mi? Bu ay onu çektireyim. Bulunduğum yerde merkez yok. O yüzden hazır gideyim diyorum
Rahim filmi de önemli. Ağrısız çektirebiliyorsan mutlaka ağrısız çektir. Zaten aşılama da istiyorlar.

Sperra gibi bitkisel kapsül. Fiyatı daha uygun bizde sperra bitsin ona geçeceğim. Artık çok yüksek fiyat ödemeyeceğim vitaminlere. Daha çok çeşitlendirip bitkisel takviyelere geçeceğiz. Mınamıx senin için sanırım. Kullanabilirsin. Vitamin eksikliği de gebeliğe engel oluyor. Hızının iyi askında bence progeny iyidir yine de siz bilirsiniz :)

İçeriklerine baktımda progeny iyi sanki sperradan

Yok eşim için önermişti Mina mix i

Her yerde hayıtlar açmış burada rengarenk. Mis gibi kokuyorlar. Geçen sene hazır almıştım tohumu öylece kaldı. Bu sene tohum zamanı taze toplayıp içmeli. Aslanpençesi ve civanperçemi falan içiyordum eskiden şimdi eşimle uğraşmaktan bıraktım kendi kürlerimi

Kuzum zaten kullanacaksan ikisini bir kullanacaksın. ikisi de farklı özelliklerde.
Yaaa bunu bilmiyordum tek progeny m kullandık biz gunde 3 tane hatırlıyorsan ağır olmazmı adama 2si bişe olmazsın sanırım eşimde içmez öle biraz doktor ağızlı kafadan içmez öle doktor söylemesi gerek :) çaksır suyu alacamda hangisini bilemedim sizler almıştınız hangisiydi

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…