- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
- 98
Hayırlısı olsun cnm. üzme kendini. Zaten bir faydası da yok. Hayatımızın her anı bir sınav işte. Tek derdimiz böyle gecikmeler olsun.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım da. Allah ol derse her şartta her durumda olur. Az önce araştırdım biraz. Fsh diyoruz mesela. Fsh ve diğer değerleri çok yüksek olup, eşinin sperm değeri çok düşük olup kendiliğinden hamile kalanlar da var. Hiç bir sıkıntısı olmayıp, her yolu deneyip de kalamayan da var. Demekki bazılarımız için o vakit gelmedi henüz. Bu sabır da bize mükafat olur inş...Şimdi hastalandim :/
Pozitif olanları okudum o doktorda ama hiç araştırmadım,novaart ı araştırmıştım orada rapor çıkarıyorlar ve çoğu kişi memnun bi bak istersen forumu var oranındaAnaldm canim gogsen hoca hakkinda ankarada bilgin var mi duydun mu hic
Evet canım aşılamada da istiyorlar rahım filmi yoksa yapmıyorlarTüp bebek tedavisi öncesi hormon testleri dışında hsg filmi de gerekli de mi? Bu ay onu çektireyim. Bulunduğum yerde merkez yok. O yüzden hazır gideyim diyorum
Teşekkür ederim cnm. Mutlaka araştırıcam.Şimdi civanperçemli bir macuna ve hayıt suyuna başladım. İnş işe yarar. Dediklerini de araştırıcam.ama şimdi. ama hala kafam karışık. Belirttiğim konulardan dolayı...E Excited_mom sana bir kaç takviye Öner’im olacak. Bal polen propolis arı sütü karışımı. Astaksantin q10 resveratrol bu üçü teatrio da var sanırım. Yumurta gelişimi ve kalitesi için kuvvetli antioksidanlar. Ben hep diyorum inositol diye bir vitamin var b8 çok önemli bir vitamin ve inofoliğin içinde fazlasıyla var ve buradaki arkadaşla inofoliği kullanıp çok faydasını gördüler bu faydayı sağlayan inositol bence. Sen bu dediklerimi tek tek araştır sana ne iyi gelecek anlarsın. Bende görünürde birşey Yok ama bunları kullanmaya başlayacağım. Allah nasip ederse de tüp bebeğimi yaptıracağım. Size de geçmiş olsun moralinizi bozmayın.
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah bazen sıkılıyorum sonra gecıyorHayırlısı olsun cnm. üzme kendini. Zaten bir faydası da yok. Hayatımızın her anı bir sınav işte. Tek derdimiz böyle gecikmeler olsun.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım da. Allah ol derse her şartta her durumda olur. Az önce araştırdım biraz. Fsh diyoruz mesela. Fsh ve diğer değerleri çok yüksek olup, eşinin sperm değeri çok düşük olup kendiliğinden hamile kalanlar da var. Hiç bir sıkıntısı olmayıp, her yolu deneyip de kalamayan da var. Demekki bazılarımız için o vakit gelmedi henüz. Bu sabır da bize mükafat olur inş...
Bence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.Canım sence progeny m yemi devam edeyım yoksa proxeed plusmu alıyım ve bunun yanında önerebilecek bişe varmı ginseng alsammı mesela
Beklicem canım hüsran olsun istemiyorum şimdidenHadi inşallah. Test yapacak mısın bekleyeme devam mı?
Propolisin tadı kokusu iğrençççTeşekkür ederim cnm. Mutlaka araştırıcam.Şimdi civanperçemli bir macuna ve hayıt suyuna başladım. İnş işe yarar. Dediklerini de araştırıcam.ama şimdi. ama hala kafam karışık. Belirttiğim konulardan dolayı...
Kaç para ki ama parası umrumda değil hızımızda yükselten bişe lazım...bal polen propolis karışımı aldık ve attıkBence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.
Hatırlıyormusun sperra yanında Mina mix die bi vitamin önermişti bi doktor bana bu ikisinimi alsamBence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.
Rahim filmi de önemli. Ağrısız çektirebiliyorsan mutlaka ağrısız çektir. Zaten aşılama da istiyorlar.Tüp bebek tedavisi öncesi hormon testleri dışında hsg filmi de gerekli de mi? Bu ay onu çektireyim. Bulunduğum yerde merkez yok. O yüzden hazır gideyim diyorum
Opstravet ne kiBence progeny al yanında 4lü bal karışımı alabilirsin arısütü bal polen propolis. Sperm sayımız daha fazla olsun istiyorsan sperra bize iyi geldi ama pahalı. Opstravet daha uygun onu deneyebilirsiniz.
Sperra gibi bitkisel kapsül. Fiyatı daha uygun bizde sperra bitsin ona geçeceğim. Artık çok yüksek fiyat ödemeyeceğim vitaminlere. Daha çok çeşitlendirip bitkisel takviyelere geçeceğiz. Mınamıx senin için sanırım. Kullanabilirsin. Vitamin eksikliği de gebeliğe engel oluyor. Hızının iyi askında bence progeny iyidir yine de siz bilirsiniz :)Opstravet ne ki
İçeriklerine baktımda progeny iyi sanki sperradanSperra gibi bitkisel kapsül. Fiyatı daha uygun bizde sperra bitsin ona geçeceğim. Artık çok yüksek fiyat ödemeyeceğim vitaminlere. Daha çok çeşitlendirip bitkisel takviyelere geçeceğiz. Mınamıx senin için sanırım. Kullanabilirsin. Vitamin eksikliği de gebeliğe engel oluyor. Hızının iyi askında bence progeny iyidir yine de siz bilirsiniz :)
Kuzum zaten kullanacaksan ikisini bir kullanacaksın.İçeriklerine baktımda progeny iyi sanki sperradan
Yok eşim için önermişti Mina mix iSperra gibi bitkisel kapsül. Fiyatı daha uygun bizde sperra bitsin ona geçeceğim. Artık çok yüksek fiyat ödemeyeceğim vitaminlere. Daha çok çeşitlendirip bitkisel takviyelere geçeceğiz. Mınamıx senin için sanırım. Kullanabilirsin. Vitamin eksikliği de gebeliğe engel oluyor. Hızının iyi askında bence progeny iyidir yine de siz bilirsiniz :)
Yaaa bunu bilmiyordumKuzum zaten kullanacaksan ikisini bir kullanacaksın.ikisi de farklı özelliklerde.
Al benden de o kadarHer yerde hayıtlar açmış burada rengarenk. Mis gibi kokuyorlar. Geçen sene hazır almıştım tohumu öylece kaldı. Bu sene tohum zamanı taze toplayıp içmeli. Aslanpençesi ve civanperçemi falan içiyordum eskiden şimdi eşimle uğraşmaktan bıraktım kendi kürlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?