Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz Aksu vital kullanıyoruz. Bizi biliyorsun neler neler kullanıyoruz hiç de birşey olmadı. Bize Kaan hoca sadece impryl ve sperra verdi ben yanında solgarın multivitaminini kullandırıyorum. İçeriği de az değil çok dolu. Ekstra çakşır omepa da kullanıyoruz birşey olmadı. Eşim macunu bıraktı artık midem bulanıyor dedi.

zeynepppppppp hadi gozun aydin canim boylece de devam eder insallah sorunsuz
Kurtaj olan var mi aranizda kizlar?
2 ay once kurtaj olmustum kese gelismediginden. 35.gunde falan adet oldum. Bu 2.adetim olacak normalde 29.gunlerde adetim hic gecikmeden gelirdi fakat 4 gundur gecikti. Kan testi yaptirdim negatif. Hala daha gelmedi adetim. Kurtajdan mi boyle duzensizlesti acaba?

Benimki laf eder progeny m alcak yazdım şimdi yanında çaksuyu verim nasıl içecek onu
Çok şükür ben ne dersem onu yapıyor. Dün hatta bana planla liste çıkar allım dedi. Liste çıkardım 7 tane ürün var ekstra Beyza’nın kullandığı takviyeleri alacağız. Ama ben daha fazla birşeyler kullandırmak istemiyorum o yüzden tüp bebeğe kadar devam edeceğiz. İnşallah tutar garantisi Yok ama umutluyum.
Çakşırı ben ml olarak yapıyorum. 50 ml çakşır 100 ml su olarak yapıp sabah akşam veriyorum.

Bana da hiç böyle bir şey diyen olmadı. Hepsi başka tel çalıyo.

Cnm çok teşekkürler. Soruna gelince düzensizleşebiliyor. Biraz geçikebilir ama eğer kan testin negatif ise eli kulağındadır gelir kırmızılar yakında. Sende bizim aldığımız kullandığımız üründen alsana bi dene derim

Orası kesin çok yakışacak Ay benimki ne olur düşünemiyorum o kadar vitamineSabahın köründe enerji topu adam
Benim eşimde bu konuda çok üşengeç Yok saat geç Yok işe gideceğim Yok düşü sabaha bırakamam. :)
Bende tam tersi mekan zaman hiç önemli değil bazen diyor ki sen de bir testesteronuna baktır.
Kendi yumurtlama zamanımı takip edip perhiz süresini ayarlıyor. Genelde 2 günde bir oluyor. Ama tutmuyor spermler çok yavaş.

_kunfeyekun_ geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Ben oldum 6 ay önce. İlk adet geç geldi nerdeyse 40 gün olacaktı. Sonrasında normal adet bir tarihe sabitledi. O da normal adetimden daha geç bir tarih oldu. Korunma vermiş miydi doktorun?

Çakşır suyu işe yaramadı mı?

İşte o takviyeler işe yaramaya başlayınca hem istek hem spermlerin hızı tavan yapacak İnşallah yakındır o zamanlar

İşte o takviyeler işe yaramaya başlayınca hem istek hem spermlerin hızı tavan yapacak İnşallah yakındır o zamanlar
Bu kadar kullandık ama bir sonuç yok. Artık sonuç beklemiyorum açıkcası sadece ne şekilde olursa olsun hayırlı evlatlarım olsun başka birşey istemiyorum. Eskiden çok çocuğu olanlara çok kızıyordum şimdi diyorum ki benim de olsun da kaç tane olursa olsun. Zamanında çok büyük laflar etmişim şimdi durmadan tövbe ediyorum.

Ovulasyon günlerindeyim. Preesed jel denedim kızlar. Aslında hasar düşsün öyle deneyim diyordum. Ama hasar testi seçimden sonraya kaldı malum eşşekliklerinden dolayı. Ne bileyim ben de aldım kullandım. Bu arada biz iğneye devam ediyoruz Kaan hoca ile haberleşinceye kadar. Yanlış anlamadıysam eğer..

Haklısın. Şimdi düşünüyorumda evlenmeden çok önce bir miktar birikmişim vardı. Ben de o zamanlar ona dokunmayacağım ilerde tüp bebekte falan lazım olur diyordum. Demek ki dediklerimize düşündüklerimize dikkat etmemiz lazımmış. Bundan sonra iyi şeyler düşünüp iyi söyleyelim.

Evet devam edin. Kaan hocadan cvp gelene kadar takviyeler bırakılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…