- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Biz Aksu vital kullanıyoruz. Bizi biliyorsun neler neler kullanıyoruz hiç de birşey olmadı. Bize Kaan hoca sadece impryl ve sperra verdi ben yanında solgarın multivitaminini kullandırıyorum. İçeriği de az değil çok dolu. Ekstra çakşır omepa da kullanıyoruz birşey olmadı. Eşim macunu bıraktı artık midem bulanıyor dedi.Yaaa bunu bilmiyordumtek progeny m kullandık biz gunde 3 tane hatırlıyorsan ağır olmazmı adama 2si bişe olmazsın sanırım eşimde içmez öle biraz doktor ağızlı kafadan içmez öle doktor söylemesi gerek :) çaksır suyu alacamda hangisini bilemedim sizler almıştınız hangisiydi
Kuzum ya hep soracağım unutuyorum. Bu kadar takviye rahatsızlık vermiyor mu eşine. Benimki tek vitamine ve toza laf ediyorKuzum zaten kullanacaksan ikisini bir kullanacaksın.ikisi de farklı özelliklerde.
Benim bir tanecik bal kocam hiçbirşey demiyor. Çünkü bana annelik çok yakışacakmış. Yerim onu yererrr.Kuzum ya hep soracağım unutuyorum. Bu kadar takviye rahatsızlık vermiyor mu eşine. Benimki tek vitamine ve toza lafediyor Yüklüyorsun bana enerjiyi diye
Benimki laf eder progeny m alcak yazdım şimdi yanında çaksuyu verim nasıl içecek onuBenim bir tanecik bal kocam hiçbirşey demiyor. Çünkü bana annelik çok yakışacakmış. Yerim onu yererrr.
21 tl olan ı yoksa 26 tl olanmı canım çaksır suyuBir melek gelsin canımcımm l arjinin l karnitin çinko alacağım da l arjinin kaç ml verdin çinkoyu hangi marka aldın?
Çok şükür ben ne dersem onu yapıyor. Dün hatta bana planla liste çıkar allım dedi. Liste çıkardım 7 tane ürün var ekstra Beyza’nın kullandığı takviyeleri alacağız. Ama ben daha fazla birşeyler kullandırmak istemiyorum o yüzden tüp bebeğe kadar devam edeceğiz. İnşallah tutar garantisi Yok ama umutluyum.Benimki laf eder progeny m alcak yazdım şimdi yanında çaksuyu verim nasıl içecek onu
Orası kesin çok yakışacakBenim bir tanecik bal kocam hiçbirşey demiyor. Çünkü bana annelik çok yakışacakmış. Yerim onu yererrr.
Bana da hiç böyle bir şey diyen olmadı. Hepsi başka tel çalıyo.Olur mu olmaz mı birşey diyemeyeceğim fakat ben her gittiğimde sabah gelmemi ve aç gitmemi istiyorlar. Hatta aç olup olmadığımı soruyorlar. Bir kere eşim öğleden sonra ve tok verdi hormon testini ürolog ona doğru sonuç vermemiştir tekrarla dedi.
zeynepppppppp hadi gozun aydin canim boylece de devam eder insallah sorunsuz
Kurtaj olan var mi aranizda kizlar?
2 ay once kurtaj olmustum kese gelismediginden. 35.gunde falan adet oldum. Bu 2.adetim olacak normalde 29.gunlerde adetim hic gecikmeden gelirdi fakat 4 gundur gecikti. Kan testi yaptirdim negatif. Hala daha gelmedi adetim. Kurtajdan mi boyle duzensizlesti acaba?
Benim eşimde bu konuda çok üşengeçOrası kesin çok yakışacakAy benimki ne olur düşünemiyorum o kadar vitamine Sabahın köründe enerji topu adam
Çakşır suyu işe yaramadı mı?Biz Aksu vital kullanıyoruz. Bizi biliyorsun neler neler kullanıyoruz hiç de birşey olmadı. Bize Kaan hoca sadece impryl ve sperra verdi ben yanında solgarın multivitaminini kullandırıyorum. İçeriği de az değil çok dolu. Ekstra çakşır omepa da kullanıyoruz birşey olmadı. Eşim macunu bıraktı artık midem bulanıyor dedi.
Biz daha 4. Şişedeyiz. Ama bir melek gelsin kullandı hıza ve sayıya iyi geldi.Çakşır suyu işe yaramadı mı?
İşte o takviyeler işe yaramaya başlayınca hem istek hem spermlerin hızı tavan yapacakBenim eşimde bu konuda çok üşengeçYok saat geç Yok işe gideceğim Yok düşü sabaha bırakamam. :)
Bende tam tersi mekan zaman hiç önemli değil bazen diyor ki sen de bir testesteronuna baktır.
Kendi yumurtlama zamanımı takip edip perhiz süresini ayarlıyor. Genelde 2 günde bir oluyor. Ama tutmuyor spermler çok yavaş.
Bu kadar kullandık ama bir sonuç yok. Artık sonuç beklemiyorum açıkcası sadece ne şekilde olursa olsun hayırlı evlatlarım olsun başka birşey istemiyorum. Eskiden çok çocuğu olanlara çok kızıyordum şimdi diyorum ki benim de olsun da kaç tane olursa olsun. Zamanında çok büyük laflar etmişim şimdi durmadan tövbe ediyorum.İşte o takviyeler işe yaramaya başlayınca hem istek hem spermlerin hızı tavan yapacakİnşallah yakındır o zamanlar
Haklısın. Şimdi düşünüyorumda evlenmeden çok önce bir miktar birikmişim vardı. Ben de o zamanlar ona dokunmayacağım ilerde tüp bebekte falan lazım olur diyordum. Demek ki dediklerimize düşündüklerimize dikkat etmemiz lazımmış. Bundan sonra iyi şeyler düşünüp iyi söyleyelim.Bu kadar kullandık ama bir sonuç yok. Artık sonuç beklemiyorum açıkcası sadece ne şekilde olursa olsun hayırlı evlatlarım olsun başka birşey istemiyorum. Eskiden çok çocuğu olanlara çok kızıyordum şimdi diyorum ki benim de olsun da kaç tane olursa olsun. Zamanında çok büyük laflar etmişim şimdi durmadan tövbe ediyorum.
Evet devam edin. Kaan hocadan cvp gelene kadar takviyeler bırakılmıyor.Ovulasyon günlerindeyim. Preesed jel denedim kızlar. Aslında hasar düşsün öyle deneyim diyordum. Ama hasar testi seçimden sonraya kaldı malum eşşekliklerinden dolayı. Ne bileyim ben de aldım kullandım. Bu arada biz iğneye devam ediyoruz Kaan hoca ile haberleşinceye kadar. Yanlış anlamadıysam eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?