Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın fiyatlar biraz yüksek.

Haklısın fiyatlar biraz yüksek.
Bide biz kalktık burdan başka şehire özel muayene ye doktora gittik ne masraflar yaptık ne yorulduk hem maddi hem manevi ikimizde çalışıyoruz bide Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bize tüm bekleyenlere

Canım benim bu aşılama 450-500 civarı tuttu üniversitede yaptırdım çok maliyetli olmuyor devlette yapılan aşılama hatta aldığım iğnenin 1 kutusu arttı daha az tutardi onu almasam
Himm bende hem tupu hem asilamayi baskennte gogsen hocada dusunyrm ordada rapor cikyrms ama asilama senn dedgnde biraz daha fazlayms sanrm bide bizim giy gel kalmalarda olcak ikisi toplam 3 bin tutar gibi geliyor eger bir kerelik icin gecerlyse asilamadan vazgecem bide ona uzulemym diye bilemyrm nasip gerci ama zor gibide asilama ile.

Canım aşılama erkek infertilitesinde fasarya ben yapmış olmak için yapiyorum ben ilk asilamami özelde yaptırdım o 1.600 tutmuştu...canım uniünivers de gittiğim doktor için 125 TL muayene ücreti verdim oda bı boş bı dolu bakıyor

Anladm canim en iyisi gdip konusmak.

Aaa mesela rapor cikti ama bisey oldu bi ay icinde baslayamdan rapor yanacak mi ?
Hayır hayır ) raporu çıkardın tüp bebek için mesela yapmaya karar verdin gidiyorsun doktora hemen ilaç için rapor çıkariyor doktor eczaneye gidip aliyorsun zaten ilaçları benim aşılamada öle oldu yarım saatte onaylandı raporum hemen aldım ilaçları anlatabildim mi bilmem :)

Yani tup bebek islemi icn ayri ilaca ayri rapor ckyor karar vernce yapmaya 1 ay icnde ilac raporu gecrrli 6 ayda mi ne yad 1 sene islem raporu gecrrli sanrm oyleyms biraz okudm ole analdm .peki canim asilamda rapor nasil neye gore cikiyor sanrm sen ona da rapir ckyrmsn

Sen tüp bebek için raporunu çıkart. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene için geçerli veya en az 6 ay için. Sonra tüp bebek doktorun sana ilaç reçetesini versin. Kişiden kişiye dozları değişiyor. Sonra o reçeteyi rapor çıkarttığın yere göstürüyorsun. Artık aynısını tekrar mı yazıyorlar onaylıyorlar mı bilmiyorum o ilaçlar için rapor veriyorlar. Sende cüzi bir miktara ilaçları alıyorsun. 1 ay içinde. Ben araştırdım bu şekilde olduğunu biliyorum. Beth18 rapor çıkartmıştı o daha net bilir.

Bizimde 2.7 2.8 mm di. Ameliyat dediler

Ben de anestezili düşünüyorum CAnım.
Ağrısız rahim filmi çektirin bence düşünüyorsanız. Ağrı yok. Sadece spekuluma hassasiyetiniz varsa o birazcık rahatsız ediyor.ki benim canım çok tatlıdır. Ama beklediğimden çok daha kolaydı. Şişli echomarda yaptırmıştım ben.

Herkese günaydın kızlar. Ben 2 haftadır hayıt tohumu kullanıyorum. Bugün regl den itibaren 12.günüm. Kasıklarımda iki taraflı ağrı var. Sanki içeride yumurtalar coşmuş durumda... Böyle garip bir hareketlilik var. Acaba bıraksammı artık. Bu hayıtın bir yan etkisi var mıdır?

Saklicennet bende hsg çekildim. İlk önce anestezili olsun istedim. Çünkü canım aşırı tatlıdır. Ama cok arastırdım anestezi den sonra tüm günün sersem gibi oluyor dediler ne gerek var anestezinin de zararları varmış. Gözümü kararttım. Cidden 5 dk sürdü korktuğum kadar kötü değildi. Adet sancısı dan az fazla. Ve kalkınca gezmeye gittik eşimle tüm günüm çok rahat gecti. İyi arastırın bence anesteziye gerek yok

Ben de 2 gundur icyrm adet daha yum. gunune var baklam nolck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…