- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Birde hangi doktora gittiysem herşey yolunda gittiği için senin normalde de çocuğun olur ama adetlerin düzensiz sadece bunu da 20. Günden sonra adete kadar 2 günde bir şeklinde ilişki olsun dedi en son doktorum da tedaviye gelmediğin sürece böyle olsun dedi ben de o yuzdyü kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum bu ay yine olmazsa doktora gideceğim kendim takip edemiyorum emin olamıyorumBilmediğim bir konu hakkında yorum çok yapmak istemiyorum ama bence bu ay yumurta olgunlaştıramadın sanırım. Sen muhakkak inofolik kullan muhakkak.
Yanılıyorum da olabilir umarım yanılıyorumdur. İnşallah gebe kalırsın. Bu konular hakkında fazla bilgim Yok sadece yorum benim ki... testlerde de anormallik var gibi hissettim. Bir yumurta olgun maksimum 24 saat oluyor oda en iyi hali. Ondan sonra lh düşüyor ve testte artık tek çizgi görmen gerekir.
İşte o yolda hasar azalsın damar genişlerse die düşünüp trental verdi kaan hoca cnm sizde kullandınız mı hasar için?Şöyle dedi doktor bize testisteolgunlaşan sperm depolanacağı yere giderken hasar görüyor ısıdan dolayı ve gidip bekliyor, ilaçlar testislerdeki sayıyı etkiliyor ama depolanacağı yere giderken yine zarar görüp gidiyor .anlayacağımız şekilde yazdım:))
Hasarı bekleme başla çakşıra cnm düşüş olduysa orayı artıralımSaklicennet kuzu ya bir şey soracağım biz bugün test verdik spermiyogram işte sonuç çıktı ama hız düşmüş hareketsizler artmış. Sayı az da olsa düşmüş moralim bozuldu. Daha hasar testi veremedik biliyorsun haftaya verebileceğiz. Neden böyle oldu sence ? %16 olan ileri hareket %5 olmuş. Hareketsiz %73 tü %80 e çıkmış. Sayı 54 milyon idi ml de. Şimdi 49 olmuş. Fsh ve testesteronda da düşüş var. İğne ters mi tepti ya
Bizde varikosel var çift taraflı 3 mm üstü,DNA hasarı 7 çıktı kaan hoca varikosel yok dna hasarıda yok ilaca gerek yok dedi bizde vitamin istiyoruz deyince proxxed vermişti ,daha sonra başka üroloji doktoru vitaminler fayda etmez dedi şuan kullanmıyoruz hiçbirşey.4 yıldır kullanıyordum emodex,e vitamini teatrio, proxxed, D vitamini ,en son promen k kullandık 3. Tüpte negatif olunca doktorda öyle deyince bıraktık herşeyiİşte o yolda hasar azalsın damar genişlerse die düşünüp trental verdi kaan hoca cnm sizde kullandınız mı hasar için?
Bizde 3 çift taraflı@Afilim92 senin eşinde ne derece varikosel vardı? Normal yolla hamile kaldın.
Biz sanırım bazı şeylere bahane arıyoruz sadece.
Evet onları aldım doktor birsey vermedi ki direk tüp bebeğe gidin dedi. Özeldeki doktorda önce ameliyat olmalısın takviyeler yoksa işe yaramaz demişti. Ameliyattan sonra da gitmedik 3 ay sonra testte gidicezGeçen söylediklerini mi aldın? Doktor size ne vermişti takviye?
Canım irenbe smyrna direk para odaklı baktıkları için olaya varikosel ameliyatı dememişlerdir hemen tüp bebek yapsınlar ki para kazansınlar. Ücretsiz görüşme diyorlar ama ben hiç gitmedim cünlü gidersem tüp bebege ikna etmeye calışıcaklar biliyorum31 e doğru gidiyorum :) ilk doktoru dinleseydik farklı olacaktı ama ikinci doktor kesinlikle olmayın deyince inandık sonra smyrna irenbe derken kimse varikoseline üzerinde durmadı ,bunda da vardır bir hayır ya öyle düşünüyorum napalım geçmişi düşünerek yaşanmaz çok şükür güzel bir evliliğimiz var.
Bu nasıl bitmez bi yol Rabbim hepimizi feraha çıkarsın canmsınBizde varikosel var çift taraflı 3 mm üstü,DNA hasarı 7 çıktı kaan hoca varikosel yok dna hasarıda yok ilaca gerek yok dedi bizde vitamin istiyoruz deyince proxxed vermişti ,daha sonra başka üroloji doktoru vitaminler fayda etmez dedi şuan kullanmıyoruz hiçbirşey.4 yıldır kullanıyordum emodex,e vitamini teatrio, proxxed, D vitamini ,en son promen k kullandık 3. Tüpte negatif olunca doktorda öyle deyince bıraktık herşeyi
Alisveriste neleri aldin? Ben tam bir liste elime alip alisveris yapmadim. Nasil yaptinda eksiklerini tamamladin?KPSS yine olmayacak gibi hiç odaklanamıyorm.alışverişim tamam canım bitirdim odasını alacağım .anne yanı beşik aldım.bende karnımı izliyorum tekmelerini videoya cekebiliyorum çok yaramaz vurup duruyor bir o yandan bir bu yandan:) herşey yolunca çok şükür.inan ben düzene ilk elimize sonuçları aldığımızda n beri güvenmiyorum :) çok abartılı yüksek ti.kendimi yorunca kemik agrılarım oluyor onun dışında problem yok çok şükür
10 kilo aldim canim ben belki bu son hafta yine almisimdir.ama diyetisyenin verdigi seyleri uyguluyorum tabi arada kacirdigim oluyorHayırdır canım kaç kilo aldın su ana kadar bende cumaa günü şeker yükselemesi yaptıracağım ben şuan 5 kilo aldım 24 haftadayız
kaclik ictigimi inan bilmiyorum ama 1.saat tokluk kan sekeri max 180 olmasi gerekirken 199 cikti o yuzden diyetle besleniyorum. Senin kac cikti 3 degerin?Canım senin seker yüklenen kaç cıktı 75 lık mı yaptırdın yüksek cıktı biraz demiştim sanki bende bugün yaptırdımBeth18
Bunu biliyorum da DNA hasarı yapmayıpta haraketi engellemesini anlayamıyorum. Bu arada varikosel sayıyıda etkiliyor. Offf bilmiyorum.Şöyle dedi doktor bize testisteolgunlaşan sperm depolanacağı yere giderken hasar görüyor ısıdan dolayı ve gidip bekliyor, ilaçlar testislerdeki sayıyı etkiliyor ama depolanacağı yere giderken yine zarar görüp gidiyor .anlayacağımız şekilde yazdım:))
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum açıkçası tek çizgi oluyor mu? Silik oluyorsa 24 saat sonra silikleşmedi gerek diye düşünüyorum. Sen inofoliği kullan birşey olmaz.İnofolic combi kullandım kutu bitince bu ay tedavi olmuyorum diye biraktim ama bende diyorum zaten çift çizgi olmadı bugün oldu ve önceden yaptıklarım da da bigun oldu sonra siliklesti ovulasyon testi nde tek çizgi olmaz T silik olur diye biliyorum bende cunku lh her zaman var vücutta yumurtlama olunca sadece birgün koyu olur ama ilişki nasil olmali o konuda kararsızım ben ama dediğin gibi bu testlere güvenmiyorum sadece ne olur ne olmaz diye değerlendirmeye çalışacağım
Çok şükür iyiyim canım bu ay dinlenmedeyin temmuzda adet olunca gidicem henüz o sorduğun soruları sormadım canım gittiğimde sorarım :)Suskun Ceylan canim nasilsn? Sana sey soracaktm asilama sonrasi rapor ciksrrsan o rapor ne kadar sure gecerli ya da kac tup bebek icin gecerli.gonul ister ilkte tutsun ama her ihtimal icin soruyrm tek sefrrse asilama dusunmeyecgm de onun icin merk ettm
Korkma CAnım dua et DNA hasarı düşmüş olsun. Bırakınca kendine döner. Sana söylemiştim. Baştan böyle oluyor korkma.Saklicennet kuzu ya bir şey soracağım biz bugün test verdik spermiyogram işte sonuç çıktı ama hız düşmüş hareketsizler artmış. Sayı az da olsa düşmüş moralim bozuldu. Daha hasar testi veremedik biliyorsun haftaya verebileceğiz. Neden böyle oldu sence ? %16 olan ileri hareket %5 olmuş. Hareketsiz %73 tü %80 e çıkmış. Sayı 54 milyon idi ml de. Şimdi 49 olmuş. Fsh ve testesteronda da düşüş var. İğne ters mi tepti ya
Canım benim bu aşılama 450-500 civarı tuttu üniversitede yaptırdım çok maliyetli olmuyor devlette yapılan aşılama hatta aldığım iğnenin 1 kutusu arttı daha az tutardi onu almasamKizlar meraba ben de bisey soracm diyelim ben tup icin rapor cikardm bu rapor ne kadar gecerli ilk tup tutmadi diyelm ikinci icinde rapor gecrli mi eger deyilse rapporunda cok bi getirisi yok demek benm icin cnku 2 asilama icin verilen para tuple dengelebir diye dusunyrm
Ben 75 lık içtim.açlık şekerim 70 1. Saat seker içtikten sonra 164 sonra ki 2. Saat 126 acaba. Yüksek mi diye düşündük ama değilmiş sınır 180 imiş atlattık yani.alışverişi liste yapıp hallettim heraldıgıma bir çizgi attım baktım bitmiş bebekle alakalı bitti gibi benim özel işlerim kaldı çamaşır dı işte diğer hastahane de kullanılacak şeylerdi onlar yanı. Bende 5 kilo aldım canım 6 ay olduk:)Alisveriste neleri aldin? Ben tam bir liste elime alip alisveris yapmadim. Nasil yaptinda eksiklerini tamamladin?
10 kilo aldim canim ben belki bu son hafta yine almisimdir.ama diyetisyenin verdigi seyleri uyguluyorum tabi arada kacirdigim oluyor
kaclik ictigimi inan bilmiyorum ama 1.saat tokluk kan sekeri max 180 olmasi gerekirken 199 cikti o yuzden diyetle besleniyorum. Senin kac cikti 3 degerin?
Devam edeceğim inşallah biraz ücra biyerde olduğumuz için bazı şeyleri hemen alamayabiliyoruz o yüzden aksattim bide yaklaşık 3 aydır kullanıyorum baya pahalı ya ayda iki kutu gidiyor bide yinede kullanmaya çalışıyorumBen hiç kullanmadım bilmiyorum açıkçası tek çizgi oluyor mu? Silik oluyorsa 24 saat sonra silikleşmedi gerek diye düşünüyorum. Sen inofoliği kullan birşey olmaz.
Dna olayı ayrı bence o sperm üretilirken meydana çıkıyor, ama varikosele ait bozukluk üretildikten sonra meydana geliyor, sayıda da kiminde etkiliyor kiminde etkilemiyor bizim sayı hep iyiydi vitaminler kullandık sayı arttı düştü ama morfoloji hep aynı işte üretildikten sonra depolanacağı yere giderken deforme oluyorlar .Bunu biliyorum da DNA hasarı yapmayıpta haraketi engellemesini anlayamıyorum. Bu arada varikosel sayıyıda etkiliyor. Offf bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?