Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben gittim 2 yıldır yaptirdigim şeyleri söyledim asılma deneyebiliriz dedi evlilik cüzdanı aile bildirgesi bunları istedi ertesi gün götürdüm doktor hemen çıkarttı

Canım bence agrı durumu çok değişiyor kişiye göre benim bi ark çekildi canım çıktı diyor oda tüp bebek yaptı tuttu :)

Suskun Ceylan cnm galiba rahim filminden bahsediyorsun. Benim tüpler açıktı belki o yüzden acı hissetmemişimdir. Tek hissettiğim filmden sonra adet sancısında benzer bir sancıydı. Tüplerde ufak yapışıklıklar varsa veya kapalı ise o zaman ağrı oluyormuş sanırım.

Kızlar bugün adetin 4. Günü ama hala sökülmedi 2 gündür de hiç gelmiyor az bşraz kahverengi akıntı geldi o kadar dengem mi bozuluyor acaba

Tam terside olabilir canım. Umut vermek istemem ama leke gelip hamile olanları okudum. Yerleşme ya da üstüne görme olabilir mi acaba? Hadi inşallahBir test yap bakalım
Ah canım benim agzından bal damlıyor ama umudum hiç yok 2 3 gün daha gelmese anca şüphe duyarım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah ve en hayırlı tez zamanda amin

Hayır kahverengi akıntı geldi ilk iki gün sadece şuan hiçbirsey yok sanırım adet düzensizliği başlayacak
KAhverengi lekelenmenin adet düzensizliğiyle alakası mı var? Sökülemiyor sanırım. Benimde öyle olduğum oluyordu. Biraz haraket etmekte spor yapmakta fayda var. Ben spor yaparken daha kolay hasta oluyorum ama ilk önce hamile olmadığından emin olmalısın. Umarım hamilesindir.

Canım hiç bilmiyorum. İlk defa böyle oldu ama 2 aydır sporu bıraktım belki etkisi olabilir. 2 gün daha gelmese test yaparım. Bu adette gelse bi sorun gelmese bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…