Ben gittim 2 yıldır yaptirdigim şeyleri söyledim asılma deneyebiliriz dedi evlilik cüzdanı aile bildirgesi bunları istedi ertesi gün götürdüm doktor hemen çıkarttıYani tup bebek islemi icn ayri ilaca ayri rapor ckyor karar vernce yapmaya 1 ay icnde ilac raporu gecrrli 6 ayda mi ne yad 1 sene islem raporu gecrrli sanrm oyleyms biraz okudm ole analdm .peki canim asilamda rapor nasil neye gore cikiyor sanrm sen ona da rapir ckyrmsn
Canım bence agrı durumu çok değişiyor kişiye göre benim bi ark çekildi canım çıktı diyor oda tüp bebek yaptı tuttu :)Herkese günaydın kızlar. Ben 2 haftadır hayıt tohumu kullanıyorum. Bugün regl den itibaren 12.günüm. Kasıklarımda iki taraflı ağrı var. Sanki içeride yumurtalar coşmuş durumda... Böyle garip bir hareketlilik var. Acaba bıraksammı artık. Bu hayıtın bir yan etkisi var mıdır?
Evet hamilelik riski olmamalı hemen adet sonrası çekiliyorK Karabiberim123 nerede çektirdin canım sen? Hemen adet sonrası mı olmalı? Arada olmaz herhalde yumurta çatlama haftası
Hiç kırmızı gelmedi mi kuzum?Kızlar bugün adetin 4. Günü ama hala sökülmedi 2 gündür de hiç gelmiyor az bşraz kahverengi akıntı geldi o kadar dengem mi bozuluyor acaba
Hayır kahverengi akıntı geldi ilk iki gün sadece şuan hiçbirsey yok sanırım adet düzensizliği başlayacakHiç kırmızı gelmedi mi kuzum?
Tam terside olabilir canım. Umut vermek istemem ama leke gelip hamile olanları okudum. Yerleşme ya da üstüne görme olabilir mi acaba? Hadi inşallahHayır kahverengi akıntı geldi ilk iki gün sadece şuan hiçbirsey yok sanırım adet düzensizliği başlayacak
Ah canım benim agzından bal damlıyor ama umudum hiç yok 2 3 gün daha gelmese anca şüphe duyarım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah ve en hayırlı tez zamanda aminTam terside olabilir canım. Umut vermek istemem ama leke gelip hamile olanları okudum. Yerleşme ya da üstüne görme olabilir mi acaba? Hadi inşallahBir test yap bakalım
KAhverengi lekelenmenin adet düzensizliğiyle alakası mı var? Sökülemiyor sanırım. Benimde öyle olduğum oluyordu. Biraz haraket etmekte spor yapmakta fayda var. Ben spor yaparken daha kolay hasta oluyorum ama ilk önce hamile olmadığından emin olmalısın. Umarım hamilesindir.Hayır kahverengi akıntı geldi ilk iki gün sadece şuan hiçbirsey yok sanırım adet düzensizliği başlayacak
Canım hiç bilmiyorum. İlk defa böyle oldu ama 2 aydır sporu bıraktım belki etkisi olabilir. 2 gün daha gelmese test yaparım. Bu adette gelse bi sorun gelmese bi sorunKAhverengi lekelenmenin adet düzensizliğiyle alakası mı var? Sökülemiyor sanırım. Benimde öyle olduğum oluyordu. Biraz haraket etmekte spor yapmakta fayda var. Ben spor yaparken daha kolay hasta oluyorum ama ilk önce hamile olmadığından emin olmalısın. Umarım hamilesindir.
İnş hamilesindir cnmHayır kahverengi akıntı geldi ilk iki gün sadece şuan hiçbirsey yok sanırım adet düzensizliği başlayacak
Ya bi test alasım geldi yeminle. Ama eşim evdeİnş hamilesindir cnm
bu erken gebelik testi mi canim? Insallah hamilesin oyle gozukuyorKızlar şu an kalbim duracak sanki bu gercek olabilir mi su saatte yaptım normal gebelik testiSuskun Ceylan E Excited_mom Afilim92 @Aybalam-
Hayır normal gebelik şimdi yaptımbu erken gebelik testi mi canim? Insallah hamilesin oyle gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?