Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
T Tubeee canim sormak istediklerin varsa sorabilirsin tup bebek raporuyla ilgili
Sagol canim ilgiledgn icin ben ankara dusunrym baskentt bilgin vrsa ankara ole ilgilo gogsen yada hulusi hocayla ilgili .raprla ilgili ackcasi asilama dunsmyrm ama esim istyr ne kdsr katkisi olur bize sence kac kere gecrrli olur rapor birde dollemz ise para iade edylrms sanrm ole genel bilgi istdm zahmet olmzsa

Bak kuzum sende kiminde normal adetten farklı oluyormuş. Hadi inşallah bir güzel haber daha gelir
Ya bu ay dogru durust beslenmdm ondandr dedm ama nerdeyse cok az krimizi geldi ama benm 4 gun geldi dyblrm am miktar olrkta toplasn 4 ped anca kirlendi yani ayptr soylemsi ama ben yoktur dye onemdemsdm

Ya bu ay dogru durust beslenmdm ondandr dedm ama nerdeyse cok az krimizi geldi ama benm 4 gun geldi dyblrm am miktar olrkta toplasn 4 ped anca kirlendi yani ayptr soylemsi ama ben yoktur dye onemdemsdm
Valla geçen sefer benim değişikti ağrım yoktu kahverengi lekeliydi. Ertesi gün gelmesine rağmen yinede adet bitimi test yaptım Çünkü okuduklarımıza göre olabiliyormuş böyle şeyler. Bende yoktu ama inşallah sende vardır

Yani benmde agri olmadi diger aylara nazaran ama ben miktar olrk eger ustunu gorme ise az olur dye dusnyrm gene de geldi ama

Üstüne görme yasamısım demekki allahım sürpriz yapsam mi eşime kesin var mıdır hala inanamıyorum
bence bebe ayakkabisi gibi olan patikler var ya onlardan al esine supriz yap canim. Bence var ama olsa da olmasa da sevinmek hakkiniz sonra esinle kan vermeye giderisniz

ben gogsende yaptirdim. Once gidip muayene oldum. Benden rahim filmi istedi yaptirdim. Esimden sperm ornegi istedi ve sonucta tup bebek dedi. Sekreterlikte neler istenecegi soyleniyor. Eger ankarada yasamiyorsaniz arayipta ogrenebilirsin. Esinin yada senin 1 senedir sanirim yada 3 senedir sigoratsinin yattigina dair belge evlilik cuzdani fot. Ciftin vesikalik resimleri. Bunlar aklimda kalanlar. Dahada varsa unuttum. Rapor 6 ay gecerli. Asilama icin spermler duzgun ve cok olmasi lazim. Bizim esimden dolayi sorun oldugu icin asilama yaptirmadi dr.

Kizlar bayramda ben ailemin yanina gitmistim
Esimde kendi ailesinin yanina gitti sonra yanima geldi. Bizim bebeklerimiz supriz bebek olmadigi ve cok zorlu sureclerden gectigimiz icin hic supriz yapayim gibi bir durumumuz olmamisti. Cunku butun sureci birlikte atlattik. Bende soyle bisey yaptim.
esim geldiginde havaalanina inis yapacakti ve ondan habersiz gittim. Geldigi gunun ertesi gunu babalar gunuydu. Yanima bir erkek bir kiz bebek zibini goturdum. Karsilama alaninda herkesin elinde kagit ve ellerinde bekledikleri kisinin isimleri yazili benim elimdeyse iki tulum babamizi bekledik. Yani babamizi karsiladik gibi oldu. Cok sevindi ne yapacagini sasirdi
Bende boyle supriz yapmis oldum

Allahim sizlere de boyle supriz yapacaginiz gunleri gostersin insallah...

Aa ben senin gogsen hocada yaptrdgini bilmyrdm tesadufe bak :) canm bizim hiz 10 15 civari ileri. Sayi iyi tplm 160 milyn faln cikyr morf. 2 ile 4 ckkyr keske bizede asilama demeyip rapor cikrrsa peki canm sira cok diyolr bide 6 ay icinde 2 kere falan yaptrblrsn heralde . Sizin degrlr nasildi. Canm birde orda yaotrnlri okdum hc yonetmlrden bahsetmyrlr imsi cip falan sence lab. Iyi mi .canm ben seni buldm musait olnca sorarm daha baslmyrm ocak gibi nasipse ama onceden gidecgm . Birde son olrk iki tane koydrmayi sen mi istdn yani bunun sarti var mi orda .kusura bakma yordgum icin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…