- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Üstüne görme yasamısım demekki allahım sürpriz yapsam mi eşime kesin var mıdır hala inanamıyorumAyy yazmissin pardon normal gebelik diye
Hamilesin canim@Karabiberim123
Biliyordum benKızlar şu an kalbim duracak sanki bu gercek olabilir mi su saatte yaptım normal gebelik testi @Suskun Ceylan @Jessel @Afilim92@Aybalam-
Aaaa ben sok. Yaaa insss hamilesindir ole gozukuyor baya cikms kan vermelisin benceeeee :))))
Canim bu kahverengi akonti ne kadar ve kac gun geldi bu ay bende ole bsu ysasdm ustunde durmadm ama ben de ara ara kirmizdq geldi kisa surdu ilk kex benmde ben de cok heyecanladm yaaaÜstüne görme yasamısım demekki allahım sürpriz yapsam mi eşime kesin var mıdır hala inanamıyorum
Gayet net çizgi. Kendin gidip test yaptırabilir misin? O zaman yaparsın sürprizi. Baştan beri içime doğmuştu benimÜstüne görme yasamısım demekki allahım sürpriz yapsam mi eşime kesin var mıdır hala inanamıyorum
Bak kuzum sende kiminde normal adetten farklı oluyormuş. Hadi inşallah bir güzel haber daha gelirCanim bu kahverengi akonti ne kadar ve kac gun geldi bu ay bende ole bsu ysasdm ustunde durmadm ama ben de ara ara kirmizdq geldi kisa surdu ilk kex benmde ben de cok heyecanladm yaaa
Sagol canim ilgiledgn icin ben ankara dusunrym baskentt bilgin vrsa ankara ole ilgilo gogsen yada hulusi hocayla ilgili .raprla ilgili ackcasi asilama dunsmyrm ama esim istyr ne kdsr katkisi olur bize sence kac kere gecrrli olur rapor birde dollemz ise para iade edylrms sanrm ole genel bilgi istdm zahmet olmzsa
Ya bu ay dogru durust beslenmdm ondandr dedm ama nerdeyse cok az krimizi geldi ama benm 4 gun geldi dyblrm am miktar olrkta toplasn 4 ped anca kirlendi yani ayptr soylemsi ama ben yoktur dye onemdemsdmBak kuzum sende kiminde normal adetten farklı oluyormuş. Hadi inşallah bir güzel haber daha gelir
Başka bir markayla tekrar edebilirsin testtiBen kendimde değilim şu an
Ya daha gecen ameliyt falam konustk bi yil bekleycm demisitn tup ici. Falan yaa Allaha sukurler olsn seni bekletmeyeckk insBen kendimde değilim şu an
Valla geçen sefer benim değişikti ağrım yoktu kahverengi lekeliydi. Ertesi gün gelmesine rağmen yinede adet bitimi test yaptımYa bu ay dogru durust beslenmdm ondandr dedm ama nerdeyse cok az krimizi geldi ama benm 4 gun geldi dyblrm am miktar olrkta toplasn 4 ped anca kirlendi yani ayptr soylemsi ama ben yoktur dye onemdemsdm
Yani benmde agri olmadi diger aylara nazaran ama ben miktar olrk eger ustunu gorme ise az olur dye dusnyrm gene de geldi amaValla geçen sefer benim değişikti ağrım yoktu kahverengi lekeliydi. Ertesi gün gelmesine rağmen yinede adet bitimi test yaptımÇünkü okuduklarımıza göre olabiliyormuş böyle şeyler. Bende yoktu ama inşallah sende vardır
bence bebe ayakkabisi gibi olan patikler var ya onlardan al esine supriz yap canim. Bence var ama olsa da olmasa da sevinmek hakkiniz sonra esinle kan vermeye giderisnizÜstüne görme yasamısım demekki allahım sürpriz yapsam mi eşime kesin var mıdır hala inanamıyorum
ben gogsende yaptirdim. Once gidip muayene oldum. Benden rahim filmi istedi yaptirdim. Esimden sperm ornegi istedi ve sonucta tup bebek dedi. Sekreterlikte neler istenecegi soyleniyor. Eger ankarada yasamiyorsaniz arayipta ogrenebilirsin. Esinin yada senin 1 senedir sanirim yada 3 senedir sigoratsinin yattigina dair belge evlilik cuzdani fot. Ciftin vesikalik resimleri. Bunlar aklimda kalanlar. Dahada varsa unuttum. Rapor 6 ay gecerli. Asilama icin spermler duzgun ve cok olmasi lazim. Bizim esimden dolayi sorun oldugu icin asilama yaptirmadi dr.Sagol canim ilgiledgn icin ben ankara dusunrym baskentt bilgin vrsa ankara ole ilgilo gogsen yada hulusi hocayla ilgili .raprla ilgili ackcasi asilama dunsmyrm ama esim istyr ne kdsr katkisi olur bize sence kac kere gecrrli olur rapor birde dollemz ise para iade edylrms sanrm ole genel bilgi istdm zahmet olmzsa
Pozitif çıkmasında genellikle hata olmaz deniliyor. En kesini tabi ki kan. Yarın ya da akşam acilde verebilirsin kuzumKızlar ben iki kere yaptım bu testi şu saat itibariyle ikisinde de hemen çift çizgi cıktı kesin midir hamilemiyim şu an
Aa ben senin gogsen hocada yaptrdgini bilmyrdm tesadufe bak :) canm bizim hiz 10 15 civari ileri. Sayi iyi tplm 160 milyn faln cikyr morf. 2 ile 4 ckkyr keske bizede asilama demeyip rapor cikrrsa peki canm sira cok diyolr bide 6 ay icinde 2 kere falan yaptrblrsn heralde . Sizin degrlr nasildi. Canm birde orda yaotrnlri okdum hc yonetmlrden bahsetmyrlr imsi cip falan sence lab. Iyi mi .canm ben seni buldm musait olnca sorarm daha baslmyrm ocak gibi nasipse ama onceden gidecgm . Birde son olrk iki tane koydrmayi sen mi istdn yani bunun sarti var mi orda .kusura bakma yordgum icin senibence bebe ayakkabisi gibi olan patikler var ya onlardan al esine supriz yap canim. Bence var ama olsa da olmasa da sevinmek hakkiniz sonra esinle kan vermeye giderisniz
ben gogsende yaptirdim. Once gidip muayene oldum. Benden rahim filmi istedi yaptirdim. Esimden sperm ornegi istedi ve sonucta tup bebek dedi. Sekreterlikte neler istenecegi soyleniyor. Eger ankarada yasamiyorsaniz arayipta ogrenebilirsin. Esinin yada senin 1 senedir sanirim yada 3 senedir sigoratsinin yattigina dair belge evlilik cuzdani fot. Ciftin vesikalik resimleri. Bunlar aklimda kalanlar. Dahada varsa unuttum. Rapor 6 ay gecerli. Asilama icin spermler duzgun ve cok olmasi lazim. Bizim esimden dolayi sorun oldugu icin asilama yaptirmadi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?