Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
himm sayiniz fazlaymis belki size asilama diyebilir ama zaman kaybetmemek icin direk tup.te diyebilir. Ama hoca bu konuda cok deneyimli. O nederse guvenebilirsin.biz ikinciyi 5 ayin sonunda yaptirmistik o zaman bizden bisey istemediler.ben labina falan guveniyorum. Bana uygulanan yontem ICSI yontemiyle acikcasi bunlar ne demek bilmiyorum. Hic arastirmadim. Onlar ne diyorsa yaptim ben. Ben zaten 2 embriyo koyulsun istemistim ama dr.la bu konuyu cok konusmadik. O zaten 2li koyuyor ama siz konusursunuz. Insallah ocaga kadar bebisiniz olur tedaviye gerek kalmaz

Ayy cok sagol valaaha icim rahatldn kasinti bi yer degl anladm kadariyla birwz kalabalkms ama olsn Allahim evlatlarina haylriysa kavusmayi nasip etsn sana da ne guzel bi kiz bi oglan nasio oldu sana :) canm peki raporli ne kadar verdn fark ne kadr olyr

Birde ilki tutamadi ozmn sebebi belli mi senin yasin kac canm .kisura bakma cok heyacldnm da

Kizlar merhaba foruma yeni uye oldum 1 senedir cocuk dusunuyoruz ancak malesef olmuyor.esim spermiyografi yaptirdi ve sonuclar asagidaki gibi.hic bi fikrimiz yok aciklayabilrcek olan varmi.suan promotil kulkaniyorux faydasini goren var mi

Eklentiler

• SmartSelectImage_2018-06-23-20-24-37.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 84
evet canim cok kalabalik oluyor. Ben bi kez 9.30dan 13.00e kadar beklemistim ama ben raziydim. Normalde 4000 tedavi 2000 ilaclardi en son. Ama ben raporlu oldugum icin 3000 tedavi 1000 ilaclara verdim

Lutfen biriniz yorumlaysbilirseniz cok sevinirim
Anladığım kadarıyla sayı ve hız dusuk ama takviyelerle bunlar yükselir
Normalde ml de sperm 15milyon ve üzeri olması lazım sizin 9milyon.qma eşiniz iyi beslenirse ve vitamin kullanirsaniz yükselir bir urologa da görünsun esiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…