- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
- 98
himm sayiniz fazlaymis belki size asilama diyebilir ama zaman kaybetmemek icin direk tup.te diyebilir. Ama hoca bu konuda cok deneyimli. O nederse guvenebilirsin.biz ikinciyi 5 ayin sonunda yaptirmistik o zaman bizden bisey istemediler.ben labina falan guveniyorum. Bana uygulanan yontem ICSI yontemiyle acikcasi bunlar ne demek bilmiyorum. Hic arastirmadim. Onlar ne diyorsa yaptim ben. Ben zaten 2 embriyo koyulsun istemistim ama dr.la bu konuyu cok konusmadik. O zaten 2li koyuyor ama siz konusursunuz. Insallah ocaga kadar bebisiniz olur tedaviye gerek kalmazAa ben senin gogsen hocada yaptrdgini bilmyrdm tesadufe bak :) canm bizim hiz 10 15 civari ileri. Sayi iyi tplm 160 milyn faln cikyr morf. 2 ile 4 ckkyr keske bizede asilama demeyip rapor cikrrsa peki canm sira cok diyolr bide 6 ay icinde 2 kere falan yaptrblrsn heralde . Sizin degrlr nasildi. Canm birde orda yaotrnlri okdum hc yonetmlrden bahsetmyrlr imsi cip falan sence lab. Iyi mi .canm ben seni buldm musait olnca sorarm daha baslmyrm ocak gibi nasipse ama onceden gidecgm . Birde son olrk iki tane koydrmayi sen mi istdn yani bunun sarti var mi orda .kusura bakma yordgum icin seni
Harikaa tebrik ederimmm cok cok sevindimmKızlar şu an kalbim duracak sanki bu gercek olabilir mi su saatte yaptım normal gebelik testi @Suskun Ceylan E Excited_momAfilim92 @Aybalam-
Canım teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz test vericem dua edin banaHarikaa tebrik ederimmm cok cok sevindimm
Canim 100 uzeri cikar rahat ol .Koyu cunku cizgin belki 200 300 bile cikar.Canım teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz test vericem dua edin bana
Ayy cok sagol valaaha icim rahatldn kasinti bi yer degl anladm kadariyla birwz kalabalkms ama olsn Allahim evlatlarina haylriysa kavusmayi nasip etsn sana da ne guzel bi kiz bi oglan nasio oldu sana :) canm peki raporli ne kadar verdn fark ne kadr olyrhimm sayiniz fazlaymis belki size asilama diyebilir ama zaman kaybetmemek icin direk tup.te diyebilir. Ama hoca bu konuda cok deneyimli. O nederse guvenebilirsin.biz ikinciyi 5 ayin sonunda yaptirmistik o zaman bizden bisey istemediler.ben labina falan guveniyorum. Bana uygulanan yontem ICSI yontemiyle acikcasi bunlar ne demek bilmiyorum. Hic arastirmadim. Onlar ne diyorsa yaptim ben. Ben zaten 2 embriyo koyulsun istemistim ama dr.la bu konuyu cok konusmadik. O zaten 2li koyuyor ama siz konusursunuz. Insallah ocaga kadar bebisiniz olur tedaviye gerek kalmaz
Birde ilki tutamadi ozmn sebebi belli mi senin yasin kac canm .kisura bakma cok heyacldnm daAyy cok sagol valaaha icim rahatldn kasinti bi yer degl anladm kadariyla birwz kalabalkms ama olsn Allahim evlatlarina haylriysa kavusmayi nasip etsn sana da ne guzel bi kiz bi oglan nasio oldu sana :) canm peki raporli ne kadar verdn fark ne kadr olyr
Hadi inşallahCanim 100 uzeri cikar rahat ol .Koyu cunku cizgin belki 200 300 bile cikar.
evet canim cok kalabalik oluyor. Ben bi kez 9.30dan 13.00e kadar beklemistim ama ben raziydim. Normalde 4000 tedavi 2000 ilaclardi en son. Ama ben raporlu oldugum icin 3000 tedavi 1000 ilaclara verdimAyy cok sagol valaaha icim rahatldn kasinti bi yer degl anladm kadariyla birwz kalabalkms ama olsn Allahim evlatlarina haylriysa kavusmayi nasip etsn sana da ne guzel bi kiz bi oglan nasio oldu sana :) canm peki raporli ne kadar verdn fark ne kadr olyr
Canım 2 gün kahverengi geldi sonra kesildiCanim bu kahverengi akonti ne kadar ve kac gun geldi bu ay bende ole bsu ysasdm ustunde durmadm ama ben de ara ara kirmizdq geldi kisa surdu ilk kex benmde ben de cok heyecanladm yaaa
Normal yolla olacağına inandım hep bir sene beklemeyi istemem o yüzden di isteyen herkese nasip eder. İnşallah hamileyimdirYa daha gecen ameliyt falam konustk bi yil bekleycm demisitn tup ici. Falan yaa Allaha sukurler olsn seni bekletmeyeckk ins
Ah canım gözün aydın ne gugüzbir haber.cok sevindim senin adinaKızlar şu an kalbim duracak sanki bu gercek olabilir mi su saatte yaptım normal gebelik testi @Suskun Ceylan E Excited_momAfilim92 @Aybalam-
Aman aman bi fark yok ama ikinci icin sadce ilacara pra vercrksek o zaman mantkli olur:)evet canim cok kalabalik oluyor. Ben bi kez 9.30dan 13.00e kadar beklemistim ama ben raziydim. Normalde 4000 tedavi 2000 ilaclardi en son. Ama ben raporlu oldugum icin 3000 tedavi 1000 ilaclara verdim
Gözün aydın nr güzel haber :)Canım teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz test vericem dua edin bana
Gayet güzelKizlar merhaba foruma yeni uye oldum 1 senedir cocuk dusunuyoruz ancak malesef olmuyor.esim spermiyografi yaptirdi ve sonuclar asagidaki gibi.hic bi fikrimiz yok aciklayabilrcek olan varmi.suan promotil kulkaniyorux faydasini goren var mi
Anladığım kadarıyla sayı ve hız dusuk ama takviyelerle bunlar yükselirLutfen biriniz yorumlaysbilirseniz cok sevinirim
Ya inşallah canım çok korkuyorum aslında. Ya düşmediyse diye ama daha veremedik hasar testini hafta içi gideceğiz seçimden sonra inşallah. Bakalım nolcakKorkma CAnım dua et DNA hasarı düşmüş olsun. Bırakınca kendine döner. Sana söylemiştim. Baştan böyle oluyor korkma.
Promen k içir.. Keçi boynuzu kaynat içir. Çakşır suyu kaynat içir. Fındık fıstık bal ceviz badem yesir1 ay sınra tekrar ver aradaki fark inanılmazGayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?