Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok tesekkur ederim icimi rahatlatiniz promotil onerdi doktorumuz.onu kullaniyoruz şimdi. bu durumda tup bebege ihtiyac olurmu sizce peki

Kuzu sen de rapor çıkaracak mısın ? Nerde düşünüyorsunuz? Ben Ankara da düşünüyorum ana daha araştıramadım bu aralar hiç fırsatım olmuyor

Kızlar bugün çatlamış artık dimi sabah değilde öğlen catlamis gibi yanlis mı yorumluyorum bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20180623_203944.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 70
Cok tesekkur ederim icimi rahatlatiniz promotil onerdi doktorumuz.onu kullaniyoruz şimdi. bu durumda tup bebege ihtiyac olurmu sizce peki
Bence şimdilik erken takviye kullanın değerleriniz artsın normal hamile bile kalabilirsiniz,

Eşinde sıkıntı yok. Takviye olarak drdiklerimi yapsan iyi olur.. Hastalığın 3. Günü hormon testi yaptır... Simir testi yaptır. Ve hormon testinde prolaktin yğksekliği diye bişey var suan bzm düşürmeye calıstgmz onu kesinlikle yaptır o engel oluyor. Erkek için bu olayın ilacı e vitamini ve keçi boynuzu kürü. Bayan için hormon testi.. Prolaktini dostinex ile düşürüyoruz inşallah oda düşerse sımıntı yok.. Eğer yine olmazsa tüplere bakcak.. Yada çatlatma iğnesi vurcak.

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.dedikleriniz deneyip sonucu yazacagim . Hepimizin kucağına bebekler nasip eder ins rabbim iyi aksamlar

Canm smdi anladm ikinciside indimli olyr yani ben daha onceki mesajinda direk basldm diye yazmsnya ben ikincsinde vermedn sandm .anladm sagol tekrar tekrar
yok yanlis anlamissin canim ilkinde de ilaclar dahil 4000 odedik
Ikincisinde de ilaclar dahil 4000 odedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…