- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Allah razı olsun canım benim darısı başına olsun inşallah. Aynen ameliyat öncesi iki kere tam ovulasyon zamanı denemiştik hangisi tuttu bilmiyorum çok şükür bugünümüzeYaaaaa cok sevindim. Canim daha yeni amelyt olmstnz dimi demkki amelyt olmasanda kalabilrmsn hemn etki etmemstr sncta.gozun aydin yaa
Cnm 818 çıkmış sonucun çok güzel. 2 gün sonra kesenizi görürsünüz inş. Ay çok güzel bi haber bu :) adetin geçti mi , adet günün müydü ???Arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım
Canım ben burda yazmıştım adetim 3 gün gecmiş ti tam test yapacaktım kahverengi akıntım basladı. Adet oldum sandım. Meğer yerleşme kanamasıymış çünkü iki gün sonra kesildi. Burda B Birmucize test yap yerleşme kanaması olur deyince dayanamadım test yaptım orda cıktıCnm 818 çıkmış sonucun çok güzel. 2 gün sonra kesenizi görürsünüz inş. Ay çok güzel bi haber bu :) adetin geçti mi , adet günün müydü ???
İnan artık :)Ama ben hala inanamıyorum ki
yok canim 2018 fiyatlari bu. Bende 2018de tedavi oldum zaten. Esinin meslegini bilmiyorum ama oda ikiz annesi ve doguma kadar sadece 9 kilo almisTamam canms smdi oldu. Sagol valaha tabi bu fiyatlar artmstr ama olsun gogsen hocaya tanimadan guvendm nedense sanrm eside kadin dogumcyms
Yani amelyt sonrasi iliski olmadi mi :)) okadr yeni amelyt herlade tmm hatrymadm canm .valaha cok sevndm yasini falan sorun edrydn Allah cok buyuk gordun mu .ins saglikli devam eder canm ilk kez hamile kaldn dimiAllah razı olsun canım benim darısı başına olsun inşallah. Aynen ameliyat öncesi iki kere tam ovulasyon zamanı denemiştik hangisi tuttu bilmiyorum çok şükür bugünümüze
hatta cok uzulmustun di mi ben oyle hatirliyorum
Kusura bakma görmemişim iyi bakalım hadi gözün aydın arkadaşlara dua et herdaim bizim gibi. Dikkatli ol ağır kaldırma, elini çok yükseklere uzatma, çok yürüme, yorulma.... Rabbim yüzünü güldürsün inşşş
yok canim 2018 fiyatlari bu. Bende 2018de tedavi oldum zaten. Esinin meslegini bilmiyorum ama oda ikiz annesi ve doguma kadar sadece 9 kilo almis[/QUO tamam iste ikiz annesi ayni kisiden bahsyrz demek. Ben tesaduf amelyt olmk icn ggttmz doktr sende gorun bi hocaya demsti adini bi kagida yazip vermsti ama bende daha gtmm deyip kagidi koymstm bibyere gecen buldm baktm kadina gogsen hocayla soyadi ayni biraz arastrdm esi galiba dedm kadin hakknda iyi seyle yazmslr. Fatma reside onalan adi
Evet hiç ilişki olmadı :) allahım cok büyük demek doğru zaman olması gerekmiş. İlk gebelik :)Yani amelyt sonrasi iliski olmadi mi :)) okadr yeni amelyt herlade tmm hatrymadm canm .valaha cok sevndm yasini falan sorun edrydn Allah cok buyuk gordun mu .ins saglikli devam eder canm ilk kez hamile kaldn dimi
Bebek videoları izleyip aglıyorum demiştim :) adetim gelince halbuki o yerleşme kanamasıymıshatta cok uzulmustun di mi ben oyle hatirliyorum
Dualarini beklyrz canim benim duam seninleEvet hiç ilişki olmadı :) allahım cok büyük demek doğru zaman olması gerekmiş. İlk gebelik :)
Kusura bakma görmemişim iyi bakalım hadi gözün aydın arkadaşlara dua et herdaim bizim gibi. Dikkatli ol ağır kaldırma, elini çok yükseklere uzatma, çok yürüme, yorulma.... Rabbim yüzünü güldürsün inşşş
Dualarini beklyrz canim benim duam seninle
Burdaki bi cok arkadas ta bana umut oldu. İyiki varsınız. Dua edin bol bol takviyeleri ilaçları düzenli kullanın. Ve en önemlisi de ümidinizi asla kaybetmeyin.Bizlere de umut oldun @Karabiberim123.İşte hayat sürprizlerle dolu.. :)
Nasıl sevindimArkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım
Canım inşallah bende senin hamile haberini burdan alırım. Senin sayende test yaptım vallaNasıl sevindimBaşından beri tutturmuştum test yap diye. Adet günüde çıkacakmış yapsaydın. Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kat kat artsın değerin
Buradaki arkadaşlardan yararlandım afilllim in topiğinden annelerden aldığım önerilerle bir liste yaptı m canım sonra başladım bazılarını netten temin ettim bazılarını bebek mağazalarından hatta paylastım bahsettiğim topikte aldıklarımıSelvi25 canim alacaklarinin listesini netten mi aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?