Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rahim filminin riski var mı? Yada başarısız çekilme ihtimali. Şimdi buna da takılırım ben....... offf
Canım ben tıp fakültesinde çekinmiştim aralık ayında iyi bir ekipti işini bilen birileri çekmeli biraz acısı var riski su eğer tüplerin kapalı ise biraz acır hatta bazı dr lar rahim filminden sonra hamile kalma şansı artar diyor

evet canim afilim.in sayfasindan bende faydalaniyorum. Ama hala kocaman soru isaretleri var. Ne kadar zibin yada ne kadar alt ust takim almaliyim gibi... bakalim annemlerden gidince bende tamamlayacagim eksiklerimi insallah

evet canim afilim.in sayfasindan bende faydalaniyorum. Ama hala kocaman soru isaretleri var. Ne kadar zibin yada ne kadar alt ust takim almaliyim gibi... bakalim annemlerden gidince bende tamamlayacagim eksiklerimi insallah
Tamamlarsn canım şu nu bunu alaym derken bir bakmısın bitmiş yeteki karar ver.listen olsun halledersin

Allah razı olsun canım ben inanıyorum ki burda herkes hamiş olacak Allahın izni ile :)
Amin darısı hepimize artık sende bize dua edersin unutmazsın inşallah bu arada eşin neler kullandı çakşır kullanmısmıydı vitamin n aldı bide ilk sayınız 1 milyon gibiydi dr tüp bebek mi demişti yanlış mı hatırlıyorum cnm?

L Longway2015 canım ben rapor çıkarttıracağım. Haftaya cuma eşim ürologdan randevu almış. Şartları öğreneceğiz. Tüp bebeği de ben emsey istiyorum ama görüşmedik. Memorial da olabilir orada rapor geçmiyor diye biliyorum. Semra doktoru da tercih edebilirim ama yaka sorunu var. Karşı yaka da... o trafiğe katlanabilir miyim? Bilmiyorum.

Bizim ileri hız azdı morfoloji en son dört olmuştu. Son ay çakşır suyu kullandı eşim havuc suyu nohut yemeği ceviz birde sabahları incir yedi

Bugün dünyalar tatlısı bir bebek gördüm.41 kere maşallah, Nasıl güzel, nasıl sevilesiydi anlatamam... İnsan nasıl hevesleniyor.inş bizlerde yaşarız annelik duygusunu....

K Karabiberim123 senin durum nasıldı? Hormonlar, yumurtalar? Herhangi bir kür kullanmış mıydın? Bir de aşılama, tüp bebek gibi denemrniz olmuş muydu?
Ben en son özel doktora gitmiştim. Hsg ye kadar herseye baktırdım. Yumurtlama dahil hiç bir sorun cıkmadı. Hatta bi ay yumurta takibi yaptık. Ama olmamıştı. Ben ek hiçbirsey kullanmadım o yüzden. Daha önce tüp aşılama da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…