Alllahmmm ne güzel bir süppriz insanın kalbi yerinden çıkar bu heyecanla eşin ne tepki verdi süpriz yaptınmıCanım inşallah bende senin hamile haberini burdan alırım. Senin sayende test yaptım valla
Super diyorum masallah canim sakin yukseklere uzanma ani hareket etme ve beslenmene dikkat et camasir suyu gibi kimyasallardan uzak dur.Arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım
Çok güzel bir duyguymuşAlllahmmm ne güzel bir süppriz insanın kalbi yerinden çıkar bu heyecanla eşin ne tepki verdi süpriz yaptınmı
Çok sağol canım benim şu sarhoşluğumu atlatsam sağlıklı düşünücemSuper diyorum masallah canim sakin yukseklere uzanma ani hareket etme ve beslenmene dikkat et camasir suyu gibi kimyasallardan uzak dur.
Canım ben tıp fakültesinde çekinmiştim aralık ayında iyi bir ekipti işini bilen birileri çekmeli biraz acısı var riski su eğer tüplerin kapalı ise biraz acır hatta bazı dr lar rahim filminden sonra hamile kalma şansı artar diyorRahim filminin riski var mı? Yada başarısız çekilme ihtimali. Şimdi buna da takılırım ben....... offf
evet canim afilim.in sayfasindan bende faydalaniyorum. Ama hala kocaman soru isaretleri var. Ne kadar zibin yada ne kadar alt ust takim almaliyim gibi... bakalim annemlerden gidince bende tamamlayacagim eksiklerimi insallahBuradaki arkadaşlardan yararlandım afilllim in topiğinden annelerden aldığım önerilerle bir liste yaptı m canım sonra başladım bazılarını netten temin ettim bazılarını bebek mağazalarından hatta paylastım bahsettiğim topikte aldıklarımı
Tamamlarsn canım şu nu bunu alaym derken bir bakmısın bitmiş yeteki karar ver.listen olsun halledersinevet canim afilim.in sayfasindan bende faydalaniyorum. Ama hala kocaman soru isaretleri var. Ne kadar zibin yada ne kadar alt ust takim almaliyim gibi... bakalim annemlerden gidince bende tamamlayacagim eksiklerimi insallah
O sarhoşluk 9 ay sürüyorÇok sağol canım benim şu sarhoşluğumu atlatsam sağlıklı düşünücem
Cnm gözün aydın bugün hiç gelemedim k.k ne bi bakıyım kızlar napıo dedim bu aralar müjdeli haberler azaldı die düşündüm ki senden geldi nur topu gibi bi annemiz daha olduKızlar şu an kalbim duracak sanki bu gercek olabilir mi su saatte yaptım normal gebelik testi @Suskun Ceylan E Excited_momAfilim92 @Aybalam-
Allah razı olsun canım ben inanıyorum ki burda herkes hamiş olacak Allahın izni ile :)Cnm gözün aydın bugün hiç gelemedim k.k ne bi bakıyım kızlar napıo dedim bu aralar müjdeli haberler azaldı die düşündüm ki senden geldi nur topu gibi bi annemiz daha oldu
Amin darısı hepimize artık sende bize dua edersin unutmazsın inşallah bu arada eşin neler kullandı çakşır kullanmısmıydı vitamin n aldı bide ilk sayınız 1 milyon gibiydi dr tüp bebek mi demişti yanlış mı hatırlıyorum cnm?Allah razı olsun canım ben inanıyorum ki burda herkes hamiş olacak Allahın izni ile :)
Bizim ileri hız azdı morfoloji en son dört olmuştu. Son ay çakşır suyu kullandı eşim havuc suyu nohut yemeği ceviz birde sabahları incir yediAmin darısı hepimize artık sende bize dua edersin unutmazsın inşallah bu arada eşin neler kullandı çakşır kullanmısmıydı vitamin n aldı bide ilk sayınız 1 milyon gibiydi dr tüp bebek mi demişti yanlış mı hatırlıyorum cnm?
Allah razı olsun. Ne kadar şükretsem az şuan Rabbim sizlere de nasip etsinK Karabiberim123 aaa gözlerime inanamıyorum. Hamilesin sen. Herşeyi okuyamadım ama hamilesin... maaşallah sana hadi gözün aydın. :)
Ben en son özel doktora gitmiştim. Hsg ye kadar herseye baktırdım. Yumurtlama dahil hiç bir sorun cıkmadı. Hatta bi ay yumurta takibi yaptık. Ama olmamıştı. Ben ek hiçbirsey kullanmadım o yüzden. Daha önce tüp aşılama da olmadıK Karabiberim123 senin durum nasıldı? Hormonlar, yumurtalar? Herhangi bir kür kullanmış mıydın? Bir de aşılama, tüp bebek gibi denemrniz olmuş muydu?
haklisin eve gidince bir liste yapip cikcam alisveriseTamamlarsn canım şu nu bunu alaym derken bir bakmısın bitmiş yeteki karar ver.listen olsun halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?